לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2006, 02:06
  Obislu Obislu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
החלפת הקירור למעבד חם

אז ככה ברשותי מעבד פנטיום 4 נורתווד כמעט 3 שנים כבר.
במנוחה הוא עומד על 48~ מעלות ובמאמץ... השמיים הם הגבול.

פעמיים במהלך הכמעט 3 שנים שיש לי את המחשב, בטעות כיביתי את הקירור שלו בעזרת ספידפאן רק כדי לראות איך זה נשמע ותוך 5 דקות הטמרפטורה הגיעה ל100 מעלות וזה עשה ריסט. בהתחלה לא הבנתי מה קרה, כך שרק אחרי שזה קרה לי פעם שניה הבנתי.

באחת הפעמים שניקיתי את המארז רציתי למרוח משחה חדשה על המעבד. כשהוצאתי את גוף הקירור, המעבד יצא יחד איתו. מסתבר שהוא כנראה הותך או משהו כזה אל גוף הקירור. או שאולי זו המשחה אין לי מושג איך זה הולך שם בפנים...

המאוורר מרעיש שזה כבר בלתי נסבל, אני חייב להחליף את הקירור אבל אני מפחד!! בנס הצלחתי להחזיר בזמנו את המעבד יחד עם הקירור למקומו מבלי שיתעקמו פינים וכדומה...

HELP

תודה מראש לכולם.

אגב, אפשר בימנו להשיג מעבד בסוקט 478 חדש? משהו יותר טוב ממש שיש לי? (3Ghz)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2006, 09:48
  משתמש זכר yakir1111 yakir1111 אינו מחובר  
מנהל פורום מוטוריקה ורכב

חבר מתאריך: 08.02.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "משהו לא ברור לי."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Kill-Machine
המעבד לא יכול לצאת מהסוקט שלו אם הידית של הסוקט נעולה... איך הצלחת לשלוף את המעבד עם גוף הקירור?

ועוד איך אפשר!
לבןדוד שלי הייתה בעיית חימום אז החלפתי את המישחה ממש בעדינות פירקתי את הצלעות והמעבד היה דבוק ממש חזק לצלעות קירור המישחה arctic silver5 היתייבשה ממש חזק שהיא הדביקה אותו ואני לא הבנתי לאן נעלם המעבד שפרקתי את הצלעות אז הסתכלתי על הצלעות ואני רואה אותו דברק ואת הידיד של התושבת סגורה...
לגבי זה שהוא נידבק זה קורה לפעמים אז לוקחים מברק שטוח קטן ובזהירות ובעדינו להכניס אותו בים המעבד לצלעות ותשים איזה כרית כדי שהוא לא יעוף לך על הריצפה מהשיחרור.. ואז תיקח צמר גפן עם קצת אציטון ותוריד את המישחה מהצלעות והמעבד ואז תימרך מישחה חדשה חשוב שלא יהיה הרבה מישחה אלה ממש שיכבה ממש דקה , יש עוד שיטה לשים גוש קטן של מישחה על המעבד וכבר שתשים את הצלעות הם ימרחו אותה עם הסגירה.... זאת השיטה היותר מומלצת...
ועוד משהו קטן: שמעבד עושה רתיחה של 100 מעלות צלזיוס רוב הסיכוים שהוא נישרף או שהוא לא עובד תקין...
ישן 11-08-2006, 11:42
  Obislu Obislu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
זהו, זה כנראה מה שקרה לי.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yakir1111 שמתחילה ב "[QUOTE=Kill-Machine]המעבד לא..."

המעבד יצא בזמן שהידית נעולה. אני לא זוכר איך החזרתי אבל זה היה ממש נס ועוד המחשב עבד מצוין, עד היום אפילו.

הבעיה היא שאני חושש שאם אנסה להחליף הפעם את גוף הקירור אאלץ שוב להוציא יחד איתו את המעבד ושמשהו יידפק שם... בכל אופן רציתי לדעת, יש איזה מעבד אחר בסוקט 478 שכדאי לי לקנות בזול למקרה שיקרה משהו?

מבדיקה קצרה באינטרנט, אפשר להבין שאין לי מה לחפש מעבד חדש בסוקט 478 שכן מחיריו גבוהים בהרבה ממעבדים מתקדמים יותר רק בסוקט אחר... ואני לא מתכוון לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד חדש... אולי הגיע הזמן לשדרג. גאדמיט אני בסך הכל רוצה להחליף גוף קירור!

נערך לאחרונה ע"י Obislu בתאריך 11-08-2006 בשעה 11:59.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר