10-07-2006, 00:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
|
|
|
כמה שאלות על תחקיר בטחוני
אני עושה בהמשך השבוע תחקיר בטחוני לקורס נתמ"מ בחיל התקשוב, יש לי כמה שאלות על דברים שנראה לי מאוד פרובלמטיים:
יש 3 סעיפים שמדאיגים אותי: הסמים, טיפול פסיכולוגי, וקשר מקצועי\חברתי עם גורמים מחול, אצל כולם רשמתי שאני מעוניין לשוחח בע"פ.
סמים - ניסיון של שאיפה בבומבמלה לפני שנה, רשמתי לדבר על זה בע"פ כי אני בטח לא מעוניין לשקר ולהסתכן בלעשות פוליגרף ויעלו על זה, וגם כי זה היה רק שאיפה אחת ומה לעשות שסיבובים בראש ודופק מהיר לא עושים לי את זה, ואני ממש לא מעוניין לעשות את זה שוב גם אם יציעו לי. ואת זה אני יכול להבהיר הרבה יותר טוב בשיחה בע"פ מאשר לכתוב את זה על דף, גם כי שאני רושם על הדף שזה היה חד פעמי זה עושה לבוחן סוויץ'' במוח שאני כבר התנסיתי בסמים (לפחות ככה אני רואה את זה)
פסיכולוג- הלכתי לפני שנה לפסיכולוג אבל לא לטיפול, היה לי במשך כמה חודשים שיחות עם פסיכולוג פרטי (ככה שגם דרך וויתור על סודיות רפואית אי אפשר לעלות על זה כי זה פסיכולוג פרטי) ולא היה לי שום בעיה נפשית או משהו או כדורים, רק מישהו אובייקטיבי לדבר איתו
קשר חברתי - הכי פחות הדאיג אותי, הייתי בשלוש משלחות (אחת אני עכשיו באמצע האמת) שמכולם יש לי חברים מארה"ב ואני שומר איתם קשר באינטרנט, ואני מעדיף להסביר את זה במקום לכתוב את זה על דף לכן כתבתי שאני מעוניין לדבר על זה בע"פ.
זה בעקרון הדברים שקשורים אלי בסעיפים האלה, כמובן מה שיותר מדאיג אותי זה הקטע של הסמים, למרות שאני יודע שהשאכטה של המריחואנה זה היה חד פעמי בשבילי אני יודע שזה לא יישמע טוב, מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות בעניין? וגם מה לגבי הפסיכולוג, יש לי מה להסתיר את זה?
|