לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2006, 18:48
צלמית המשתמש של מוקד
  מוקד מוקד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.04
ואם עדיין נראה כי המחלה פעילה?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Oren3211 שמתחילה ב "רשום באתר שלהם ש..."

לי יש רמה מאוד גבוהה של אאוזינופילים (ולא ידוע לי שיש לי תולעים בגוף..אז זה יכול להעיד בעיקר על אסטמה..שהיתה לי שהייתי קטן). בחיים שלי לא לקחתי תרופות או השתמשתי במשאף מיוחד בגלל האסטמה.
כשהייתי בערך בן 3 הלכתי לאיזשהו רופא בכיר(עד היום אמא שלי מזכירה את השם שלו כל פעם שמישהו מזכיר אסטמה) והוא אמר להורים שלי שאם אני לא יקח תרופות לאסטמה ו"ילחם" במחלה עד שאני יגיע לגיל ההתבגרות זה יעבור לי.
אז נכון להיום לא היה לי התקף קרוב ל 15 שנים,אני ספורטאי פעיל(בשנה האחרונה פחות בגלל פציעה מציקה) ואין לי שום בעיות נשימה (אם כבר להפך...נפח ריאות גדול..סיבולת לב ריאה מעולה(ככה הרופא בבדיקות כושר כתב..אני לא מתלהב יתר על המידה) ).

לפני חצי שנה עשיתי בדיקות דם ויצא שם שיש לי רמה מאוד גבוהה
אאוזינופילים(התאים הלבנים שמופיעים במקרה של אסטמה..) כמו לחולה אסמטי "טוב". עד עכשיו זה לא הפריע לי במאמץ גופני ולא הרגשתי בשום מצב שיש לי קוצר נשימה או בעייה..

אתה חושב שזה יפריע להם בירפ"א?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2006, 15:01
  ilang ilang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.04
תשובה בטוחה ממקור אישי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pilot777 שמתחילה ב "עד כמה אסטמה יכול לפגוע בהתקבלות לקורס טייס ?"

לפני הצבא התמיינתי לטיס ועשיתי את הגיבוש.

במידה והאסטמה לא פעילה ולא הורידה לך פרופיל בצורה דרסטית, זה לא אמור להפריע.
במידה ותגיע לשלב זה, תעבור בדיקות רפואיות בירפא ב' לפני הגיבוש. במידה ויש לך עבר אסמטי כלשהו, תשלח לבדיקת לב ריאות במאמץ ובדיקת מטכולין.
לב ריאות במאמץ אני מניח שאתה מכיר, בדיקת מטכולין זו בדיקה שמבוצעת בצורה מבוקרת, כל פעם נותנים לך לשאוף חומר כלשהו לזמן קצוב ואחכ בודקים את נפח הריאות ובדיקות נוספות.
כל פעם מינון החומר עולה ובמידה ויש בעיה החומר אמור לעורר מעין מיני התקפון אסטמה.
אם עברת את הבדיקות האלו וירפא החליטו שאתה כשיר רפואית - רק נותר לך לעבור את הגיבוש.

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר