לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-08-2006, 16:01
  דרור מנגל דרור מנגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
תכשיטי כסף 925 וגופיות מבאלי אינדונזיה-הצעה עסקית

שלום רב

בידיי מלאי קטן של 40 תכשיטים מכסף לנשים הכולל ועגילים הכל בעיצובה של חברתי האיטלקייה שחיה באי באלי שבאינדונזיה.הפריטים יפייפיים מעוצבים בחן ומשובצים באבנים שונות אלמוגים קוראלים ואם הפנינה.שווה פגישה שבה אציג בפניכם את הקולקציה.המחירים נוחים אך לא מחיר סיני ותאילנדי כיון שאלו עבודות איכותיות .קהל המטרה הוא רמת הביינים +. מצ"ב קבצים לעיונכם

שאיפתי למכור את 40 התכשיטים לקונה אחד ולתת לקונה אפשרות להכפיל ואף לשלש את השקעתו.הצעה זו יכולה להתאים לחנויות איכות,לחנויות מעצבים,ולאנשים שעושים חוגי בית ובאים במגע עם נשים מכל חתך הגילאים

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בנוסף הבאתי מלאי קטן של גופיות איכותיות עם אבנים פייטים והדפסים שונים.מלאי מיוחד בעבודת יד אינדונזית בסקירה קצרה שעשיתי ברחובות תל אביב ובקניונים ראיתי גופיות שמזכירות את שלי נמכרות גם ב-300 ש"ח.גם כאן לקונה הרציני יש אפרות נהדרת להכפיל את השקעתו ואף לשלש.בידיי כ-200 גופיות בצבעים שונים ארוזות ומחכות לקונה שיבוא.גם במקרה הזה אני מייעד את הגופיות לחנויות איכות ולאנשים שעורכים חוגי בית.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------סיכום דבר

זהו ניסיון התקשרות עמכם

החזון שלי הוא לייבא דברים רבים מאינדונזיה ואני כבר מכין קולקציות חדשות ואת קיץ 2007

כיון שיש לי את הקשרים הנכונים

חברתי היא מעצבת תכשיטים ובעלת חנות תכשיטים

ובנושא הטכסטיל יש שם דברים

נהדרים איכותיים וזולים יחסית

אני מזמין אתכם להיות לקוחות שלי

ואני סמוך ובטוח ששני הצדדים ירויחו מהקשר

יום טוב

דרור מנגל

0505606767-סלולרי שלי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר