לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-07-2006, 16:13
  boozi boozi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
יחידת דובדבן עוברת קורס צניחה....
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי AAA1234 שמתחילה ב "הסיכה של דובדבן היא בעצמה עם..."

בספטמבר שנה שעברה שעשינוא ת האימוני כושר קרבי בדיונות של פלמחים דיברנו עם שני ש.ג שהיו בכניסה לאזור ושמרו שלא ייכנסו אנשים ושאלנו אותם מה זה פה אז הם אמרו שמבצעים בו צניחות ואי אפשר כרגע להיכנס ואז שאלנו אותם מאיפה הם והם אמרו שהם מדובדבן(הם מכמה בעיות רפואיות לא יכלו לעבור לעשות ת'צניחות).......ושאלנו אותם גם מי עושה עכשיו את הצניחות אז הם אמרו לנו דובדבן,יחס"ר צנחנים מגלן ושלדג.
ואז אחרי שביצענו את האימון ,אחרי שעה וחצי בערך פגשנו את כל החיילים בכניסה כזה עם ציוד מלא ואחד מהם הביא לי סטיקלייט אדום(שהוא עד עכשיו אצלי על השידה.חחח)ושאלתי אותו מאיפה הוא אז הוא אמר לי מדובדבן.
(הם עשו צניחת לילה וכל המשפחות שלהם גם באו עם אוטבוסים לאזור ולאח"כ מכן היו זיקוקים ,אז יכול להיות שהיה להם טקס קבלת כנפ"צ או שזאת הייתה הצניחה האחרונה שלהם)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-07-2006, 16:17
  shoval02 shoval02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי boozi שמתחילה ב "יחידת דובדבן עוברת קורס צניחה...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי boozi
בספטמבר שנה שעברה שעשינוא ת האימוני כושר קרבי בדיונות של פלמחים דיברנו עם שני ש.ג שהיו בכניסה לאזור ושמרו שלא ייכנסו אנשים ושאלנו אותם מה זה פה אז הם אמרו שמבצעים בו צניחות ואי אפשר כרגע להיכנס ואז שאלנו אותם מאיפה הם והם אמרו שהם מדובדבן(הם מכמה בעיות רפואיות לא יכלו לעבור לעשות ת'צניחות).......ושאלנו אותם גם מי עושה עכשיו את הצניחות אז הם אמרו לנו דובדבן,יחס"ר צנחנים מגלן ושלדג.
ואז אחרי שביצענו את האימון ,אחרי שעה וחצי בערך פגשנו את כל החיילים בכניסה כזה עם ציוד מלא ואחד מהם הביא לי סטיקלייט אדום(שהוא עד עכשיו אצלי על השידה.חחח)ושאלתי אותו מאיפה הוא אז הוא אמר לי מדובדבן.
(הם עשו צניחת לילה וכל המשפחות שלהם גם באו עם אוטבוסים לאזור ולאח"כ מכן היו זיקוקים ,אז יכול להיות שהיה להם טקס קבלת כנפ"צ או שזאת הייתה הצניחה האחרונה שלהם)

וואלה? מגניב!
תודה רבה לך ולכולם.. שמחתי לשמוע שאכן דובדבן עושים קורס צניחה

ישן 23-07-2006, 20:23
  master master אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.01
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי HU99 שמתחילה ב "אם אני לא טועה, הם עוברים את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי HU99
אם אני לא טועה, הם עוברים את קורס הצניחה כחלק מהטירונות עם הצנחנים, או כצ'ופר.

משמע - מספר צניחות מינימלי לקבלת סיבה (אני חושב 3 ביום ו2 בלילה) בגלל הקצאות גדולות, ולא צניחה מבצעית כמו חלק מהיחידות המובחרות.

אתה טועה
הגדודים של הצנפים צונחים לקראת סוף טירונות, לא סגור על היחס"ר
פלוגת דובדבן-מגלן צונחת לאחריהם (לדוגמא מרץ 06 הולכים לצנוח בקרוב (כתלות במצב), אבל הגדודים של מרץ 06 כבר צנחו).
המספר המינימלי לקבלת כנפ"צ הוא 2 צניחות יום פרייאר (זה של הקורס צ'ופר), בשביל לקבל הכשרת צניחה קרבית צריך את המספר שציינת, ובנוסף זוהי גם צניחה קרבית,כלומר עם שק-חזה ולא פרייאר.
לגבי סוג הקורס שהם מבצעים, אם הם באמת מבצעים עם שלדג ויחס"ר צנחנים אז זהו קורס קרבי, מקסימום אני אבדוק עם חבר שמה ואחזור עם תשובה מחר.
בכל מקרה סגור על זה שמבצעים קורס צניחה.

בכל מקרה, יש לא מעט יחידות בח"א עם כנפיים שלא עושות קורס צניחה...
מצד שני גם לא חסר יחידות בח"א שעושות קורס צניחה (רק בשביל להגיד כמה אז שלדג,669 ותלפיות)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:11

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר