לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2006, 00:30
צלמית המשתמש של hmemcpy
  hmemcpy hmemcpy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.11.03
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "באותו עניין"

Value הוא מטיפוס Object, כלומר הוא יכול להכיל כל סוג מידע שהוא מהתא. כדי להציג אותו ב- TextBox צריך לעשות לו casting ל- String (או במלים אחרות, Unboxing). גם אם יש לך מספר בתוך התא, זה אמור לעבוד, כי בפועל נקראית פונקציה ToString של האובייקט. תעצור בדיבאגר על השורה שלא עובדת לך, ותראה מאיזה טיפוס הערך שבתוך ה- row.Cells[0].Value

נ.ב. אני לא סגור על זה ב-100% אבל ה-"commit" לשינוי בתא מתבצע לאחר הבחירה הבאה שלך, כלומר, אם אתה כותב ערך מסוים בתא מסוים, ולוחץ על כפתור, למשל, כדי לקרוא את הערך מאותו התא, אתה לא תקבל אותו (יהיה null ב- Value). רק לאחר שתבחר שורה אחרת, הערך בפועל ירשם לתא. אולי זה זה...

נערך לאחרונה ע"י hmemcpy בתאריך 10-07-2006 בשעה 00:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-07-2006, 19:50
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
תודה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hmemcpy שמתחילה ב "סליחה, אני שיכור כנראה..."

מה שאני עושה זה כך:

יש בטופס דטאגריד, מעליו יש טקסטבוקסים.

אני מעביר את המידע (לפחות מנסה ) מהדטאגריד לטקסטבוקסים, כדי שהמשתמש יוכל לערוך את המידע ואחר כך ללחוץ על כפתור update לעדכון הרשומה (אני מנסה שהמשתמש לא יוכל לערוך ישירות מהדטאגריד, כי כבר כתבתי את הפונקציה של אימות הנתונים על בסיס הטקסטבוקסים).

כל הערכים בשורה עוברים לטקסטבוקסים חוץ מה ID ב row.Cells[0].Value שאותו לא ניתן לשנות, אבל אני מנסה להחזיק את הערך של ה ID בכל אופן כדי להשתמש בו בביצוע ה UPDATE. הבעיה, כל פעם שאני מנסה להציג את הערך של row.Cells[0].Value אני מקבל משהו ריק. אם אני מנסה להעביר את זה לטקסטבוקס, אני מקבל טקסטבוקס ריק. ואם למסג'בוקס, אותו הדבר.

עם row.Cells[1].Value והלאה הכל כשורה (תרתי משמע ).

ה ID ב row.Cells[0].Value הוא Identity Specification = Yes כלומר "AutoNumber". ומן הסתם גם Unique.

ניסיתי להפוך אותו ללא ReadOnly בתוך ה DataSet וזה לא עוזר.

יש עוד רעיון?

ישן 12-07-2006, 21:54
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
שכתבתי את ה dgv די לגמרי
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hmemcpy שמתחילה ב "סליחה, אני שיכור כנראה..."

מילאתי אותו דרך DataAdapter, לקח לי זמן לקלוט איך לקרוא ל Column Header בשמות שאינם שדות הטבלה (רק דרך ה SELECT field AS friendlyfieldname FROM table), העתקתי את הפונקציות מהאיבנטים של ה dgv הישן ל dgv החדש, אפילו העלמתי את ה Row Header. עד כאן הכל טוב.

בשימוש באותו הקוד מלמעלה להעביר מידע מהשורה ב dgv לתוך טקסטבוקסים, היחיד שלא עובר זה ה ID, ה Col הראשון, מספר אוטומטי, אינט, כל מה שאמרתי מקודם.

1. למה זה לא עובד?? ה dgv חדש לגמרי וכתוב ידנית...
2. שמעתי שיש דבר כזה שנקרא "קומנד בילדר". יש לך כמה מילים פשוטות לומר עליו? (איך משתמשים)
3. פקודת ה INSERT דרך כפתור - ה DB לא מתעדכן באמת (השינויים נמחקים אחרי שהתוכנה נסגרת / מתקמפלת שוב). גם מחיקת שורה דרך כפתור DEL לא שומרת שינויים, ונראה לי שחסר לי משהו בסיסיבקוד...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר