לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 11:32
  Akula Akula אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
סיכום גדנ''ע תיקשוב

אהלן פואום,אז אתמול חזרתי לירושלים בירת ישראל מצריפין,וכפי שאמרתי לחבריי בגדנ''ע אני אפתח דיון, כי היה פשוט ממש ממש סבבה.
אני אישית נורא נהנתי ואני בטוח שעוד הרבה מרגישים ככה,החיל ממש מעניין ומאתגר . בכל מקרה, ביום הראשון הגענו וזה היה יום די נמרח, בעיקר פק''לים ותרגילי סדר, ההסברים הרגילים שזמנים זה קודש וכו', רובנו היינו די שבוזים. בכל מקרה ביום השני התחילו השיעורים הטכניים , הסברים לגבי המכשירים השונים, ביו השלישי היה הפאנל מקצועות, ורביעי וחמישי התאמנו וביצענו את התרגיל בשטח, אתמול בערב היה טקס סיום(אני אישית כמעט עד הרגע האחרון דיגמתי בגלל המדים הדי דפוקים שחילקו לנו לפני הטקס, היה עדיף מה שהיה לנו ביוןם הראשון) בכל מקרה, החלק' כמובן הכי הכי חזק, היה עם החבר'ה , פשוט אחלה אנשים,הכרתי פול חברים חדשים, היה מז\ה סבבה והיו כמויות של צחוקים!(הכי הרג אותי הסירטון בסוף,הראו אותי שמה איזה 5 או יותר פעמים חחח ^^)
אז חבר'ה יאללה

בדם באש תיקשוב הכי שיש

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2006, 13:47
  refo refo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.04
חחחח
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי oren_ שמתחילה ב "חחח"

חחחח מצחיקים אותי אלה מהגדנע .. הצעידו אותם בכל הבסיס שמאל ימין כל הזמן .. מילה נפלתי על הריצפה .
קיצרר ... חבר יקר ... תתרגל לשביזות - זה בה"ד שבזה .. , הפקלים והמשטר זמנים המטורף הזה וכל כמה שמקשים עליך בגדנ"ע תכפיל בטירונות שם ... וכל מה שיקשו עליך בטירונות תשלש בקורס שאתה תעבור מבחינת משמעת ... המקום הזה - זה מפעל לשביזות .
ורואים שאתה שמח ונחמד , עדיין לא הכרת את בן שושן ואת פטרול 2 של הבה"ד ... לסיכום :
החומר של החייל אולי ( מ.ק 77 ומודם טקטי - ממ איזה כייף אל תשאל) נחמד .. המקום סיוט - טחינת מטבחים , שמירות , דיסטנס לא אנושי לפעמים עם המפקדים שהורסים ת'בריאות עם שלשות וח' כל שנייה , והרבה בן שושן שעומד לך בשער ורושם תלונות .... בהצלחה

בה"ד 7 : האוכל - שוויץ , ההרגשה - אושוויץ ! .
שבת שלום (סוף סוף בית אחרי שבועיים) .

נערך לאחרונה ע"י refo בתאריך 21-07-2006 בשעה 13:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר