לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2006, 14:00
  cvxbfddfgdfg cvxbfddfgdfg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.06
המלצה הי חברה היום הייתי בראיון של חיל המודיעין מועמד להאזנות יש לי שאלות מתחנן.

הייתי בחדר אחד עם שני מראיינים .אחד היה נורמלי ונחמד וצחק איתי והשני היה כל כך מניאק שחבל
על הזמן.המראין שלא אהבתי ניסה לרדת עלי בכל מיני צורות או להעליב אותי עד שאפילו המראיין הנחמד יותר עשה לו מבט שכאילו אמר לו באופן בלי מלים "תרגע".ואז הוא יותר נרגע.אבל הוא ניסה ממש לרדת עלי על דברים אישיים שלא משנה לא ארחיב.וסה"כ יש לי ציונים מעולים והכל מעולה ואין לי שום בעיות מיוחדות אך הוא ניסה לפגוע בי בנקודות חולשה יותר שלא משנה ,אין צורך לפרט מאחר וזה לא עיקר הענין.יש לציין שבאתי עם המון אומץ ולא פחדתי כלל משום דבר והמראיין הרע ניסה לערער אותי .
פתאום המראיין הרע ממש הסתכל בתמונה בתעודת הזהות שלי איזה כמה שניות וכאילו הסתכל בריכוז בה ואני לא מבין למה ?לראות אם אני יפה?מה הקטע? .
אשמח לשמוע ,לעוד מישהו זה קרה?
ואגב לגבי כל העלבה של המראיין הבאתי איזה בדיחה שגרמתי לצחוק מצד המראיינים או לפחות חיוך ,לא נעלבתי או משהו או הסתגרתי.
תודה לעוזריםאני קצת דואג.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:12

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר