לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2006, 11:30
  עופל עופל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופל
שאלה בקשר לסוג הפתיחה של משהו שאני מכין בפלאש...

אני עובד על משהו שאי אפשר בדיוק לקרוא לזה משחק או סרטון, זה יותר בכיוון של תוכנית פלאשית...
כמו לדוגמא יש כאלה שבונים מיני צייר בפלאש, רק שאני עובד על תוכנית אחרת.

אני רוצה לדעת איך עושים שהתוכנית הפלאשית שלי תפעל בחלון משלה שלא דורש תוכנת פלאש במחשב כדי לפתוח אותה...

אני רוצה לצרוב את התוכנית שלי על דיסק בשביל חברים וכל זה, וזה די הורס כשה זה חייב דפדפן אינטרנט או נגן סרטוני פלאש עם לחצני PLAY STOP וכאלה...

אני רוצה שהתוכנית שלי תפתח בחלון משלה, כמו המשחק מלך הפלאפל שרובכם בטח מכירים!

אז מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנית הפלאשית שלי תפתח בחלון כמו של המשחק מלך הפלאפל?

[]>בתודה OFEL<[]
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מי לא אוהב את המשפט הזה "Free download "

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2006, 16:37
  עופל עופל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל עופל
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי wiz_ex שמתחילה ב "אין בעיה :) אולי תסביר קצת מה..."

זאת תוכנית בשם STARTOFEL מהמילה START_OFEL.
זה בעצם רובוט שמגיב לטקסטים שהמשתמש מקליד לו...
הוא מזהה מילה או משפט ועונה עליה, במידה והוא לא מזהה את המשפט או המילה, אז הוא כבר אומר שהוא לא הבין! אפשר לבקש ממנו לינקים לאתרים, מאגר הלינקים שלו די קטן אבל כולל די אתרים מוכרים בסיסיים! (עכשיו אתה מבין למה זה לא יהיה טוב אם מישהו ידפדף בין התגובות שלו דרך הסרגל כלים למעלה) היה קשה מאוד לעבוד על המילון שלו, אבל זה היה שווה את המעמץ...
העיצוב הראשוני שלו נלקח מי משחק והיה לא יפה, אבל העיצוב החדש שהכנתי לו, נראה יפה ונוח לשימוש! (מזכיר חלון שיחה של תוכנות מסרים)
אולי הוא יכלול גם לינקים לתוכנות מסויימות על פי הנתיב שלהן במחשב, את הלינקים לפתיחה אני יגדיר לפי בקשות של אנשים!

מגבלות:אם אני לא ישיג סקריפט לתיבת טקסט שמציגה טקסט באופן רנדומלי, אז הוא יענה את אותה התגובה על אותו המשפט! שזה יתחיל לשעמם את המשתמש אחרי זמן מסויים!
אין בו הרבה לינקים (הוא לא מנוע חיפוש) והוא לא יכול לזהות מילה מוכרת מיתוך משפט לא מזוהה.

קוראים לו עופל ב-ע' תשאל אותו חח (לא בגלל שזה הכינוי שלי... אלה בגלל שבילדותי חשבתי על תוכנת על בשם אופל חחח) אם תשאל אותי עופל זה דבילי בתור כינוי לפורום, חבל שאי אפשר לשנות! (הכינוי האמיתי שלי לכל דבר הוא TiGeR537) ככה תזהה אותי במקומות אחרים ברשת.

בינתיים זה לא מוכן ואני מקווה לתוצעות טובות...

[]>בתודה OFEL<[]
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מי לא אוהב את המשפט הזה "Free download "

ישן 25-06-2006, 00:40
  wiz_ex wiz_ex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי עופל שמתחילה ב "שמע אחי, בקשר לאקשן סקריפט..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עופל
שמע אחי, בקשר לאקשן סקריפט אני חלש, עד שאני יתחיל לקלוט את העניין...
אני לא יודע להשתמש במערכים, אני בקושי יודע מהם...

אני רק לוקח את מה שהביאו לי שם ומדביק באקשן סקריפט ללא כל עריכה, ידוע שחובה שם של VAR של איזו תיבה, אבל כניראה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה...

תוכל להסביר לי קצת על החוקים של זה איך להשתמש בזה פחות או יותר, או מה לצרף לזה?

זה מאוד יעזור לי, תודה.

כן בקשר למה שהציעו, תגדיר מערך, בכל תא תשים משפט, ותריץ רנדום על איברי המערך (כשאתה משתמש באינדקס של כל תא כמציין).
הסבר מהיר:
מערך הוא משתנה שמכיל כמה תאים וכל תא מכיל פיסת מידע (כמו משתנה שמכיל הרבה משתנים קטנים.
גודל המערך הוא מספר התאים שבו, לכל תא אפשר לפ]נות באמצעות המציין שלו. לדוגמא, המציין (=אינדקס) של התא הראשון הוא 0, ושל התא השני הוא 1, השלישי 2, וכך האלה.

להגדרת מערך כתוב את השורה הבאה:

קוד:
ha = new Array()

מיד לאחר מכן קלוט משפטים לתוך כל תא ותא:
קוד:
ha[0] = "my first sentece"; ha[1] = "my second sentence";

זה רק לתא הראשון והשני תוכל לשים פה הרבה מאוד משפטים (אני לא בטוח לגבי האורך המקסימלי אבל אני בטוח שלא תגיע אליו כי הוא מספר עצום).

אחר כך כדי להגריל איזה משפט התוכנה שלך תחזיר, תשתמש בפונקציית רנדום:
קוד:
_root.my_answer = ha[random(80)]

בדוגמא הזאת, יש לך 79 תאים במערך שלך (הרנדום מביא ערכים מאפס עד מספרלפני המספר שכתוב בסוגריים).
my_answer היא תיבת טקסט דינמית על הבמה הראשית.

והנה לך תשובה רנדומלית , אם לא הבנת משהו אשמח להסביר שוב.
ישן 25-06-2006, 00:50
  אקונה מטטה אקונה מטטה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי עופל שמתחילה ב "שמע אחי, בקשר לאקשן סקריפט..."

תראה, עדיף לך להשתמש במערך מאשר במשתנים.

הסבר טוב על מערכים בפלאשו..
http://flashoo.co.il/articles/v2/arraysIntro.php

אתה צריך קצת רקע באקשן סקריפט ומשתנים כדי להבין את המאמר..גם אם תקבל כאן קוד, לא תוכל להבין אותו אם אין לך רקע..תתחיל צעד אחד צעד.

עכשיו..טקסט רנדומלי

צור תיבת טקסט, והפוך אותה לתיבה דינמית. איך? שים אותה בפוקוס עם העכבר וכנס לתיבת המאפיינים של פלאש. למעלה בצד ימין, בחר dynamic text. עכשיו התיבה שלנו דינמית - ושאפשר לעבוד איתה באקשן סקריפט..כעת תן לה אינסטנס ניים textbox. אינסטנס ניים זהו שם שניתן לאובייקטים בפלאש על מנת שנוכל לעבוד איתם באקשן סקריפט.

בפריים הראשון, שים את הקוד הבא:

קוד:
sTexts = new Array() sTexts[1] = "The first" sTexts[2] = "The second" sTexts[3] = "The third" textbox.text = sTexts[random(3) + 1]

הסבר

שורה ראשונה - יצירת מערך בשם sTexts..מערך זהו סוג של משתנה שמכיל בתוכו מספר ערכים.
שורות שתיים עד ארבע - הצבת ערכים במערך..
שורה חמש - השמת ערך רנדומלי מתוך המערך בתיבת הטקסט אשר נתנו לה אינסטנס ניים textbox. הפונקציה random מחזירה ערך רנדומלי מאפס עד מספר לפני המספר שבסוגריים.. החלק textbox.text פירושו הטקסט שמופיע בתיבה הדינאמית שלנו..

מקווה שהבנת..

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י אקונה מטטה בתאריך 25-06-2006 בשעה 00:54.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר