לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2006, 13:38
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
גם אני הייתי ככה לפני התחקיר שלי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי GoldFish שמתחילה ב "תחקיר ושאלון בטחוני"

אז דבר ראשון-אל תילחץ!
התחקיר בסה"כ בא לבדוק מי אתה. אין לך מה לשקר בו, וכל עוד אתה לא חבר של סדאם חוסיין או של חסאן נסראללה אז אין סיבה שלא תעבור אותו!!!
עוד משהו שיכול להכשיל אותך זה סמים, אבל באמת-כל עוד אתה לא עישנת סמים או לא חבר של איזה מחבל, אז אפשר להגיד שעברת את התחקיר!!!
גם לגבי שתיית אלכוהול-תרגיש חופשי להגיד שאתה שותה פה ושם, זה לא מה שיכשיל אותך (כמובן שאם תגיד שאתה שותה 5 ליטר בירה ובקבוק וודקה שלם כל ערב אז זה בעיה, אבל אתה לא כזה, נכון?)

גם כשהיא שואלת אותך אם אתה מוכן לעבור פוליגרף-אל תפחד ותגיד שאין לך בעיה (האמת היא שאין ברירה, כי אם תגיד שלא אז ישר יחשדו בך)...

תאמין לי שגם אני נלחצתי לפני התחקיר הבטחוני שלי והייתי בטוח שאצלי למשל, בגלל שיש לי אזרחות כפולה אז אני לא אעבור, אבל זה שטויות וכולם עוברים את זה, ובסופו של דבר הגעתי למקום מאוד בכיר עם סיווג גבוה מאוד למרות החששות שלי!!!

פשוט תהיה הכי טבעי שיש, אל תשקר ותגיד את כל האמת ורק את האמת, ובאמת שיהיה המון הצלחה, אל תפחד!
אם יש לך עוד שאלות אז אתה מוזמן לשאול ואני אענה לך בשמחה, כי גם אני עברתי תחקיר וזה באמת שטויות. כולם מפחדים להיכשל בו אבל כולם עוברים בסופו של דבר

בהצלחה ושבת שלום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2006, 20:43
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
אפילו לא בצחוק
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי GoldFish שמתחילה ב "חחחח"

אתה אומר דבר כזה (שאני מקווה שלא נכון) וישר יעשו לך בעיות ואפילו יוציאו אותך מהחיל...
ואם זה נכון אז זה שיקול שלך אם להגיד את האמת או לא, אבל רק תדע לך שהמאבחנים (לרוב מאבחנות למען האמת) יודעים לזהות שפת גוף ובד"כ מי שמשקר בקטעים כאלה עולים עליו. גם אחרי זה שואלים אותך אם אתה מוכן להיבדק בפוליגרף ולמרות שהרוב לא עושים פוליגרף, ייתכן ובכל זאת תיאלץ לעבור בדיקה ואז יגלו ששיקרת...

וכן, די חופרים בתחקיר בטחוני. זה מה ששאלו אותי על סמים:
1. האם אתה עישנת אי פעם סמים? (תשובה-מה פתאום, אני מזריק בכלל )
2. האם היית נוכח בחדר שבו מישהו עישן סמים?
3. האם הציעו לך פעם סמים?
4. האם חשבת על לעשן סמים?
5. השאלה הכי מוזרה ששואלים היא "האם אתה מתכוון בעתיד אחרי הצבא לעשן סמים" וזה באמת שאלה מוזרה, אבל פשוט תגיד "לא" ואל תנסה להתחכם...

לגבי השאלון שצריך למלא על הבת זוג-זה רק אם יש לך חברה קבועה שהיא איתך 3 שנים או יותר, וזה שטויות באמת, סה"כ אם מתקשרים לאחד האנשים שרשמת אז פשוט שואלים קצת עלייך-איך אתה ואם מכירים אותך. תביא כמה חברים של אבא שלך או אמא שלך ותגיד להםש יגידו שאתה בנאדם טוב וכל מיני דברים כאלה...

לגבי חברים שלך-שים לב שאסור שחד החברים שתמלא יהיה קרוב של אחד החברים המבוגרים שמילאת שהם מעל 30. למשל אתה לא יכול להביא גם שם של חבר שלך וגם את השם של אבא שלו, מבין?

ובאמת אל תילחץ, כולם עוברים את זה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר