לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 20:13
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
ממש מוזר לי כל זה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה בקשר לאישור עבודה וקל"ב (קרוב לבית) ות"ש"

האם אמרת את כל זה לצבא?
לכל מקום שהגעתי, לקורס, לטירונות ולסדיר שלי, תמיד הייתה לי פגישה עם המש"קית ת"ש של המקום והיא שואלת שאלות פשוטות כמו המצב בבית, כמה רכבים יש, אם יש חובות, כמה ההורים מרוויחים...
האם לא דיווחת על כל זה? האם הצבא לא יודע על כל זה?
אם לא דיווחת (ואני ממש לא מבין איך עוד לא דיווחת), אז מהר מאוד לך למפקד שלך ותבקש להיפגש דחוף עם מש"קית ת"ש ותדבר איתה על כל זה בלי להתבייש, אין לך מה להתבייש בפניה, ואם באמת תצטרך עזרה אז ייתנו לך, אל תדאג

לגבי הקורס-בקורס כל הבעיות ת"ש לא תקפות לאף אחד, גם לא לאנשים עם ת"ש 5 (והיה איתי בקורס שעשיתי אחד כזה).
אבל לפי מה שאתה מפרט, אמורים לתת לך לפחו ת"ש 4 אם לא 5, וכמובן אישור עבודה, אם ככה המצב בבית...

תדווח על זה מאוד מהר, לפני שהמצב יסתבך עוד יותר! בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2006, 01:41
  ShadowMaster ShadowMaster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.06
כמה שאלות נוספות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה בקשר לאישור עבודה וקל"ב (קרוב לבית) ות"ש"

אם באמת ההורים מרוויחים שניהם בסביבות משכורת מינימום ויש חובות גדולים ומינוס בבנק אז האם הצבא נותן מענק כלשהו והאם הם מעניקים משכורת צבאית יותר גבוה או רק אישור עבודה ות"ש איך הת"ש גם מסתדר עם היציאות הבייתה אם לדוגמא אני גר ליד באר שבע ובסיס פלמחים נמצא ליד ראשון לציון מרחק לא קטן כמו שמובן אז איך כל זה מסתדר בתמונה הגדולה אני טכנאי מסוקים דרג א' ואני עובר לפלמחים עוד חודש עדיין בקורס אז איך כל זה מסתדר ? וגם איך אני מוציא קל"ב (קרוב לבית) לא נראה לי שזה יסתדר עם הקורס שלי אבל לפחות עבודה שיהיה ליד הבסיס אני מקווה שאני אוכל למצוא עבודה בזמן השרות אם זה באזור ראשון או תל אביב אז נראה לי שאפשר מה דעתכם ?

תודה מראש
ישן 22-07-2006, 11:06
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
קרא הכל, לא קראת טוב כנראה מה שרשמתי...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "כמה שאלות נוספות"

בקורס בעיות ת"ש לא תקפות!
גם אם יש לך יציאות של חודש בבית ויום בבסיס, בקורס זה לא תקף ואתה יוצא כרגיל כמו כולם, וגם סוגר כמו כולם...
לגבי הסדיר-אם אתה גר ממש רחוק אז אולי ייתנו לך יציאות של שבוע שבוע, אולי ישכרו לך דירה באזור כדי שתוכל לצאת ולעבוד שם, ואולי גם יפסלו לך מקצוע, אי אפשר לדעת...
שוב-זה ממש מוזר שלא דווחת. אצלי למשל כבר יום גיוס שלי נתנו לי דף של בעיות ת"ש ומילאתי את כל הפרטים על המצב בבית. אני לא מבין, האם לא מילאת דף כזה? האם לא הצהרת על כל מה שאתה אומר עכשיו???

ולגבי תשמ"שים (תשלומי משפחה)-כן, יכולים לתת לך תוספת למשכורת, שמעתי על אנשים שקיבלו עוד 600 ש"ח למשל בשביל ההורים שלהם (אחד עם אם חד הורית), אז תוכל לקבל את זה בנוסף לאישור עבודה, כמובן שזה בתנאי שיכירו בך כחייל שזקוק לזה באמת.
שוב-אני לא מבין איך עד עכשיו לא הצהרת על הבעיות החמורות משהו שלך, אז תמהר ותצהיר על הכל

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר