לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2006, 20:44
  liran2000 liran2000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.05
צילום מאווררים - במחשב ובכרטיס מסך שלי - תמונות מצורפות

שלום. כמה נושאים, ותמונות מצורפות להמחשה:
1. צירפתי תמונה של החלק האחורי של המחשב של אח שלי(פנטיום 4): השאלה שלי האם איפה שיש רשת כמקום מיועד למאוורר - האם כדאי לי לשים שם מאוורר ? יש לי מאוורר שבדיוק מתאים לשם, כך שזה לא בעיה. אבל המחשב במקור לא הגיע עם מאוורר שם, אז האם זה נחוץ ? (מאחורה- כדי להוציא אוויר חם מהמחשב)
2. לי יש אותו סיפור במחשב שלי, שהוא פנטיום 3 550, האם לשים שם מאוורר ?
3. הכרטיס מסך(גיפורס 2 200, ישן מאוד על פנטיום 4, כרגע מותקן שם בגלל שנהרס כרטיס מסך אחר) פשוט רתך במרכזו למעלה - בצידו השני של הכטיס "מול" המאוורר שלו. גיליתי שהמאוורר בכלל לא פעל, המדבקה שבמרכזו בצבע שרוף, כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי, אז פירקתי אותו - ניסיתי להזיז אותו ידני והוא בקושי זז, צריך להפעיל כח- ניקיתי אבק- עדיין לא עזר. הוצאתי את המדבקה, קצת WD40 - כן עזר ! הסתובב הרבה יותר טוב, ופועל.
... האמת שכאן זאת לא ממש שאלה - כי לבסוף הצלחתי לתקן אותו בעצמי(בעזרת תגובות כאן על שימון מאווררים- תודה.)
אבל תראו איך המדבקה נהייתה בצבע שרוף- הכרטיס ממש לוהט באותו הסנטימטר למעלה מעל המאוורר.תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-08-2006, 02:57
צלמית המשתמש של master_man
  master_man master_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל master_man שלח הודעה דרך MSN אל master_man שלח הודעה דרך Yahoo אל master_man
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liran2000 שמתחילה ב "מאווררים - במחשב ובכרטיס מסך שלי - תמונות מצורפות"

טוב אחי אז ככה:

1. בקשר לשאלת האם לשים מאוורר בחלק האחורי של המארז...

אז כן מאוד מאוד מומלץ להתקין שם מאוורר, זה יעזור לאויר ה חם לצאת החוצה, אני גם ממליץ לך להתקין מאוורר בחלקו הקדמי מאוור (מפנים המארז) תראה יש לך שם אופציה כזאת, כך שבאצם המאוורר הקדמי ישאב אויר פנימה והמאוורר האחורי ישאב אויר כלפי חוץ, בתמונה הבאה אתה יכול לראות דוקמא טובה לסיקרולציה של האויר במחשב, (סירקולציה = זרימת אויר במחשב).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
אל תתיחס כרגע למאוורר שבדופן המארז... זה בשלב מתקדם יותר...

2. אותו תשובה כמו הראשונה... כל מחשב זקוק ורצוי שיהיו בו מאווררים כי כל מחשב מטבעו נוהג להתחמם !

3. בקשר למאוורר שנתקע... לפי התמונה אני מבין שהמאוורר היה תקוע הרבה זמן כנראה בגלל לכלוך או חוסר שימון, המאוור שלך אפשר לומר שהיה על סף שריפה וכמעט הלך לעולמו... זה שהצלחת לסדר אותו זה יפה מאוד אבל אני לא הייתי בונה עליו לאורך זמן, מבחינת הכרטיס שלך הוא גם לא כזה כרטיס שזקוק למאוורר הוא יתפקד גם בלעדיו, אבל תשאיר אותו בכל זאת.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן, מקווה שעזרתי.
ישן 12-08-2006, 16:34
צלמית המשתמש של master_man
  master_man master_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל master_man שלח הודעה דרך MSN אל master_man שלח הודעה דרך Yahoo אל master_man
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liran2000 שמתחילה ב "מאווררים - במחשב ובכרטיס מסך שלי - תמונות מצורפות"

תראה המחשבים לא חייבים להגיע בכלל עם מאווררים... זה שיש לך מארז עם מאוור זה סבבה מבחינת הספק (זה שמוכר לך את המארז) לא אכפת לו מסירקולציה... אכפת לו שתהיה איזושהי זרימה של אויר הוא לא משקיע בזה ציוד זמן ומחשבה... בגלל זה אנשים עושים שיפורים ומוסיפים עוד מאווררים... ברמה הכללית מחשב לא צריך מאוורר במחשב בכלל (חוץ מעל המעבד כמובן שזה חובה)...

בקשר לשאלתך אם המאוורר של המעבד תורם לסירקולציה אז לדעתי לא ובכלל לא... כי הוא שואב אויר מפנים המארז אל תוך צלעות הקירור כך שהאויר ישר נבלם בצלעות ולא מתפזר לחלל המארז באופן כה חזק שידחוף את האויר....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר