לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2006, 17:46
צלמית המשתמש של פיקצייה
  פיקצייה פיקצייה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.05.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "הדרך הנכונה לגיבוי ספר הכתובות של Outlook Express"

תגיד החלטת לעצבן אותי היום עם הדיסאינפורמציה? תיכף תגיד "זה לא אני".

עאליק "הדרך הנכונה". לא רק שהבנאדם היה מאוד ברור שהווינדוס לא רץ כרגע, אלא אפילו והיה רץ השיטה שלך היא הדרך הכי לא נכונה לייצא את ספר הכתובות.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://forums.ort.org.il/files/30/2327771/1580182.gif]

בוא נגיד רק שהדרך שלך לא תייצא קבוצות של אנשים אם בחרו להשתמש בפיצ'ר הזה. נסה ותהנה.

הדרך הנכונה היא להעתיק את אותו קובץ WAB. והנכונה עוד יותר היא להשתמש בכלי ייעודי לגיבוי OE שמגבה גם חתימות, חוקים, חשבונות דואר, וכו'...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2006, 15:10
  nagin32 nagin32 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
מחפש תודה רבה פיקצייה אתה ממש תותח אתה עוזר לי הרבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nagin32 שמתחילה ב "איך ניתן לגבות ספר כתובות של outlook express במיקרה שwindows לא עולה"

תקשיב נגיד שגיביתי את הספר כתובות כמו שאמרתה מפה
C:\Documents and Settings\e\Application Data\Microsoft\Address Book
אוקי העתקתי את שני הקבצים שיש שמה שאחד מהם הוא בסיומת wab אוקי גיבתי מה הלאה ? איך אני משחזר אני היתקנתי windows חדש אז איך אני משחזר ? האם להעתיק את הקבצים לאותו מקום שהיו. .או שבדרך אחרת אני משחזר ? עוד דבר תשים לב שהקובץ wab השם שלו זה לפי שם המישתמש ב windows א"כ כשאני משחזר למשל ע"י העתקת הקבצים לאותו מקום שהיו אז אני צריך לשנות את השם של הקובץ לפי שם המישתמש של ה windows החדש למשל אם כשגיביתי שם הקובץ היה t.wab כמו השם מישתמש שהיה אז עכשיו אני משנה את השם לקובץ כמו השם מישתמש שלי עכשיו למשל q.wab ואז מעתיק אותו לאותה תיקיה בקיצור השאלה? ... איך אני משחזר דרך איזו פעולה ? ואם צריך לשנות את השם כמו שהיסברתי לעיל ? ועוד פעם תודה על הכל בשם כולם
ישן 08-08-2006, 15:35
צלמית המשתמש של פיקצייה

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי nagin32 שמתחילה ב "תודה רבה פיקצייה אתה ממש תותח אתה עוזר לי הרבה"

תשמע - העונג כולו שלי.

בכל אופן אני ממליץ לא להעתיק אלא לעשות ייבוא כדי שהמחשב ידע לבד איפה לשים את הנתונים (בקובץ בשם החדש שכמו שאמרת הוא מבוסס על שם המשתמש החדש). פשוט תעשה File | Import | Address Book ושלח אותו לאיפה שנמצא ה-WAB המגובה. אחרי הייבוא אתה יכול להיפטר מהגיבוי (המידע ימוזג עם ספר הכתובות הטרי).

אותו דבר אני ממליץ לעשות לייבוא תיקיות ההודעות עצמן. File | Import | Messages | Microsoft Outlook Express 6 | Import from store directory ואז שלח אותו לתיקייה שבה יושבים כל קובצי DBX המגובים. גם את התיקייה הזו אפשר למחוק אחרי הייבוא.

ובפעם הבאה תחפש תוכנה נורמלית לגיבוי OE שעושה את כל העבודה השחורה בעצמה (לא חסרות כאלה בשוק). ובנוסף היא תגבה גם חתימה, חוקים, וחשבונות דואר.

good luck, אחי
ישן 11-08-2006, 04:49
צלמית המשתמש של פיקצייה

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי nagin32 שמתחילה ב "תודה רבה לך פיקצייה עשיתי כמו שאמרתה וזה עובד מעולה תדע לך שאתה עוזר לכולנו פה"

לא זוכר במדוייק איך עושים ידנית - רק זוכר שזה קשור ל-PST. אני הייתי מחפש תוכנה ייעודית לגיבוי, כמו זאת (סתם אחת שמצאתי באקראי בגוגל), שתעשה את העבודה השחורה ולא תפספס שום פיסת מידע לגבות שאח"כ צריך לחפש בנרות... כמובן צריך "לארגן" גרסה מלאה של התוכנה כי התוכנות האלה ממזריות מאוד מניסיוני - אם לא "שילמת" הן תאפשרנה לך לגבות בלי לצייץ, אך לא תתרנה לך לפרוס/לשחזר את המידע במחשב היעד.

BackRex Outlook Backup is a backup and restore tool for Microsoft Outlook. It allows you to backup address book, mail folders, mail accounts, contacts, tasks, notes, calendar, journal, message rules, signatures, stationery, and all personal settings.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:19

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר