לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-07-2006, 21:46
צלמית המשתמש של gal_dahan
  gal_dahan gal_dahan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.06
שלח הודעה דרך ICQ אל gal_dahan שלח הודעה דרך MSN אל gal_dahan
שאלה בקשר לפרופיל ופטורים

טוב אז יש לי פרופיל 64 וזה בגלל שיש לי אסתמה...
עכשיו לא אמרו לי כלום בקשר לזה, אני פשוט קיבלתי זימון לבדיקות באשקלון בקשר לאסתמה שלי
ואחרי איזה חודש בערך ראיתי בקיוסק מידע שיש לי פרופיל 64, חוצמזה לא היו הערות או תוספות.
אני רציתי לדעת אם יינתנו לי פטורים בטירונות ובצבא בכלל מריצות, או שלפחות הקלות?
דבר נוסף- אני יודע שאני הולך להיות ג'ובניק (לפי הדברים שקיבלתי במנילה וגם בגלל הפרופיל שלי) ואני יודע שהרבה משמינים במהלך השירות שלהם בגלל אי עשיית כושר, אני לא רוצה שזה יקרה גם לי, אז איזה אימוני כושר אני צריך לעשות לפני הצבא (כי אני בכלל לא בכושר ואני רוצה להיכנס לכושר)ואיזה אימינים אני צריך לעשות במהלך השירות שלי...
תודה מראש לכל העוזרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-07-2006, 21:51
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gal_dahan שמתחילה ב "שאלה בקשר לפרופיל ופטורים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי gal_dahan
טוב אז יש לי פרופיל 64 וזה בגלל שיש לי אסתמה...
עכשיו לא אמרו לי כלום בקשר לזה, אני פשוט קיבלתי זימון לבדיקות באשקלון בקשר לאסתמה שלי
ואחרי איזה חודש בערך ראיתי בקיוסק מידע שיש לי פרופיל 64, חוצמזה לא היו הערות או תוספות.
אני רציתי לדעת אם יינתנו לי פטורים בטירונות ובצבא בכלל מריצות, או שלפחות הקלות?
דבר נוסף- אני יודע שאני הולך להיות ג'ובניק (לפי הדברים שקיבלתי במנילה וגם בגלל הפרופיל שלי) ואני יודע שהרבה משמינים במהלך השירות שלהם בגלל אי עשיית כושר, אני לא רוצה שזה יקרה גם לי, אז איזה אימוני כושר אני צריך לעשות לפני הצבא (כי אני בכלל לא בכושר ואני רוצה להיכנס לכושר)ואיזה אימינים אני צריך לעשות במהלך השירות שלי...
תודה מראש לכל העוזרים

פטורים זה תלוי בך ובחומרה של המצב אין לך מה לדאוג בקשר לזה משתי סיבות
1) טירונות 02 היא לא קשה משום בחינה ואינך צריך פטורים כדי לעבור אותה ואף להשתעמם מחוסר המעש בה
2) במהלך השירות שלך לפטורים יש משמעות מינימלית: בעיקר בנושא השמירות.
***אסמטים נוטים לקבל פטור מריצות קפיצות מסעות, פטור מאיזורים עם אבק רב, פטור מניעור שמיכות, חדר אסמטיים(אוהל אסמטיים)
3) אתה לא חותם קבע זה כולה 3 שנים יאללה יאללה אולי אפילו 2.4 אתה לא תשמין מי יודע מה אולי קילו שמור על חיים בריאים מקסימום לך לחדר כושר בבסיס או לבריכה אם אתה בבסיס טוב.

בהצלחה ושירות מהנה

ישן 14-07-2006, 20:09
  ShadowMaster ShadowMaster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.06
הממ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי gal_dahan שמתחילה ב "שאלה בקשר לפרופיל ופטורים"

אז ככה בקשר לשאלות שלך עשיתי טירונות 02 לפני חודש סיימתי בניצנים קיצר מבחינת ריצות וכושר אין לך מה לדאוג המרחק המרבי שרצנו בסוף הטרונות היה בערך 10 דקות שזה ממש עלוב אז אתה לא צריך לדאוג בקשר לכושר בטירונות מקסימום תעשה 20 פקלים (שכיבות שמיכה) וזה במקרים חריגים מאוד כמו כן בקשר להשמנה במהלך הטירונות אתה לא הולך להשמין אם לא תגזים עם האוכל בכמויות זה סה"כ 3 ארוחות ביום בבוקר בצהריים ובערב אז אם אתה ממש דואג לכושר אתה יכול לעשות כושר של איזה 20 דקות ביום פקלים ריצה של רבע שעה יספיק לך כמה ימים בשבוע לא צריך להגזים ובשרות אתה לא הולך לטחון אוכל כל הזמן אז אין סיבה שתדאג כל כך תעשה כושר מדי פעם בחדר כושר פעמיים בשבוע וזה מספיק ויותר בקשר לפטורים אם אתה אסתמתי אז אתה תישן באוהל אסמתים שזה כמו אוהל רגיל רק עם ממש קצת אנשים אצלנו לא היו אסתמתים אז האוהל היה ריק אבל אם יש לך אז אתה יכול לישון שמה וגם פטור מסקביאס (שמיכה צבאית מסריחה ביותר) וכמו שהקודם אמר פטור ממסעות ריצות וכל מיני דברים כאלו מקווה שעזרתי ביי
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר