לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #9  
ישן 13-08-2006, 15:50
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 17,294
אל תגזים!
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "להתראות ארץ, היו חיים יפים פה."

צריך לצאת מהקיבעון של "פעם ב-15 שנה נביא להם בראש ואחרי זה יהיה שקט", אבל זה לא אומר ש"הכל הלך". למזלינו גורמים עויינים בישראליות לא הצליחו לעקור את מסורת ישראל של הטווח הארוך ולהחליף אותה כליל ב"ערכים" שלהם. אם תשים לב טוב לראיונות שנעשו עם פצועים/קרובי חללים מבני הקיבוצים, תראה הרבה דיבורים על "בעזרת השם" ולא מעט ממסורת ישראל - זה סימן חיובי מאוד. התהליך שבו החברה הישראלית הפכה למאוד רגישה לנפגעים הוא טבעי ובלתי נמנע ותרשה לי שלא להצר עליו, אבל מה שחשוב הוא לעצור את התהליכים של אונס הישראלים להאמין בדת ה"שלום" בכל מחיר פרי משיחי השקר של מר"צ-בילין.

שום ממשלה של אנשי יח"צ ופליטי מרכז הליכוד (ותרשה לי להטיל את מלוא כובד המחדל על תוצרי קומבינת קדימה ולא על מפלגת העבודה!) לא תיקח לנו את המדינה - עכשיו הזמן להגיד את מה שיש וכשיש הפגנה, לא להגיד "ירושלים זה רחוק לי" וכישנו מצעד לא להגיד "אני והדוסיות הכתומות לא הולך ביחד". הממשלה הזאת היא פרי הזיה של אנשי יח"צ ומליונרים וחובה עלינו לנסות ולקחת אפילו קצת מהמדינה שלנו חזרה למסלול.
_____________________________________
.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #10  
ישן 13-08-2006, 16:05
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 24.02.06
הודעות: 3,210
אנחנו עכשיו ניהייה במצב של צמח (coma)
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "אל תגזים!"

בשביל להעיר את הארץ צריך ראש ממשלה קיצוני בדעותיו, לכן אני לא רואה שום ראש ממשלה שיותר יתאים מליברמן\הייתי מעדיף מישהו מאיחוד לאומי אבל זה לא בר ביצוע.
רדיפת השלום עכשיו רק מחמירה את מצב התרדמת שלנו, אנחנו עכשיו צריכים לקבל הלם חשמלי ע"י מנהיג קיצוני (ימני).
זה מה שקורה שמדחיקים בעיה, היא נצברת ונצברת עד שהכל מתפוצץ, אוקי אז זהו השלב שהכל מתפוצץ והשמאל יכול להגיד זהו עשינו את שלנו, הרסנו את מדינת ישראל וכדי להמחיש לך את המצב אתה מוזמן ללכת לכפר שדן חיי בו ולראות איזה חפלה הולכת שם כשקיבלו את הודעת הפסקת האש (שבאופן עקיף תגרום לישראל להפסיד).
_____________________________________
-פעם היה מעט מידע ובאיכות, היום יש המון מידע ובשיטחיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #11  
ישן 13-08-2006, 16:12
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 17,294
מי זה דן ובאיזה כפר הוא חי?
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "אנחנו עכשיו ניהייה במצב של צמח (coma)"

ואני אישית פשוט יוצא נגד הנטיה המאוד ישראלית-יהודית להכנס לחרדה קיומית שלא מובילה לדבר, במקום להגיד "אני אוהב את המדינה ולא אתן שיקרה לה דבר". נגד הדהלגיטימציה שנותנים הישראלים עצמם למדינה, כבר יצאתי הרבה בעבר.

פעם ישבתי במסעדה בעקבה והמלצר והחבר שלו תיחקרו אותי על מי ומה אני (הירדנים מסוגלים "להריח" ישראלים אבל בגלל המראה שלי הם די התלבטו). כשאמרתי להם שאני ישראלי, אחד מהם ענה לי בטבעיות "אה..... ציוני". הוא אמר את זה בלי טינה אלא ממש כאילו ככה מדברים. גילגלתי עוד כמה משפטים ואז שאלתי אותו משהו כמו "מאיזה חלק של ערב הסעודית המשפחה שלך? איפה גרתם לפני שנהייתם ירדנים?". הבחור היה בהלם גם מהשאלה וגם מזה ששאלתי אותו בטבעיות גמורה כאילו שאני שואל על כיוון הגעה למקום מסויים. הבחור חשב לטבעי לכנות ישראלי ע"ש תנועה פוליטית מן העבר, אבל היה מאוד מופתע על כך שמישהו מפקפק בשיוכו ללאום מסויים.

בדרך זאת או אחרת עשיתי טריקים כאלה לערבים עוד פעמים, ותמיד הם הופתעו מאוד אבל לא היו מסוגלים לתת שום טיעון הגיוני. למרות שאין ייסוד אתני והיסטורי כמעט לאף מדינה ערבית, אפילו הפלאחים הבורים ביותר חונכו להאמין שהם בני מדינה לכל דבר.

הגיע הזמן שגם אנשינו יחשבו ככה. מי שמרגיש בטוח בעצמו, לא ימהר להצביע עבור משיחי שקר.
_____________________________________
.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #13  
ישן 13-08-2006, 15:55
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.02.04
הודעות: 16,543
היה שמור אצלי לפני הבחירות(לא זוכר מהיכן)...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "הממשלה אישרה הפסקת האש, כמעט פה אחד, השר מופז- נמנע."

ציטוט:
בבחירות הללו ההכרעה היא בין דמוקרטיה לבין שלטון עריץ ופולחן אישיות למנהיג ששולט ביד רמה ורודנית במפלגתו ללא שום ביקורת עליו מצד מוסדות המפלגה, שאינם קיימים. כך זה מתנהל בקדימה. ההכרעה היא בעצם בין דמוקרטיה לבין פשיזם.

עתיד הדמוקרטיה הישראלית מונח על הכף.

קדימה של אולמרט בונה על אחוז הצבעה נמוך. היא רוצה שהדמוקרטים יישארו מאוכזבים בבית, והיא תשיג מספר גדול של מושבים בכנסת, שיקנה לה שליטה חזקה במדינה. זה בדיוק מה שאולמרט רוצה.

בבלוג שלי המלצתי לכל אדם, שהדמוקרטיה יקרה לליבו ושעתידה של ישראל כמדינה דמוקרטים חשוב לו - ללכת לקלפי ולבחור באחת המפלגות הדמוקרטיות, שהן בעיקר הליכוד, העבודה ומר''צ.

אני אישית אצביע לליכוד, כי זאת המפלגה הדמוקרטית היחידה, שמתנגדת לנסיגות חינם, מתנגדת לחלוקת ירושלים, ולפי התיקון החדש לחוקת המפלגה - מוסדותיה יכולים להחליף כל ח''כ מטעמה העובר על המצע במועמד הבא ברשימה.

את נימוקיי הבאתי ברשימה החדשה: ''אם לא תצביע, הפשיזם יגיע!''
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #16  
ישן 13-08-2006, 16:14
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.02.04
הודעות: 16,543
המשך
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "היה שמור אצלי לפני הבחירות(לא זוכר מהיכן)..."

ב- 28 בפברואר צפיתי בתדהמה לא גדולה במיוחד בחיים הר-זהב, כתב חדשות ערוץ 10, המספר כיצד רשם את מיקי מאוס כחבר במפלגת קדימה באמצעות תרומת דמי חבר. מיותר לציין, שמקדימה לא דווח על הפקת לקחים: http://news.walla.co.il/?w=//866427

כזכור, אין זאת הפעם הראשונה, ששמו של אולמרט, יקיר פרקליטות המדינה ועיריית ירושלים, נקשר לשחיתויות כספיות, לאי-סדרים מפלגתיים ולסיאוב בכלל. מומלץ לגלוש לאתר www.ehud-olmert.com למידע מקיף ומגובה במסמכים אודות האדם היקר. נראה שלפחות בתחום השחיתויות, אולמרט בהחלט צועד לאורו של שרון. כזכור, שרון ואנשיו (אורי שני, אביגדור יצחקי ועוד) נחשדו כאחראים לאי-סדרים במפקד הליכוד האחרון. הנושא טרם נחקר לעומק. אותם אנשים הם המנהלים היום את מפקד קדימה, בראשותו של אביגדור יצחקי, מנכ"ל משרד ראש הממשלה של שרון ומקורבו.
חשוב להדגיש, כי המפקד בקדימה מסתכם בקבלת תרומות כ"דמי חבר" וחלוקת כרטיסי פלסטיק צבעוניים לתורמים. לקדימה, בניגוד למפלגות הגדולות האחרות, אין מוסדות מפלגה ואין כל השפעה לחברי המפלגה. כל ניהול המפלגה, קביעת הרשימה לכנסת ומלוא סמכות קבלת ההחלטות בה – מרוכזים בידיו של אדם אחד ויחיד – יו"ר המפלגה אהוד אולמרט. כך זה מתנהל בש"ס, כך זה מתנהל ביהדות התורה, כך זה מתנהל בישראל ביתנו של ליברמן, כך זה מתנהל במפלגה הקומוניסטית הסינית, כך זה מתנהל ב- Zanu PF (מפלגתו הרודנית של רוברט מוגבה, שליטה האכזר של זימבבווה) וכך זה מתנהל בכל דיקטטורה שמכבדת את עצמה. לא נעים להעלות דוגמאות מהעבר הלא רחוק, אבל כך זה גם התנהל במפלגות מפוארות כמפלגה הפשיסטית האיטלקית של בניטו מוסוליני, המפלגה הקומוניסטית הסובייטית של סטלין, המפלגה הפשיסטית הספרדית של פרנצ`סקו פרנקו והמפלגה הנאציונל סוציאליסטית הגרמנית של אדולף היטלר. כולן הושתתו על מנהיג אחד, שהוא השולט, הוא המחליט והוא הקובע. לפולחן האישיות היה חלק חשוב במהותן (במקרה שלנו – פולחן אישיות לשרון). בדמוקרטיה פרלמנטרית אמיתית למפלגה יש מוסדות (כגון מרכז, ועידה, לשכה, מזכירות, בית דין), שחבריה יכולים להשפיע על פעילות המפלגה באמצעותם. בדמוקרטיה פרלמנטרית אמיתית משפיעה דרכה של המפלגה, ולא זהותו ואישיותו של העומד בראשה. בבריטניה, המדינה בעלת המסורת הפרלמנטרית הארוכה והמפוארת ביותר, בחירות לא מתנהלות כדו-קרב בין יושבי ראש. הן מתנהלות כמערכה של מפלגות על ליבו של הבוחר. בוחרים במפלגות דמוקרטיות המייצגות תפישות עולם שונות (סוציאל דמוקרטית, קפיטליסטית-שמרנית, ליברלית ועוד), ולא במנהיג עריץ.



במפלגה המנוהלת ע"י אדם אחד – יושב הראש (אולמרט במקרה שלנו) בעצם לא מחויב לכלום פרט לרצונותיו, לצרכיו ולאינטרסים שלו. הוא לא מחוייב אפילו לרצון חברי מפלגתו, שהרי הם חסרי השפעה.

מה אנו יודעים על האדם האוחז בסמכות אבסולוטית? כיצד הוא תרם למדינה לאורך כל שנות פעילותו הפוליטית? אילו דברים בולטים וחשובים הוא עשה, אם בכלל? האם קופת השרצים המלאה בפרשיות שחיתות מעברו בפוליטיקה הארצית ובעיריית ירושלים היא בבחינת רמז לעתיד לבוא? מה זה אומר על עתידה של ישראל כמדינה דמוקרטית?

מה הקשר בין פרס מהעבודה, הנגבי מהליכוד, רמון מהעבודה, רוחמה אברהם מהליכוד, דוד טל מש"ס, מיכאל נודלמן מישראל ביתנו של ליברמן ואלמונים כדוגמת שלמה מולה נגוסאי, ליאור כרמל ויואל חסון? הגורם היחיד המאחד את מועמדי קדימה הוא הרצון להיכנס לכנסת. מדובר בדיוק באותו גורם שאיחד את אנשי צומת, מפלגת המרכז, שינוי וד"ש בעבר. כל אחת מהמפלגות הללו הייתה מבוססת על דמות (או מס` דמויות מצומצם) של מנהיג, שנגררו אחריו אופורטוניסטים חסרי מכנה משותף, שקיוו להיבחר לכנסת בזכות אישיותו של המנהיג. כולן התפוגגו והתפרקו. בראייה לאחור, ניתן אף לומר שהתפרקותן לרסיסי מפלגות (יעו"ד של גונן שגב, צל"ש של פריצקי ועוד) בהחלט לא תרמה ליציבות השלטונית בישראל וקידמה את הסחטנות הפוליטית.

אכן טוב ללכת קדימה. טוב להתקדם לישראל דמוקרטית עם שלטון אמין ונקי משחיתות. חבילה אקלקטית של מנהיג יחיד שמצטלם יפה ואוסף אקראי של אנשים מאחריו – לא יובילו לכך. בסופו של דבר, נייר עטיפה מרשרש, נוצץ, מעוצב ומושקע ככל שיהיה – הוא רק נייר עטיפה ולא יותר מכך. בסופו של דבר, הוא נקרע וחושף את הסוד אשר התכסה בו. הוא עשוי להסתיר סיאוב וקשרי הון ושלטון במקרה הגרוע, או רק כרטיס חבר של מיקי מאוס במקרה הפחות נורא.

היום הוא יום הבחירות. על כל אחד מאיתנו לחשוב האם היה רוצה לחיות במדינה, בה שולטת מפלגה של איש אחד, שחזותה כחזות המנהיג החזק והעריץ שלה; או לבחור במפלגה דמוקרטית, המתנהלת באופן דמוקרטי עם מוסדות דמוקרטיים וקבלת החלטות ברוב קולות.



מה שבטוח, מפלגת המיקי מאוס של אולמרט לא תהפוך את החיים בישראל לסרט מצויר. היא לכל היותר תטפח תרבות שלטונית של דיסנילנד.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

הנני קורא לכל המתלבטים אם להצביע, לזכור שההכרעה כאן היא בין דמוקרטיה לבין שלטון עריץ ופולחן אישיות למנהיג ששולט ביד רמה ורודנית במפלגתו ללא שום ביקורת עליו מצד מוסדות המפלגה, שאינם קיימים. ההכרעה היא בעצם בין דמוקרטיה לבין פשיזם.

עתיד הדמוקרטיה הישראלית מונח על הכף.

קדימה של אולמרט בונה על אחוז הצבעה נמוך. היא רוצה שהדמוקרטים יישארו מאוכזבים בבית, והיא תשיג מספר גדול של מושבים בכנסת, שיקנה לה שליטה חזקה במדינה. זה בדיוק מה שאולמרט רוצה. השאלה היא, האם את/ה רוצה שלטון של מפלגה של מנהיג חזק אחד שפועל לקידום האינטרסים שלו ללא שום מצע ברור במקום דמוקרטיה?

אם לא תצביע היום, יהיה מאוחר מדי להצטער.

אני מבקש מכל אדם, שהדמוקרטיה יקרה לליבו ושעתידה של ישראל כמדינה דמוקרטית חשוב לו - ללכת לקלפי ולבחור באחת המפלגות הדמוקרטיות, שהן בעיקר הליכוד, העבודה ומר"צ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 13-08-2006, 17:39
  מקרוני מקרוני אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 10.05.02
הודעות: 158
יש עניינים חשובים יותר שבהם השר מופז אף פעם לא ימנע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "הממשלה אישרה הפסקת האש, כמעט פה אחד, השר מופז- נמנע."

מופז לא מוותר: אחרי שלא מינה את מקורבו למנכ"ל נתיבי איילון - ימנה אותו למשנה למנכ"ל 17:25 | 13.8.2006 שרון קדמי שר התחבורה והבטיחות בדרכים, שאול מופז, לא אומר נואש. אחרי שנכשל בנסיונו למנות את מקורבו, דוד לוי, לתפקיד מנכ"ל נתיבי איילון - הוא פועל למנותו למשנה למנכ"ל החברה - כך נודע ל-TheMarker.

כיסא המנכ"ל בחברת נתיבי איילון אינו מאויש במנכ"ל קבוע כבר קרוב לשנה, לאחר עזיבתו של המנכ"ל הקודם, אריה בר, לתפקיד מנכ"ל משרד התחבורה, בימיו של השר מאיר שטרית, שעברו בינתיים יחדיו למשרד השיכון.

שי ברס, ששימש כממלא מקום מנכ"ל בחודשים האחרונים, נבחר על ידי הדירקטוריון לפני מספר חודשים לתפקיד, אך הוא לא קיבל את התפקיד בפועל בשל התנגדותם של שטרית ובר, שטענו כי הופעלו עליהם לחצים פוליטיים למנות את ברס.

עם עזיבתם של השניים את משרד התחבורה, נדמה היה כי המינוי יצא אל הפועל, אך לפני שבועות מספר הודיע לברס מנכ"ל משרד התחבורה, גדעון סיטרמן, כי לא ימונה לתפקיד בשל רצונו של מופז למנות אדם אחר. הנושא עורר מורת רוח והתנגדות רבה בחברה ומחוצה לה, ומופז נאלץ לסגת מדרישתו למנות את לוי למנכ"ל. בתמורה, הוחלט כי לוי, בעבר ראש מועצת עמק הירדן, ימונה לתפקיד המשנה. לדברי בכירים בנתיבי איילון, לאחר שמופז נוכח לדעת כי לא יוכל למנות את מקורבו, "נתפרה" העסקה בה הוא ייתן את הסכמתו למינוי ברס למנכ"ל, ובתמורה ימונה לוי למשנה.

דירקטוריון נתיבי איילון אישרר בשבוע שעבר את מינויו של ברס לתפקיד, ושמו אמור לעבור לוועדה לבחינת מינויים בשירות הציבורי, בראשות השופטת טניה שפניץ, לאישור סופי ולחתימת מופז.

מלשכתו של מופז נמסר בתגובה כי הנושא נמצא בבדיקה.


http://www.themarker.com/tmc/archiv...&layer2=&layer3=
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:22

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר