לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-08-2006, 19:45
  דור .מ. דור .מ. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.05
על התותחנים...מנקודת מבט של חי"רניק!

אוקיי..קודם כל שתהיה שבת שלום לכולם!

עכשיו אני יספר לכם משהו,אני עד לפני שבוע ראיתי בתותחנים כחיילים שלא עושים כמעט כלום,אולי יושבים עם באגט ביד ולוחץ על כפתור שישגר טילים.

מיום רביעי שעבר כל התמונה השתנתה לי.
מיום רביעי הלכנו לאבטח סוללת תותחנים בצפון של מילואימניקים,ולא רק לאבטח גם לעזור להם.
אני יכול להגיד לכם התותחנים עובדים קשה,לא סתם קשה,קשה מאוד!
אש לחילוץ זה הם,אש לחיפוי זה הם,הורדת חולייות זה גם הם.זה לא פשוט כל העסק הזה באמת שלא,הפגזים שוקלים הרבה מאוד וקשה להרים,ולטעון זה רציני מאוד,ולהיות מפקד צוות בתומ"ת זה מאוד קשה!

בקיצור כל מי שחושב על התותחנים שהם בלאי,שיחשוב שוב.
אני מוריד את הכובע בפני התותחנים,וכל הכבוד להם על העבוד שהם עושים!

ודרך אגב להיות עם מילואימניקים במשך שבוע זה הדבר הכי כייף בעולם!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-08-2006, 19:55
  yaniv 17 yaniv 17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דור .מ. שמתחילה ב "על התותחנים...מנקודת מבט של חי"רניק!"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דור .מ.
אוקיי..קודם כל שתהיה שבת שלום לכולם!

עכשיו אני יספר לכם משהו,אני עד לפני שבוע ראיתי בתותחנים כחיילים שלא עושים כמעט כלום,אולי יושבים עם באגט ביד ולוחץ על כפתור שישגר טילים.

מיום רביעי שעבר כל התמונה השתנתה לי.
מיום רביעי הלכנו לאבטח סוללת תותחנים בצפון של מילואימניקים,ולא רק לאבטח גם לעזור להם.
אני יכול להגיד לכם התותחנים עובדים קשה,לא סתם קשה,קשה מאוד!
אש לחילוץ זה הם,אש לחיפוי זה הם,הורדת חולייות זה גם הם.זה לא פשוט כל העסק הזה באמת שלא,הפגזים שוקלים הרבה מאוד וקשה להרים,ולטעון זה רציני מאוד,ולהיות מפקד צוות בתומ"ת זה מאוד קשה!

בקיצור כל מי שחושב על התותחנים שהם בלאי,שיחשוב שוב.
אני מוריד את הכובע בפני התותחנים,וכל הכבוד להם על העבוד שהם עושים!

ודרך אגב להיות עם מילואימניקים במשך שבוע זה הדבר הכי כייף בעולם!

אז ככה., גם אני חשבתי תמיד שתותחנים ושריון "זה סתם" יעני, חשבתי שלא עושים שם שום דבר רציני, עד שהמלחמה הזאת הוכיחה לי אחרת... ראיתי איך שהתותחנים קורעים שם את התחת 24 שעות
ושריון בכלל...ראיתי איך שהם תמיד נכנסים ראשונים והם "הכי חשופים" ("חשופים" בטנק כמובן) ולכן גם אצלם האבדות קשות.,
כנראה שההבדל ביניהם לבין חי"ר הוא באימון, וביעוד כמובן כי אחרי הכל במלחמה, כולם עובדים!!!!
בין אם אתה נחלוואי, טנקיסט, תותחן או טייס

ישן 19-08-2006, 00:06
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Poisoned שמתחילה ב "אוף איזה דיונים מעצבנים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Poisoned
כולם משחקים אותה כאילו הם באמת מעריכים את התותחנים או משהו ואומרים שהם ככה וככה אבל תכלס רובם שואפים להגיע למקומות אחרים ופוחדים מאוד להגיע לשם!
אין מה לעשות לחבר'ה לפני גיוס תותחנים זה פשוט לא קורץ ולא יקרוץ... אולי חבל שכך אבל זה פשוט ככה..

גבר התגובה מ'זה לא במקום. כל אחד השאיפות והרצונות שלו, בין החבר'ה שלי שהלכו לתותחנים זה רוב החבר'ה שלא ידעוא יזה קרבי הם בדיוק רוצים..נכון שרוב המורעלים הלכו לחטיבת חי"ר כי הם ידעו מה לסמן במנילה וכו'. ורצוי שתבין את ההבדל בין החבר'ה שרוצים ללכת לבין החבר'ה שמעריכים את העבודה. כל בנ'אדם בקרב שמקבל אש חיפוי מתותחנים שמצילה לו ת'תחת יהיה אסיר תודה על זה שהם הצילו ת'חיים שלו אבל לא בטוח שיבקש טופס 55 לעבור לשם.

