29-07-2006, 23:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
כן, זה נכון...
בסעיפים אני מבין יחסית, כי אני בעצמי לא קרבי והייתי בטירונות לא קרבית (02) ואני מכיר מלא בעיות של אנשים ואת הסעיפים של כל אחד כמעט...
מיגרנות האמת זה לרוב מוריד ל-64 או 45, כנראה יש לך מיגרנה ממש קלה אם נתנו לך להיות קרבי...
עכשיו לגבי מה זה אומר-אצלי לפחות, לכל אלו עם המיגרנות היו פרופיל 45, והיה להם פטור משמירות+7 שעות שינה במקום 6 מטכ"ליות...
כמעט תמיד אשים כאלו מקבלים תפקידים של יומיות, ואם זה לא יומיות אז זה תפקידים של 8 בבוקר עד 5 בערב...
בגלל שאתה עם פרופיל 72, שזה אומר שתהיה קרבי (אני צודק?), אז אני לא בטוח ממש, כי חייל קרבי שחייב לישון 7 שעות ואסור לו לשמור זה ממש מוזר, כך שאני לא מבין איך השאירו לך פרופיל קרבי (אולי בגלל שהמיגרנה שלך ממש ממש קלה, תקן אותי אם אני טועה).
עכשיו לגבי איך לדעת מה הסעיפי ליקוי האחרםי שלך-בניגוד לקב"א, יש לך זכות לדעת את הפרופיל שלך וכמובן את הסיבות שהורידו לך, כלומר כל הסעיפי ליקוי שלך.
לך ללשכת גיוס, תגיד בכניסה שאתה רוצה לברר את הפרופיל שלך והסעיפים, יכניסו אותך, תשאל שם ויענו לך הכל...