08-07-2006, 10:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
שכחת משהו מאוד חשוב...
לא כולם יכולים להיות קרביים, מה לעשות לחלק יש בעיות...
אני למשל בעל פרופיל 45 בגלל בעיה שלא אני המצאתי, ותאמין לי שאם יכלתי אז הייתי בכיף הולך לקרבי...
אבל מה לעשות? אני לא יכול, ולכן אני במודיעין, ותאמין לי שמאוד מאוד כיף לי, אני נהנה מכל רגע...
אם באתי ליהנות ב-3 שנים האלה? כן, אני באתי ליהנות, ועובדה שאני נהנה, מה תגיד על זה?
וגם לי היו רגעים משביזים, תאמין לי שזה לא כיף בקורס שלך כל בוקר לעשות איזה מסדר מפגר למפקדים שלך, ולא כיף לנקות את הכתה כל הזמן...
להגיד "לא באת לעשות כיף ב-3 שנים" זה ציטוט ממ"כים של טירונות, אז בואו נהיה ריאליים ונגיד את האמת-כולנו רוצים ליהנת ב-3 שנים האלה. כמוש אמרו-הרבה פעמים סתם טוחנים אותך. הרי בשביל מה אני הייתי צריך לסדר את השמיכה בחדר שלי בקורס? אין סיבה, זה סתם לטחון צעירות...
וקרביים זה גם טחינות לרוב...
נכון שבראש ובראשונה אני התגייסתי כדי לתרום למדינה, אבל לצערי אין לי פרופיל קרבי ויש לי סעיף ליקוי שמונע ממני לשרת בקרבי, ולכן אני לא יכול להיות קרבי, ולכן אני נהנה מכל רגע בשירות שלי, אולי אפילו יותר מכל הקרביים, אי אפשר לדעת!
כיף זה לא משהו שאפשר למדוד אותו, אז אי אפשר להגיד שלקרבי כיף יותר מלג'ובניק כמו גם ההיפך...
אבל בבקשה אל תדבר שטויות ואל תגיד שלא קרביים הם לא חשובים, ותאמין לי שהמון ג'ובניקים היו ולכים לקרבי אם הם רק יכלו, אבל זה לא אומר שהם מבואסים על התקפיד שלהם ומקנאים בקרבי...
מה יש לי לקנא בחברים הקרביים שלי? שהם עם נשק? וואי, אפשר לחשוב!!! נשק!!! איזה גברים הם!!!
מה עוד יש לקנא? שחלקם חוזרים שו"ש פעם ב-21 יום??
ומה עוד יש לקנא? שהם חוזרים פצועים הביתה? שהם קוראים למפקד שלהם "הקשב המפקד" ואני משחק איתו סנוקר במועדון שלנו, כשלהם בכלל אין מועדון כי הם טוחנים צעירות???
עשה טובה...
כל זה נאמר רק כדי להמחיש לך שקרבי הוא לא אלוהים וג'ובניק הוא לא אפס, ואני רוצה לראות את הקרבי האליל שלך מתפקד יום אחד בלי הטבח, החימוש, הלוגיסטיקה, הנהג, והמודיעין...