לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-07-2006, 08:35
  D4N1 D4N1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.06.03
להצטלם לחוגר עם זקן, מה ז"א?

אני עומד להתגייס להנדסה קרבית בסוף החודש הזה, והתחילו לעלות לי רעיונות לגבי פטור מזקן.
אני לא מתכוון לשקר שזה מטעמי דת או לנסות להשיג אישורים שזה מטעמי בריאות, העניין הוא שפשוט אני מניח שאני אצטרך להתגלח בצבא כל בוקר, וכולם יודעים איך זה נראה אחרי גילוח של חצי דקה.
הבנתי ממקור לא אמין שאם מצטלמים לחוגר עם זקן עבות, אז קרוב לודאי שלא יציקו לגבי זה בעתיד.
אז מה העניין עם זה? זה תופס? זה בולשיט? יש למישהו טריק או עצה אחרת?
( אגב מתי מצטלמים לחוגר? ביום הגיוס?)

תודה.

(הרצתי חיפוש ולא מצאתי שומדבר רלוונטי)
"I've begun worshipping the sun for a number of reasons. First of all, unlike some other gods I could mention, I can see the sun. It's there for me every day. And the things it brings me are quite apparent all the time: heat, light, food, a lovely day. There's no mystery, no one asks for money, I don't have to dress up, and there's no boring pageantry. And interestingly enough, I have found that the prayers I offer to the sun and the prayers I formerly offered to "God" are all answered at about the same 50-percent rate." -George Carlin: Brain Droppings

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-07-2006, 02:18
  Shotti Shotti אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
זה רק אני או ש...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי detator שמתחילה ב "תוריד זקן תסתפר , כולם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי detator
כולם מתגלחים כל בוקר, כולם ימשיכו להתגלח כל בוקר.

אני לא מבין למה אנשים מתגלחים בבוקר, בצבא...
אני לא אכנס יותר מידי לנושא, כי אני דיי עייף, אבל סתם לקטע - למה להתגלח בבוקר שיש לך הקצבה של 15 דקות להתארגנות?
כל יום בשעת ת"ש, אחרי/לפני מקלחת חמימה (מקווה בשבילכם), תרביצו גילוח יפהפה כזה, לא חפיפניקי כמו בבוקר עם מכונה... תשקיעו... הכי כיף בעולם, ורק תודו לי כשיהיו לכם את הדקות ספייר האלה בבוקר לעוד כמה דקות "פינוק" אחרונות...

חוצמזה קשה לי מאוד מאוד להאמין שיש אנשים כאלה לחוצי ת"ש שלא יירצו לקחת את ה"סיכון" ולגנוב 2-10 דקות ככה מהשעת ת"ש לגילוח...
ועוד יותר קשה לי להאמין שיש מישהו שבין-לילה יצמיח זיפים כאלה שהמפקדים יעירו לו עליהם... ובבקשה קצצו מראש את התגובות של "אני ממוצא ******, אצלנו מתגלחים צד אחד, וצד שני כבר צריך לגלח שוב", נחמד לצחוקים עם החבר'ה וזה לפעמים, אבל תכלס - אני לא מכיר אף אחד שעושה את זה כל כך מהר...

נערך לאחרונה ע"י Shotti בתאריך 10-07-2006 בשעה 02:20.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר