לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2006, 23:30
  TsGs TsGs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.06
שאלה בקשר לבדיקות עיניים!

שלום רציתי לדעת נגיד ואני מתמיין לירפ"א שלפני קורס טיס או נגיד אני מתקבל לגיבוש מטכ"ל/שלדג האם יעשו לי בדיקות עיניים נוספות ? יש לי את המספר שבמשקפיים שרשום בטופס שבאתי איתו לצו הראשון וזאת הבדיקה שעשיתי לפני הצו (ראוי לציין שיש לי צילינדר 1.0 ו-1.5)... עכשיו רציתי לדעת אם פשוט יעשו לי לא משנה באיזשהו שלב במיונים ליחידות מובחרות כל מיני בדיקות לעיניים לראות אם המספר תקין או משהו כזה כי אני ממש פוחד נגיד אני אסיים גיבוש מטכ"ל (בעזרת השם אם אני אגיע לשם) ויעשו לי ירפ"א ובדיקות עיניים ויגידו לי אתה לא מתאים כי המספר שלך כך וכך...
אז השאלה בגדול ( ואני יודע שחפרתי מצטער אני פשוט חושב על זה הרבה ) היא האם יעשו לי בדיקות מקיפות לעיניים מתישהו והאם זה יכול לפגוע בי!

תודה רבה לעונים ושוב מצטער על ההודעה הארוכה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-08-2006, 00:29
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TsGs שמתחילה ב "שאלה בקשר לבדיקות עיניים!"

כן,יעשו לך בדיקות עיניים...והרבה אנשים טובים נפלו רק על זה...ככה שהכל יכול להיות..במיוחד בצבא שלנו...

תראה אותי,עברתי את כל המיונים לגיבוש שייטת 13(גדנ"ע) ובמר"י עברתי את הבדיקות עיניים בלי בעיה ואיכשהו בצו ראשון מצאו לי מספר קטן מאוד מאוד...והרי במר"י בודקים הרבה יותר יסודי את העיניים...וגם זה שבדק אותי בצו ראשון אמר שלמכשיר יש סטייה...כמה ימים אחרי זה אני מקבל טלפון מחיל הים שמודיע לי שאני לא יכול לבוא לגיבוש בגלל הסעיף...ככה שתיקח הרבה בערבון מוגבל ואם אתה גבולי מבחינת מספר ליחידות הללו זאת יכולה להיות בעיה..
אבל לדעתי עדיף לנסות ולהיכשל מאשר לדעת שאפילו לא ניסית...

נוב 07.

ישן 14-08-2006, 11:45
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TsGs שמתחילה ב "שאלה בקשר לבדיקות עיניים!"

התשובה היא כן !!!!
יעדו לך בדיקות עיניים בירפ"א שהן מאוד מאוד מקיפות וכוללות איזה 6 או 7 בדיקות נפרדות לראייה ואז עוד בדיקה ע"י רופא עיניים......
לא חסרים אנשים שנפלו שם ולא דווקא על ראייה אלא על כל מיני דברים אחרים בעיניים (כמוני)....
אם מגלים לך משהו בעיניים או בכל מקום אחר כמובן שפוסלים אותך מטייס/669/שלדג/מטכ"ל וגם ירפ"א מלשינים לבקו"ם ומורידים לך פרופיל או סעיף בהתאם ....

לדוגמא אתה יכול לקחת אחד שכותב פה בפורום (עכשיו הוא בצבא) בשם "אספוס" ולו שבוע לפני הגיוס גילו פגם בלב בירפ"א והורידו לו ל-72.......

ברור שלמרות כל זה אתה חייב לנסות כי אחרת כל החיים תתחרט .......
ותמיד תזכור את הפתגם: " לירפ"א מגיעים עם פרופיל 97 ויוצאים עם 64"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר