לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #7  
ישן 03-08-2006, 15:34
  MaRTyR MaRTyR אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 09.08.04
הודעות: 369
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Schalter_87 שמתחילה ב "שאלה דחופה: איך העבודה בארומה?"

קודם כל אתה צריך להתקבל. השכר מינימום אז אל תפתח ציפיות בנושא. העבודה: בחודשים הראשונים אתה תעשה בעיקר עבודות שירות כלומר אם זה משמרת בוקר אז פתיחה שזה אומר הורדת כיסאות, ניקוי שולחנות וכו'. אם זה משמרת ערב אז סגירה שזה הרמת כיסאות, ניקוי שולחנות וכו'. בין לבין אתה יכול לצפות לכמה עבודות ספונג'ה וניקוי כלים במטבח. אם אהבת תורנות מטבח בגדנ"ע אתה תאהב את החודשים האלה.
אחר כמה זמן (מספר חודשים) אתה מקודם לתפקיד מכין אוכל (סלט וסנדוויצ'ים). מה שאתה בעצם עושה זה ממלא את ההוראות שכתובות לך בנוסח הבא:
קח פרוסה. שים מלפפון. שים עגבניה. מרח רוטב. שים גבינה. שים פרוסה. הגש. הכנת הסלט מתבצעת באופן דומה. העבודה הזאת כבר די קלה ונעימה ואתה יכול להכין לעצמך אוכל ולהנות מאיזה קפה (זה יימאס לך אחרי שבוע).

את כל זה אני יודע מידידה שעבדה שם ואני לא מתחייב לגבי אמינות הדברים שרשמתי. בהצלחה.

עריכה: לא הרבה יודעים אבל יש 2 רשתות ארומה בארץ: ארומה ישראל וארומה תל אביב. בזמן האחרון מדברים על מכירת ארומה תל אביב לארומה ישראל. לא יודע מה נסגר עם זה ואיך זה עלול להשפיע.

נערך לאחרונה ע"י MaRTyR בתאריך 03-08-2006 בשעה 15:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #21  
ישן 03-08-2006, 19:21
  Schalter_87 Schalter_87 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 05.04.06
הודעות: 230
ראיתי 15 תגובות כבר חשבתי כמה יהיה.. חחחחחחחחח
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "Been there, done that"

בסוף חצי מהתגובות זה רק תגובות לתגובות

אוקיי אז ככה קודם כל תודה שהגבתם שלא תחשבו שאני עושה לכם טובה
ל:MaRTyR תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה vbmenu_register("postmenu_1349192", true); ול syvofat ולשאר האנשים
אני עובד עכשיו בדואר (דוור) ודי נמאס לי מזה (לא שאני עובד שם הרבה) גם כי זה לפעמים לקום ממש מוקדם (5 בבוקר אם לא יותר) ואני מאלה שלא מתעוררים בבוקר, וגם כי מתחיל עכשיו חודש קשה למי שמבין בדוורות (וויזות וכו') וקיבלתי אזור לא קל.. וזה עבודה בשמש לעומת מזגן בקניון (ארומה) אז עד כמה זה קשה לדעתכם בארומה? אני לא רוצה לעשות טעות ולעבור סתם כי תכלס יש לי תנאים לא רעים בדואר.. אם השכר מינימום בארומה (ככה שמעתי) ואני עובד 7 שעות אז זה 120 בלי נסיעות.. זה כמו בדואר או שאולי הבדל של נגיד 5 ש"ח ליום.. ה 150 או ה 300 שקל הבדל (סה"כ) לא כזה ישנו לי נראה לי.. כולה עוד יום יומיים של עבודה.. למרות שבארומה אני לא אעשה 6 משמרות בשבוע בטח כמו בדואר (עובד חוץ משבת כל יום)

קיצר אני לא יודע מה לעשותתתתת
אני לא אדפק בארומה נכון? השטיפת כלים זה טחינה או שבקטנה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #23  
ישן 03-08-2006, 19:58
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.09.05
הודעות: 1,181
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי Schalter_87 שמתחילה ב "ראיתי 15 תגובות כבר חשבתי כמה יהיה.. חחחחחחחחח"

קודם כל אין אייס קפה בחינם אלא רק בחצי מחיר וגם זה רק אם אתה לפני/בזמן/אחרי משמרת. אסור גם כריכים עם בשר, ועם סלומון. מותר לעומת זאת את כל סוגי הקפה (כן גם זה עם הקצפת), לפני/אחרי משמרת...בזמן משמרת מותר סנדביץ'-חביתה או חלומי או עיראקי (כל מה שלא יקר) ופחית קולה...זהו בגדול.תשמע, עבודה בארומה היא לא קלה. לא ממליץ לך לבנות על מזגן..לא תמיד יש בחדר הכלים/מטבח. גם אם יש לא תמיד מרגישים אותו.

להיות פיקולו זה נחמד, ראש קטן, בשעות לחץ אתה רץ כמו לא נורמלי. לקוחות לחוצים שפורקים עליך את זעמם.

שוטף כלים הוא בדרך כלל תפקיד שהפיקולו עושה (במשמרת שני פיקולו אחד בחוץ ואחד בכלים). עבודת רוטינה. בשעת לחץ זוהי עבודת טחינה עם כלים שלא נגמרים. בשעת לחץ תמיד (!!) להיות פיקולו. הטבחים בדרך כלל לא מתחשבים וגם סוגרים מטבח באמצע הלחץ, שזה מוסיף עוד יותר. סגירה של חדר כלים היא דבר די פשוט ולא קשה. וזה מאוד חשוב.

טבח זוהי עבודה לא קלה. זה לעבוד בלחץ עצום לפעמים עם חביתות וסלטים שלא נגמרים. גם הסגירה היא מגעילה וארוכה, לעתים תוך כדי הכנת סנדביצ'ים. טבחים מקבלים שקל אחד יותר-20 שח לשעה. לא ממליץ להיות טבח.

נעבור לתפקידי החוץ, מול הלקוחות שהם יותר יוקרתיים:

קופאי זה תפקיד קליל. לפז"מניקים, לאחראי משמרת ולבנות נאות.

דיספאצ', אלה ששמים את האוכל מהמטבח במגשים וממיינים ללקוחות. תפקיד קליל, לפז"מניקים.

ברמן, לבחורים נאים וזריזים. עבודה לא קלה בכלל. הקפה חייב לצאת טעים, וזו עבודה מול עיני הלקוחות.

לסיכום, עבודה לא קלה בכלל, אך מלמדת אותך כמה לקחים חשובים לחיים. אם עדיף על הדואר? לא יודע. בשביל הגיוון אתה יכול לנסות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:18

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר