שלום לך,
במהלך תיכנות אתר תוכן, ניתקלתי בבעיות עם תווים כמו מרכאות\מרכאות כפולות, סוגריים מסולסלות\מרובעות וכל שאר התווים הבעיתיים..
איך אתרים גדולים מתמודדים איתם? הם יוצרים סקריפט שקורא את התוכן למחליף אותו למס' תווים?
בדומה למה שעושים עם רווח וכו'?.
אפשר דוגמא בבקשה על איך עושים את זה, ואם זה כמו שאני חשבתי אפשר לקבל טבלה כזו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Depression שמתחילה ב "שאלה בנושא אתרי תוכן ו"טיפול" בתווים "לא חוקיים""
יש 2 פונקציות שמתעסקו בזה שאני מכיר
אחת מהן: addslashes
והשניה אם אתה רוצה להריץ שאילתה ו"להגן" על המשתנה אז תריץ עליו את הפונקציה הזו: mysql_escape_string
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי bla_bla שמתחילה ב "יש 2 פונקציות שמתעסקו בזה..."
אני משתמש בקוד שלי בaddslashes,
אני גם משתמש בstripslashes(), אבל אני לא בדיוק יודע מתי אני אמור להשתמש בזה.
בעיקרון לפני שאני מציג טקסט כלשהו אני עושה לו stripslashes בשביל שאני לא אראה למשתמשים את ה/ בקוד, בכדי שיראה כמו שהם הכניסו אותו..
ככה צריך להשתמש בו?
ובנוגע לפונקציה השניה שנתת לי, לפי מה שקראתי היא עושה את אותה הפעולה כמו addslashes אנ י טועה?..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי bla_bla שמתחילה ב "אין סיבה להשתמש בפונקציות..."
אני עושה את זה למידע שהמשתמש מכניס,
כל השדות שהוא יכל להכניס מידע כלשהו אני עושה addsla.. ובכל מקום שאני אמור להציג לו את המידע שנכתב אני עושה strips..
אם אתה משתמש ב stripslashes אז כנראה שההגדרות של PHP אצלך אומרות לזה להוסיף \ באופן אוטומטי... כל מה שאתה מקבל כבר עבר addslashes.. אלא אם כן אתה מוריד את זה קודם, אין טעם שתעשה שוב addslashes, כי מה שאתה תקבל זה דברים כמו \\', ואז כשתוציא את זה מהדאטאבייס עדיין יהיה שם \