ישן 19-08-2006, 00:37
  Poisoned Poisoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.06
אני פשוט לא אוהב את ההצגות...זה הכול
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי SSOTL שמתחילה ב "[QUOTE=Poisoned]כולם משחקים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SSOTL
גבר התגובה מ'זה לא במקום. כל אחד השאיפות והרצונות שלו, בין החבר'ה שלי שהלכו לתותחנים זה רוב החבר'ה שלא ידעוא יזה קרבי הם בדיוק רוצים..נכון שרוב המורעלים הלכו לחטיבת חי"ר כי הם ידעו מה לסמן במנילה וכו'. ורצוי שתבין את ההבדל בין החבר'ה שרוצים ללכת לבין החבר'ה שמעריכים את העבודה. כל בנ'אדם בקרב שמקבל אש חיפוי מתותחנים שמצילה לו ת'תחת יהיה אסיר תודה על זה שהם הצילו ת'חיים שלו אבל לא בטוח שיבקש טופס 55 לעבור לשם.

ישן 19-08-2006, 03:04
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
איפה אתה חושב שאתה חי?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Poisoned שמתחילה ב "אוף איזה דיונים מעצבנים"

יש לי חברים סופר גאונים שסיימו את הכיתת או"פ,יש להם קב"א הכי גבוהה שיש דפ"ר הכי גבוה שיש ויודע לאן הם בחרו ללכת,לא לתלפיות,לא למודיעין היו לכל אחד מהם זימון לכל מקום מובחר בצה"ל והם פשוט לא רצו שלושתם התגייסו לתותחנים והיום שניים בקרן ואחד בדרקון ויש להם גאווה מפה ועד להודעה חדשה על הדרך שהם בחרו,לא כל אחד אוהב חי"ר ולא כל אחד רוצה להיות בסיירת יש כאלה שבאמת רוצים לתרום ואני חושב שהם חבר'ה שיגיעו לרמות הכי גבוהות של פיקוד בחת"ם ובכלל בצה"ל,מדובר בבחורים עם ראש על הכתפיים,מסתבר לא רק דפ"רים יש בתותחנים יש גם גאוני על שמוכנים לתת את הנשמה ולשרת בכבוד את המקום שהם בחרו בו ואת זה אהבתי,לא ציפיתי מהם ללכת לחת"ם אבל התהפכו היוצרות היום אני עדיין מלש"ב בבית והם קורעים את עצמם בשבטה ויוצאים לספר בשישי איך היה בצבא...

נקודה למחשבה לא?,לא כל דבר הוא מלוקק וחנפני כמו שאתה חושב לפעמים באמת יש אנשים שרוצים לתרום ולהשביח את החיל.

ישן 23-08-2006, 16:57
  EladEk EladEk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.05
כתבה קצת על המלחמה הזאת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דור .מ. שמתחילה ב "על התותחנים...מנקודת מבט של חי"רניק!"

אני חייל בגדוד דרקון סוללה ב.
את תחילת המלחמה הזאת התחלנו כאשר כל סוללות הגדוד היו פרוסות לאורך הגבול
הפגז הראשון במלחמה יצא מקנה בסוללה שלי

במהלך המלחמה ספגנו אש נ"ס (נגד סוללות) בכל המוצבים של הגדוד וגם במוצב שלי
הפצמר הראשון שינה את כל מה שחשבתי על תותחנים פתאום זה לא היה "מוגנים מאחורה" זה היה "חוטפים בחזית" לאורך הימים הראשונים של המלחמה השריקה של הפצמ"ר שנופל לידנו ליוותה אותנו יום יום

במהלך המלחמה הסוללה שלי ירתה 7000+ פגזים ודילגנו בין 5 עמדות שונות בנוקודות שונות בצפון
34 ימים שמיתוכם 30 היו בשטח 34 ימים של ירי לא פוסק

ישן 23-08-2006, 18:27
  E1t4n! E1t4n! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
רק שתדעו זה אחד החילות הכי קשים

מכיר שניים שהיו מילואים תותחנים סיימו לפני שנה פחות אפילו שירות סדיר הקיצר כל סוללה שם ירתה בסביבות ה 8000 פגזים הם היו גם בלבנון שתבינו כמה עבודה הייתה להם הביאו לשם טירונים לסוללות לעשות כל מיני עבודות כי לא היו ידיים פנויות ורק שתדעו שבסדיר אחד מהם סיפר לי שהיו אנשים שהשתינו במכנסיים כי הם רצו לצאת משם הם יוצאים 14 4 מה שאומר שימי שישי הם חוזרים לבסיס מידי פעם והרבה שבתות יכול להיות שלא יהיו בבית קיצר אל תחשבו שזאת כזאת הנאה אבל מה שכן מגיע להם ח"ח עבודה קשה...
אה ורק שתדעו הם לא כאלה בטוחים שמה מאוחרה נהרגו 10 חיילי מילואים מתותחנים במלחמה הזאת (כפר גלעדי) והם ספגו פצמרים בחלק מהאיזורים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:28

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר