לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2006, 12:49
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
למה עידו אני לא מבין...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "אין חוק או פקודה שאוסרים על שימוש בעדשות מגע, זה פשוט לא מומלץ"

אני שם את זה לוקח לי בדיוק אבל בדיוק חצי דקה בבוקר,חוץ מזה שאני לא חייב לשים את זה ישר על הבוקר למה הבנתי שיש איזה 3-5 דקות להתארגן למסדר בוקר ואז נותנים קצת זמן להתארגן לא?
אני עם העדשות כל הזמן משחק כדורגל,רץ עושה פעילות וכדומה ולא קרה לי[אולי פעם אחת ב3-4 שנים שאני עם העדשות]שזה יצא לי או משהו...
זה עד כדי כך קשה להסתדר עם עדשות בטירונות?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2006, 17:47
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי הציוני האחרון שמתחילה ב "למה עידו אני לא מבין..."

אני מבין שאתה זוחל בחול ומתגלגל להנאתך בבוץ במשך שבוע ללא מקלחת...

תשמע, הפעילות היא הרבה יותר אינטנסיבית, הלכלוך יותר גדול ותאמין לי שבאמצע תרגיל אתה לא תתחיל לנפנף בנשק שלך לכל עבר כי נפלה לך עדשה והתעוורת
כן, אפשר להשתמש בעדשות. צריך לדעת מתי לעבור למשקפיים

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 17-07-2006, 13:18
  dehoN dehoN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.06
בתור אחד שמשתמש בעדשות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Arizona שמתחילה ב "עדשות מגע או משקפיים?"

אני דווקא כן ממליץ לך להשתמש בהם במהלך הטירונות
ממספר סיבות:

1.עדשות הרבה יותר נוחות לביצוע כל פעילות גופנית תחשוב על מה יקרה למשקפיים במצב של זחילה (במקרה הטוב ביותר הן יתלכלכו מאוד) ולנקות כל רגע את המשקפיים זה קצת מעיק.

2.עדשות לא עפות סתם אני עשיתי סקי מים עם עדשות במשך 3 ימים ברציפות ונפלתי כמו מטורף למים עם עיניים פקוחות ורק פעם אחת מתוך שלושת הימים עדשה אחת עפה לי ככה שעדשות לא באמת עפות סתם מריצה לעומת זאת יש מצבים בהם משקפיים יעופו ולא עדשות!.

3.עדשות בניגוד למשקפיים לא מתלכלכות (כמו שאת העיניים לא צריך לנקות צריך פשוט למצמץ).

4.עצות איך לשתמש בהם במהלך הטירונות (אפילו שעוד לא עברתי אחת):

א.קנה קופסא של עדשות יומיות(!) בכל יום אתה שם סט של עדשות אחרות וממש לא איכפת לך
כמה מלוכלכות הסט הקודם (שאותו תעיף לפח בסוף כל יום) ,אתה לא צריך שום תמיסה אתה פשוט קם בבוקר לוקח זוג "דוחף" אותו לעיינים וזורק אותו בסוף היום.
ב.מי שדיבר על הגיינה פשוט מאוד - קח איתך מספר מגבונים לידיים עם אלכוהול זה מנקה את הידיים לגמרי ,יותר הגייני מזה לא תגיע .
ג.קרה מקרה נדיר ונכנס לך חול לעין :/ פשוט מאוד יש לך שתי אפשרויות ,אחת היא להשתמש בטיפות עיניים (מה שכל אחד שנכנס לו חול לעין צריך לעשות עם או בלי עדשות) או פשוט לסחוב איתך זוג נוסף של עדשות (הן יומיות ממש לא אמור להיות איכפת לך מזוג) ולהחליף במקרה הצורך

מקווה שעזרתי,
עידן
נ.ב
אם אתה קונה טיפות עיניים תבדוק שהן מותרות לשימוש עם עדשות.
בנוסף אל ואני חוזר אל! תשתמש בעדשות יומיות יותר מפעם אחת,זה פשוט בקשת תחינה לבצקת
בעין.
ישן 17-07-2006, 17:48
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי dehoN שמתחילה ב "בתור אחד שמשתמש בעדשות"

אין לך מושג כמה חול וג'יפה אחרת נכנסים לך לעיניים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 17-07-2006, 17:58
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אחי
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי dehoN שמתחילה ב "[QUOTE=הציוני..."

כן אחי אני רק משתמש ביומיות כל הזמן בחיים לא השתמשתי במשהו אחר חוץ מיומיות,חוץ מזה גם הוואקום הם יוצרות על העין בכלל גורם לזה לא לצאת והבנתי שכל שאר העדשות פחות "נדבקות" לעין אז בכלל זה עוד פלוס שלא לדבר על ההגיינה של העין שזה הדבר הכי חשוב שיש.
בהצלחה אחי אם אתה מתגייס לאן שהוא.
6 יום נשאר..
ציטוט:
במקור נכתב על ידי dehoN
אין בעד מה , אבל באמת אני ממש ממש ממליץ לך ללכת עם חד פעמיות (יומיות) ולא להביא את החודשיות/קבועות שלך שאתה משתמש בהן , כי אז באמת עולים הסיכוים שהן יתלכלכו ויזהמו לך את העין.

עידן.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר