04-07-2006, 17:22
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.03.06
|
|
כן. אפשר להסתכל על הכל כטכני, פשוטו כמשמעו. רוצה דוגמא? אתגר אהבה תצלמי בגוונים חמים, עם מוטיב אדום. באתגר קיץ, תהיה השוואה שבין קיץ לחורף, אוליי נסיון להראות את השפעת החום או השמש על חיי היומיום. הכוונה היא, שכל דבר אפשר לראות מכיוון טכני או מכיוון אומנותי.
נכון, עד עכשיו היו לנו אתגרים על בסיס רעיוני. גם חשיפה ארוכה אפשר לנצל בצורה כזו (איזה יופי, כבר עלה לי רעיון לאתגר! ). אפשר גם לא. למה שלא "נצא מהמסגרת" של רעיונות קבועים ולהישאר עם מה שהיה לנו עד עכשיו, ולנסות לצלם לפי כללים אחרים? או שזה יעבוד, או שלא. אף אחד לא הולך לשום מקום. יעבוד - נמשיך, לא יעבוד - נעזוב.
"אז למה האתגר הזה הוא "חשיפות ארוכות"? הייחוד של התמונות לא יהיה בשימוש בטכניקה הזו". האתגר הוא חשיפות ארוכות, כי לצלם תמונות ייחודיות, להעביר כוונות, להעביר רעיון, להפיק תוצאה טובה, עם חשיפה ארוכה - בעיני זה אתגר. הייחוד של התמונות, כן יהיה בטכניקה הזו. לכל התמונות יהיה מוטיב משותף, למרות שהוא לא רעיוני. אז מה?
מסכים, ואני מסכים שצריך להיות גמישים כלפי בעלי ה-P&S שבפורום. אין וויכוח.
אוקיי, קיבלנו ברכה של טל להמשיך, גם בהודעה #3 וגם במסנג'ר. אני לוקח את זה על עצמי.
עמרי
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...
|