לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2006, 00:20
  GoldFish GoldFish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.01
שלח הודעה דרך ICQ אל GoldFish שלח הודעה דרך AIM אל GoldFish
כמה שאלות על תחקיר בטחוני

אני עושה בהמשך השבוע תחקיר בטחוני לקורס נתמ"מ בחיל התקשוב, יש לי כמה שאלות על דברים שנראה לי מאוד פרובלמטיים:

יש 3 סעיפים שמדאיגים אותי: הסמים, טיפול פסיכולוגי, וקשר מקצועי\חברתי עם גורמים מחול, אצל כולם רשמתי שאני מעוניין לשוחח בע"פ.

סמים - ניסיון של שאיפה בבומבמלה לפני שנה, רשמתי לדבר על זה בע"פ כי אני בטח לא מעוניין לשקר ולהסתכן בלעשות פוליגרף ויעלו על זה, וגם כי זה היה רק שאיפה אחת ומה לעשות שסיבובים בראש ודופק מהיר לא עושים לי את זה, ואני ממש לא מעוניין לעשות את זה שוב גם אם יציעו לי. ואת זה אני יכול להבהיר הרבה יותר טוב בשיחה בע"פ מאשר לכתוב את זה על דף, גם כי שאני רושם על הדף שזה היה חד פעמי זה עושה לבוחן סוויץ'' במוח שאני כבר התנסיתי בסמים (לפחות ככה אני רואה את זה)

פסיכולוג- הלכתי לפני שנה לפסיכולוג אבל לא לטיפול, היה לי במשך כמה חודשים שיחות עם פסיכולוג פרטי (ככה שגם דרך וויתור על סודיות רפואית אי אפשר לעלות על זה כי זה פסיכולוג פרטי) ולא היה לי שום בעיה נפשית או משהו או כדורים, רק מישהו אובייקטיבי לדבר איתו

קשר חברתי - הכי פחות הדאיג אותי, הייתי בשלוש משלחות (אחת אני עכשיו באמצע האמת) שמכולם יש לי חברים מארה"ב ואני שומר איתם קשר באינטרנט, ואני מעדיף להסביר את זה במקום לכתוב את זה על דף לכן כתבתי שאני מעוניין לדבר על זה בע"פ.

זה בעקרון הדברים שקשורים אלי בסעיפים האלה, כמובן מה שיותר מדאיג אותי זה הקטע של הסמים, למרות שאני יודע שהשאכטה של המריחואנה זה היה חד פעמי בשבילי אני יודע שזה לא יישמע טוב, מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות בעניין? וגם מה לגבי הפסיכולוג, יש לי מה להסתיר את זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2006, 20:01
  GoldFish GoldFish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.01
שלח הודעה דרך ICQ אל GoldFish שלח הודעה דרך AIM אל GoldFish
אמממ
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי BIG^O שמתחילה ב "תשמע אתה צריך להחליט בעצמך ..."

מסכים עם מה שאמרת, דבר נכון וחכם אגב....
בעקרון הקטע עם האמריקאים אין לי שום בעיה וגם להם לא נראה לי יהיה, זה פשוט הדרך שע"פ התחקיר אפשר להגדיר את הקשר שיש לי עם חו"ל.
עם הפסיכולוג אין לי בעיה, למרות שיש לי דרך להסתיר את זה בגלל שהוא פרטי, אבל בגלל שגם אני חותם שזה נכון ובעצם אני מסתיר את העובדה הזו, או אם יעשו לי פוליגרף יגלו ששיקרתי, אבל אני לא דואג כי אני יודע שהלכתי לפסיכולוג בשביל לדבר ולא בגלל מחלה או משהו אחר.
לגבי הסמים, נדמה לי אני ירשום או לדבר בע"פ ויסביר שזה היה שאיפה ובשביל ההגינות אני לא מסתיר את זה למרות שזה לא דבר שהשפיע עלי בגלל ושינה את ההתנגדות שיש לי לסמים, או לחילופין אני יסמן 'לא' ואם שואלים אני יגיד שהתנסתי בשאיפה אחת, ושיגידו לי למה לא רשמתי את זה כהתנסות אני יגיד ששאיפה אחת מבחינתי היא לא מזיקה ולא משפיעה על שום דבר מבחינתי ולכן היא חסרת משמעות.

הקיצר, אני יותר בא להתייעץ מאשר לשאול להוראות, אני לא יודע איך הולכים הדברים האלה אז העדפתי שאנשים שעברו את זה או מכירים יותר טוב ממני את המערכת הזו ייעצו לי מה עדיף.......
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר