לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2006, 16:57
  mullholand drv mullholand drv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.06
הצבא לא רוצה לתת לי מנילה כנסו בבקשה

שלום יש לי בעייה,כול החברים שלי קיבלו כבר מנילה ורק אני לא קיבלתי...התקשרתי לברר למה ואמרו לי שבגלל פרטים אישיים שהם לא יכולים להגיד לי אני לא יקבל מנילה אלא קצין יעזור לי לבחור מה לעשות בצבא ביום שאני יתייצב בו...עכשיו אני מפחד שזה בגלל שנכשלתי במבחנים הפסיכוטכניים....(שמעתי שזאת יכולה להיות הסיבה)..זה נכון? יכול להיות שזה בגלל זה?
מה שבאמת מפחיד אותי זה שבתקופה שעשיתי את המבחנים הייתי במצב נפשי לא טוב וכתוצאה מכך הייתה לי תזונה לקוייה ולא ממש יכולתי להתרכז כמו שצריך אבל לפי מה שזכור לי דווקא הלך לי בסדר במבחנים...השאלה עכשיו היא האם זה שלא רוצים לתת לי מנילה זה דבר שהוא בהכרח רע? או שיכול להיות דווקא שזה בגלל משהו טוב או שזה לא אומר כלום?...ואם זה כן דבר רע איך אני יכול לברר מהו?...
הצבא לא יודע על הבעייה הנפשית שהייתה לי..
אז אם יכול להיות שבגלל שלא הצלחתי במבחנים הפסיכוטכניים הם לא רוצים לתת לי מנילה,אז כדאי אולי לידע את הצבא על הבעייה שלי? כי זאת הדרך היחידה לעשות מבחנים חוזרים..(יש לי אישורים על אשפוז,מכתב מפסיכולוג ומפסיכיאטר...)אני יודע שבגלל זה אולי לא יגייסו אותי בכלל..אבל אני מעדיף לא להתגייס מאשר לקבל תפקיד גרוע ועוד בגלל סיבה אל מוצדקת בכלל...

דרך אגב הייתי אצל קב"ן כשהתייצבתי לצו ראשון ואמרתי לו על בעיות אחרות שיש לי וכמו כן הפרופיל שלי הוא 64 אני חושב שזה בגלל מה שאמרתי לפסיכולוג...אבל לא בטוח...זו גם יכולה להיות הסיבה?

עוד דבר ששכחתי ואולי קשור אני בן יחיד וההורים שלי מבוגרים

תודה לעוזרים!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:22

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר