לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-07-2006, 18:28
  jonatan1989 jonatan1989 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי OrUsH69 שמתחילה ב "מה אתה עושה לי טובה שאתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי OrUsH69
מה אתה עושה לי טובה שאתה מפרסם את התמונות שלך?

אני אומר לך מה דעתי עליהם אין קשר בכלל לפורום זה או אחר.

אתה בנאדם חצוף!

חחחחח למה את מתעצבן? אמרתי כיאלו שהרמה פה גבוה ובגלל זה אני חחשתי לפרסם את התמונות שאני צלמתי יש מבין? חחחחחח אני יודע שהתמונות שלי חביבות לאומת התמונות שאנשים מצלמים פה אבל אני לא חושש מהתגובות אם לא הבנת אז תכתוב ואני ינסה לפרט לך יותר טוב

High_Hopes
תודה על העצות בכוס ניסיתי בהתחלה לצלם טיפת מים נופלת אבל זה חסר סיכוי במצלמה שלי וגם אני עדיין לא ברמה של צילום כזה אז התחלתי להכניס כל מיני דברים שהמים יהו בצבעים שונים כולל סבון כלים, פפריקה, מרק עוף חחחחח ועוד כמה דברים וזה מה שיצא והדבר הלבן הזה למעלה זה שמתי 2 נרות שבת קטנות כאלה אבל לא יצא לי להדליק אותם ולעשות עוד כמה דברים

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2006, 13:34
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jonatan1989 שמתחילה ב "שלום, מספר תמונות שצלמתי"

התמונה הראשונה יפה,וערוכה טוב,למרות שאני לא מת על עריכות מהסוג הזה
אבל אם כבר,עדיף להעיף את הבקבוק הקטן והעלה מהפריים,או פיסית או באמצעות פוטושופ.

בתמונה השנייה,הלימון ש/רוף בצד ימין,ומעבר לזה,אני רואה שניסית להרטיב את הלימון כדי לקבל טיפות מים עליו, אבל לא הצלחת ליצור את האפקט הזה, ככה שיש לך סתם לימון עם סתם שלולית מים בתחתית, תנסה להרטיב אותו עם טיפות שמן או פשוט לקחת לימון טרי יותר שלא נשטף קודם,כדי שיראו את הטיפות.

התמונה השלישית,יש טיפות של קץף או מה שזה לא היה ממש מעל הנוזל,כי הזזת את הכוס שהעברת אותה מהשיש למקום בו צילמת אותה, אם אתה רוצה תמונה יותר מקצועית תדאג לנגב את זה,כדי ליצור כוס נקייה לחלוטין. ההשתקפות של החלון מפריעה, ויש לכלוכים על העדשה שיכלת להוריד בעריכה,אם כבר ערכת

בהצלחה בהמשך
ישן 04-07-2006, 22:55
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jonatan1989 שמתחילה ב "שלום, מספר תמונות שצלמתי"

הי, יונתן.
1. תמונה חמודה (קומפוזיציה די מעניינת), אבל היא לא מחזיקה בזכות עצמה אלא רק בזכות העריכה (לדעתי), ולכן היא לא נחשבת (בעיני) לצילום טוב.
2. תמונה מאוד משעממת, אבל אם כבר החלטת כן לצלם לימון נסה להקפיד על רקע אחיד (זה אומר גם להעיף משם את הצנצנת, אבל גם ממש לשים רקע אחיד מאחורי הלימון. שים לב שיש שם לכלוכים ברקע), השתדל לא למרכז את האוביקט (הלימון, במקרה שלנו), ותן לנו לראות את הבפנוכו שלו.
3. צבעים מגניבים (גם של הרקע וגם של הנוזל בכוס - סחה על ההשקעה), אבל התמונה עצמה די משעממת.
שחק עם התאורה כך שלא נראה על השולחן את הצל של הכוס, ולא את הצל השני שיש שם מאחור. בנוסף, נסה לכסות את החלון שבחדר, כי הוא משתקף בצורה קשה מדי בכוס. אני אישית הייתי מנסה למקם את הכוס קרוב יותר לקצה השולחן, כדי שקו האופק (הסיום של השולחן וההתחלה של הקיר) יהיה נמוך יותר ביחס לרגל של הכוס. ודבר אחרון - כדאי לנקות קצת את הכוס..
בהצלחה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר