לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-04-2005, 14:51
  XForce XForce אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.03
שאלה לא מצליח להפעיל צ'יטים ב-Driver - כל עזרה תתקבל

שלום לכולם לפני שנתיים בערך קניתי מאופיס דיפו את המשחק דרייבר הראשון שיצא (לא 2 או 3) בזמן האחרון התחלתי ממש לאהבו אותו.. ועד היום הייתי בוחר במסך הראשי תמיד לעשות TAKE A RIDE, הקטע ששמתי לב שאי אפשר "להיאבק" בשוטרים הם פשוט רודפים אחריך עד שהאוטו מת לגמרי
אז החלטתי שנאי עושה ת'משימות.. מצאתי כאן (http://cheats.gamespy.com/pc-cheats/driver ) צ'יט שמאשפר לדלג על שלב המשימות וישר לקפוץ למשימה עצמה - הפעלתי אותו ואכן הגעתי למשימה

עכשיו אני מעוניין לעשות קודם כל משהו שכדי שהשוטרים לא יציקו כ"כ.. אז חשבתי להעלים אותם.. נכון שזה יהיה משעמם אבל זה רק לבינתיים.
אז כתבתי כמו שהם אמרו באתר שנתתי מקודם, ללכת ל-Driving games ולעשות שם High score ובו לרשום: WAC271074 הבעייה היא שעשיתי את זה וזה עדיין לא עושה כלום.. השוטרים עדיין אחריי :-\

ניסיתי גם לעשות מצב של בלתי נראה - Invincibility אז גם עשיתי HIGH SCORE ובו רשמתי: RUS3L אבל עדיין.. אני נראה ועוד איך..

------------------------------------------

אגב.. עוד משהו שניסיתי לעשות זה UNLOCK ALL CHEATS שהיה אמור לאפשר לצ'יטים להיות מוצגים תחת CHEATS.. הבעייה היא שכשאי מגיע לקובץ הספיציפי ופותח אותו, אין לי את השורה: "#President render RENDER 70" זה נגמר ב- RENDER 68 אחרי זה כתוב END וזהו.

------------------------------------------

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? יש דרך לפתור אותה?
אגב.. ב-TAKE A RIDE יש לי רק 2 ערים "פתוחות" (שניתן לשחק בהן) מיאמי וסן פרנסיסקו בלבד.

תודה רבה לכולם..!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר