11-08-2006, 21:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.06.06
|
|
תוכנה , אני צריך את התוכנה הזאת דחוף ...
למישהו יש תוכנה שאני אוכל להחליף את הקובץ ארכיון (CAB למשל) בתוכנת SFX (Self Extractor) ואת ההגדרות - תוכנת Resource viewer, לא מצאתי תוכנה כזאת שמאפשרת לשנות את הקובץ בתוכנת SFX - אלא רק לשנות את תוכנת הSFX , למשל : את הקובץ שמופעל לאחר החילוץ ? בבקשה תיתנו את התוכנה ולא שם , אם אפשר לשלוח לאימייל שלי : galzigler@intermail.co.il
אל תאמרו לי להשתמש בתוכנת WinRAR כי יש לי בעייה בתוכנה :
אין לי אפשרות לנעול ארכיונים , ואני לא מדבר על כאלו שאי אפשר אלא על כאלו שאפשר , לדוגמא : בארכיוני RAR ו CAB מופיעה אפשרות הנעילה , אך לא קורה דבר לאחר מכן , לכן זה לא טוב לי ליצירת ארכיוני SFX
אין לי אפשרות לשנות סימת לסיומת ארכיון , אני בטוח שאף אחד לא הבין , טוב - זו הכוונה : אני יוצר ב- לחצן ימני על שולחן העבודה -> חדש -> סוג קובץ מסויים (אני בדרך כלל בוחר ב"מסמך טקסט חדש" - *.txt , אבל ניסיתי גם אחרים)
, אני משנה לסוג מסויים של ארכיון ווינראר ופותח אותו ואז רשום לי שהארכיון מקולקל או שהוא ארכיון ששמור בפורמט לא ידוע (בערך מה שכתוב ) או אני יוצר ארכיון בתפריט "חדש" המוזכר הנ"ל - או ZIP או RAR ( אלו האפשרויות שלי ) ואז אני משנה את הסיומת לCAB כי אני רוצה ליצור את מה שהזכרתי הנ"ל (למי שאין כוח לכל ה'הנ"ל' שלי אז אני אזכיר : יצירת SFX ) ואז שאני פותח רשום לי בשורת הכתובת שבה רשום איזה סוג ארכיון זה , ליד הסימן של לעלות רמה (לתיקייה שבה נמצא הארכיון ) ורשום שם את הZIP או RAR (לפי מה שיצרתי מתפריט "חדש") במקום שיהיה רשום CAB, עוד רמז הוא שלקחתי קובץ ZIP והפכתי לCAB ואז כמובן אין את אפשרות ה"הגנה" -> נעילה
ובעייה אחרונה שגיליתי היא שארכיוני SFX שאני יוצר בווינראר הזה לא פועלים .
טוב , אז אלו 3 בעיות ולא אחת . אולי זה בגלל שאני משתמש בגרסה האחרונה של ווינראר שהיא בטא או ביתא , תקראו לזה איך שתרצו אבל היא תוכנה שעובדים עלייה כרגע ויש בה באגים (תקלות), אבל זו הגרסה היחידה ל"חלונות" של "ווינראר" שמצאתי להורדה חוץ מב-אימיול , ושם יקח לי שנתיים להוריד - עד אז אתייאש ולא אבנה את הSFX הזה .
מצטער שכתבתי כל כך הרבה , בכל מקרה תעזרו לי , בבקשה , ואם אפשר אז לאימייל שלי שהזכרתי כבר : galzigler@intermail.co.il
|