לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-06-2006, 05:31
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "בוא תוריד את האף שלך... לא..."

1)אני חושב שאני מבין קצת יותר ממך בנוגע לביטחון מידע וסיווג בטחוני. (אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתחום, אין לי סיבה וזה לא המקצוע שלי)
2) תקרא שוב את הדברים שלי, לא אמרתי שאתה מזלזל בסיווג. ואם השתמע מהדברים שלי- אני מתנצל. מה שכן הכעיס אותי- ההודעה המזלזלת שלך.
" אני יודע מהי חשיבותו של סיווג בטחוני ובאתי להגיד לו שאלא אם כן יש לו מקרה פרטי מיוחד במינו , אני לא רואה מה ימנע ממנו להתגייס לשמה... "

אמר הקמש"ר? או קצין שלישות ראשי בחיל מודיעין השדה?
לא. ברור לך הרי שזרקת משפט בלי רגליים שאין לך מושג ואתה טועה בגדול.
3)החשוב מכל: אתה חושב שאתה מבין אבל אתה לא ואתה מטעה אנשים בגלל חוסר הידיעה שלך. איך אתה קובע שלמוד"ש מקפידים פחות מאשר יחידה אחרת? סתם כי נראה לך? שמא אתה מזלזל במוד"ש?
להבא, אם אתה לא מבין פשוט עדיף שתשתוק.

ודבר אחרון, אני ממש לא מרים את האף. אין לי שום סיבה להתנשא ואם תקרא טוב טוב את התגובות שלי אני לא ממש מזלזל באף אחד. אם אתה בכל זאת חושב ככה- שוב אני מתנצל, זאת איננה הכוונה שלי. אבל בניגוד אליך, אני לא מטעה אנשים בדברים שאני לא מבין בהם.

נערך לאחרונה ע"י gothic_ בתאריך 22-06-2006 בשעה 05:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2006, 11:35
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "מר בחור, עם כל הכבוד לך אתה..."

" מר בחור, עם כל הכבוד לך אתה לא תקבע לי אם להגיב או לא. אם יש משהו שאני מוצא לנכון לרשום אני ארשום. "

פה בדיוק הבעיה שלך, ילד. אתה אומר דברים שאתה לא מבין בהם. אני לא כ"כ מבין מה זה נותן לך, אבל גם להגיד טעיתי, או ללמוד מבן אדם שמבין קצת יותר זה אנושי.
יש לך גישה של מלש"ב מתלהב שמכיר את כל הצבא עוד לפני שהתגייס.
אני בהחלט לא יקבע לך מה להגיד או לא בפורום- אבל אני כן ימצא לנכון איפה לתקן אותך כשאני מבין במשהו יותר ממך- קפיש?

" כל מה שאמרתי זה דברים ידועים- רמת הסיווג היא לא גבוהה יחסית למקומות אחרים "

כן, אתה מטעה אותו. אני בניגוד אלייך לא לא חושב או מדמיין, אני יודע. כמו שאמרתי יש לוחמי איסוף שחותמים שו"ס (שותפות סוד) שזאת אחת הדרגות הגבוהות.
אני מדבר, אגב, על לוחמי האיסוף. לא על רקוניסטים\זריזים\ תצפיתניות גדר למניהים.
אני גם אפנה לאשכול ותקרא טוב טוב את התגובות של טליק ובוא נגיד שהכוכב ליד השם שלו לא נמצא שם בגלל שיש לו עיניים יפות.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...5377#post289890
תקרא את הפסקה האחרונה בתשובה מס' 3.

ודבר אחרון:
" מהתגובה שלך אפשר להבין שאני החרבתי לו את החיים. טעות אחת קטנה מצידי הטעתה אותו באופן כ"כ קיצוני, שנדפקו לו עכשיו 3 שנים מהחיים. ובכן לא ככה המצב. "

אמנם במקרה הזה אתה לא תדפוק לו 3 שנים מהחיים (אלא אם הוא יצהיר שהוא ריגל בעבר למען סוריה ) אבל הגישה הזאת לענות על דברים שאתה לא מבין בהם ולהנפיץ דברים עוד תטעה מישהו. וזה העיקרון שעליו אני מנסה להגן.
כמו שביטיס השכיל להגיד:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=111462

עכשיו במקום להמשיך להתווכח תבין שזאת לא בושה לטעות ובוא נפסיק את הויכוח הבאמת מיותר הזה.
ישן 23-06-2006, 00:11
  apasniy_arab apasniy_arab אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "באמת בוא.."

רק רוצה להוסיף , שאין אף גדוד חי"ר שחותם שו"ס, ואני מכיר ממש קצת יחידות מובחרות שחותמות שו"ס, ואם כבר חותמות אז על פעילות ספציפית. יש מקומות במוד"ש שחותמים שו"ס על הכל - משמע על האמצעים, הייעוד, ההסוואה, הפעילויות וכו' משהו שמוגבל לקצת מאוד יחידות. שזה אומר שגם אי אפשר לפרט באמת מה הם עושים. לא משנה עד כמה ינפיצו ועד כמה ינסו, אף אחד לא ירשום מה הם מסוגלים ומה עושים. כמובן שלא מדובר על כל מוד"ש. יש אנשים ולוחמים במוד"ש שהסיווג שלהם כמו של במבה. ויש אחרים. רק מי שיגיע לשם יידע מה באמת עושים.

אנשים שמשרתים מספיק זמן שם יודעים להתעלם מההנפצות והעקיצות לגביהם (ויש הרבה) כי יש דברים שלא כולם מבינים, בטוח שלא חי"רניקים, ובטוח שלא ג'ובניקים ובטחחח שלא מלשבים.

וגם אם תשאל אנשים במוד"ש על זה לא ידעו להגיד בוודאות וינפיצו. אם תצפיתניות לא יודעת מה הלוחמים עושים, והרקוניסטים לא יודעים מה הצוותים הרגליים עושים. אז הסיווג עושה את שלו.

ארדוף אוייבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם..

(מרץ 05 לשעבר)

ישן 23-06-2006, 02:19
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי apasniy_arab שמתחילה ב "זה מה שהיה כתוב על הטופס,..."

תאמין לי, שעד שלא נחשפת לרמת ההסוואה בשנים האחרונות בלבנון, לא תבין עד כמה כל מה שאתה משתמש בו היום הוא פשוט ניצול ידע שהצטבר שם. כמעט הכל כבר היה קיים אז, בעיקר ביחידות ובפלס"רים אבל גם בגדודים - רמת המקצועיות הייתה די מרשימה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר