29-06-2006, 17:03
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.05.06
|
|
טוב, אז מה שאני מציא לך הוא דבר כזה:
Konica Minolta DiMAGE Z6 היא מצלמה מעולה בישבילך, היא גם זולה, גם טובה,
יש לה טווח מעולה, כל האנשים שמשתמשים בה מאוד מרוצים, אתה יכול גם לראות בפורום תגובות על המצלמה הזאת.
לגבי ה Canon PowerShot S3 IS ממה שאני יודע האפשרות מקרו שלה היא פשוט מדהימה ביחד למצלמות אחרות, אתה יכול להגיע איתה ממש ממש למקרו מעולה, ככה שאם אתה מעוניין מאוד במקרו והוא חשבו לך את אז פה הוא יהיה לך יותר טוב.
המצלמה גם יותר נוחה לדעתי מה Konica Minolta DiMAGE Z6 עם זאת זה בCanon בכל זאת, בגלל זה הם מרשים לעצמם לקפוץ ככה עם המחיר.
לסיכום: עם השני המצלמות תוכל להפיק אותה תוצרת של תמונות, אני מאמין שלא משנה איזו מצלמה יש לך (בתנאי שהיא מספיק טובה) , אם אתה באמת רוצה, והמצלמה בידיים הנכונות אתה יכול ליצור תמונה מעולה שלא יורדת כלל ממצלמות ה DSLR, ה DSLR פשוט מאפשרות לך להגיע לטווחים מאוד פתוחים, הם מאוד נוחים, מה שהדמוי פשוט מקובעים לעדשה אחת ותנאים מסויימים שאתה לא יכול לשנות מה שב DSLR אתה חופשי לגמרה (רק הכסף קובע ^_^).
לכן מה שאני מציאה לך הוא לקנות את ה Konica Minolta DiMAGE Z6, חבל על הכסף שלך.
היא מעולה ואין סיבה שלא תיהיה מרוצה ממנה, לא פחות מה Canon PowerShot S3 IS.
אני אישית, מוציא תמונות אומנותיות בממצלמה שהיא קומפקטית, אפילו לא דמוי SLR, אבל יש לה עדשה מעולה, מחירה מאוד גבוהה, אבל אני לא יורד מהרמה של ה DSLR בתנאים שהיא מציאה לי אבל בגלל שאני רוצה להגיע לטווחים יותר גבוהים ויותר אפשרויות אני אצטרך להתשדרג ל DSLR
מקווה שעזרתי ^_^