לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2006, 20:53
  liormm2 liormm2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.06
שאלה מעבר מח"א לצנחנים אפשרי? עזרו לי בעזרת הידע שלכם

ערב טוב באתי לכאן לרשום את הבעיה שלי בתקווה שתענו לי ושאוכל לבוא מוכן לקראת צעדיי
אוקי התגייסתי ב2/04/06 גיוס של תותחנים..
עקרונית תמיד רציתי צנחנים... הטעות שלי שבמנילה שמתי בעדיפות שלישית תותחנים וישר נתנו לי את זה... וחלילה אני לא מזלזל בתותחנים פשוט רציתי משהו אחר... יותר חי"ר.. מכוון שיש לי 2 דודים בתותחנים... ואני גם התעמקתי בנושא זה גם אבא שלי היה בתותחנים לכן החלטתי שאני רוצה צנחנים זה חלום ילדות אוקי אז בבקו"ם לא התפנתי ונכנסתי למעצר בקום.. לאחר 4 ימים מתישים במעצר..
החלטתי שחבל על הזמן ויצאתי משם בעזרת בעיות ת"ש אמרתי שאני חייב לפגוש קצין ת"ש ושאני רוצה קרבי אבל אני לא יכול אמרו לי תתפנה ליחידה שם תראה ואני התעקשתי לראות בבקו"ם לבסוף פגשתי קצין ת"ש בבקו"ם שנתן לי ת"ש 2 יש לי בעיות בבית אבל בכל זאת רציתי קרבי רק ששמו אותי לא איפה שרציתי אז נעזרתי בת"ש לצאת. אוקי משם שלחו אותי לטירונות02 בניצנים.. סיימתי את הטירונות עם תעודה של חייל מופת פלוגתי השקעתי מעצמי... ובכל שיחות הת"ש שלי אמרתי שנאי נורא רוצה קרבי אבל יש לי בעיות בבית ואני לא יכול ואז מהטירונות02 שלחו אותי לקורס בטכני בחיפה מכונאי f16
שגם את הקורס בטכני סיימתי כחניך מצטיין ובטכני בחיפה רצו להשאיר אותי כמדריך על אותו קורס שביצאתי.. כמובן אחרי שאני יעשה קורס מפקדים ול התהליך.. אבל אני לא רציתי מסיבה אחת פשוט
אני רוצה צנחנים.
אוקי הגעתי לבסיס שלי לאחר סיום הקורס שם הבנתי מזה להיות גובני'ק איזה יחס ואיזה רחוק זה ממה שאני רוצה.. בינתיים עשיתי תהליך והת"ש שלי הולך להיות או 5 או 7 כי באמת יש לי בעיות בבית ואמרתי אם אני שם אז אני לא מתכוון להיות שם לילה אחד אז כרגע אני יוצא כל יום הבית
שימו לב כל השיחות ת"ש שלי הם יודעים שהחלום שלי זה להיות קרבי אבל יש בעיות בבית...
אני שואל אם למשל אני מקבל ת"ש 5 או 7 ולאחר חודשיים אני מבקש לעבור לקרבי...
כי אבא שלי ואמא שלי עושים שלום בית אז הכל מסתדר לי ואני יכול לעבור לקרבי כי כרגע אני ממלא את מקום אבי בבית אם אבי יחזור הבית.. ואני יאמר לת"ש שאני רוצה לעבור לקרבי ואני מוכן לוותר על הת"ש שלי ושאבא שלי חזר הבית והכל הסתדר.. האם יתנו לי לעבור? יש לי פרופיל 97 בלי סעיפים האם אפשרי לבקש גיבוש צנחנים.. האם יש סיכוי שישימו אותי בתותחנים משהו שאני לא רוצה בכלל מה הסיכווים והאם זה אפשרי?

*אני 4 חודשים בצבא. אני מעט הבנתי תמערכת אני יודע שאני צעיר וכל זה אבל הרגשתי קצת מזה צבא
אפילו בטירונות02.. ולמרות הכל אני אוהב תמערכת ונורא רוצה לצאת לקרבי ולתת מעצמי.

הפחד הגדול זה שהם השקיעו בי בקורס בטכני ושלא יהיה מצב שהת"ש שלי ילך ואני לא יקבל צנחנים...

נערך לאחרונה ע"י liormm2 בתאריך 21-08-2006 בשעה 20:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר