לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-05-2008, 19:35
צלמית המשתמש של guygabay4
  guygabay4 guygabay4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.08
תרגיל מהגיבוש

חבר'ה יש בגיבושים כל מיני תרגילים שכל הקבוצה במעגל וצריך להוציא אחד אחד החוצה וכל מיני סוגים של "קרבות" , או למשל לכל אחד יש זנב שצריך לאסוף כמה שיותר. איך אמורים להתנהג בתרגיל כזה ,"להתפרע" כאילו אין מחר או שזה יהיה לרעתי, כאילו מה מחפשים המפקדים שם, אגרסיביות או את מי שהתנהג הכי יפה בתרגיל ושלא דחף והעיף כמו בהמה ? כאילו מה בודקים בתרגיל הזה מי בן אדם טוב וחבר טוב או מי גורילה.

ועוד משהו הייתי בתרגיל מתח שכל הקבוצה נשארת על המתח וצריך להישאר אחרון! בקיצור נשארתי אני ועוד אחד על המת אחרונים ואז המפקד בא ואמר 30 שניות אחד מכם נפל! מה עושים במצב כזה מצד אחד זה כאילו פקודה מהמפקד ואם אני לא יפול תוך 30 שניות זה חוסר אמינות מצד שני זאת תחרות למה שאני יוותר על מקום ראשון? בקיצור מה עושים בשני סוגי התרגילים האלו? אני יודה מאוד למי שבאמת באמת מבין ויוכל לענות לי על התשובה הזאת. אבל באמת באמת מישהו שבטוח במה שהוא אומר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-05-2008, 21:02
  zxccxz zxccxz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי guygabay4 שמתחילה ב "תרגיל מהגיבוש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי guygabay4
חבר'ה יש בגיבושים כל מיני תרגילים שכל הקבוצה במעגל וצריך להוציא אחד אחד החוצה וכל מיני סוגים של "קרבות" , או למשל לכל אחד יש זנב שצריך לאסוף כמה שיותר. איך אמורים להתנהג בתרגיל כזה ,"להתפרע" כאילו אין מחר או שזה יהיה לרעתי, כאילו מה מחפשים המפקדים שם, אגרסיביות או את מי שהתנהג הכי יפה בתרגיל ושלא דחף והעיף כמו בהמה ? כאילו מה בודקים בתרגיל הזה מי בן אדם טוב וחבר טוב או מי גורילה. לפי דעתי - לא להתרפע אבל בהחלט לפעול נכון הם נותנים לך משימה והם מחפשים את האנשים היצרתיים שיעשו את המשימה על הצד הטוב ביותר ... אתה לא צריך לדחוף ולהתנהג כמו בהמה אבל אתה כן צריך להראות אגרסיביות ולא לוותר לאחרים !
ועוד משהו הייתי בתרגיל מתח שכל הקבוצה נשארת על המתח וצריך להישאר אחרון! בקיצור נשארתי אני ועוד אחד על המת אחרונים ואז המפקד בא ואמר 30 שניות אחד מכם נפל! מה עושים במצב כזה מצד אחד זה כאילו פקודה מהמפקד ואם אני לא יפול תוך 30 שניות זה חוסר אמינות מצד שני זאת תחרות למה שאני יוותר על מקום ראשון? בקיצור מה עושים בשני סוגי התרגילים האלו? אני יודה מאוד למי שבאמת באמת מבין ויוכל לענות לי על התשובה הזאת. אבל באמת באמת מישהו שבטוח במה שהוא אומר
לפי דעתי- אל תרד מהמתח תתן לשני לרדת הוא רק בודק כמה אתם רוצים את זה באמת המשימה הייתה להישאר כמה שיותר תלוי ? תישאר תלוי אחרון... לפעמים המפקדים אומרים דברים סתם בשביל לבחון אותך וזה בדיוק המקרה לדעתי תישאר תלוי עד הסוף.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר