לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2006, 00:56
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
צילום לידור וכול שאר הנקראים לדגל , בשיא הפשטות נגיד את זה

הצפון , עדיין גבוה עדיין יפה , עדיין צבעוני ומדהים, ובתמונות האלו אני יוכיח את זה
את כול זה ראינו ב 40 ק"מ של מסע אופניים לאורך מסלול שטח של הגבול הצפוני .
החל מכפר גלעדי , דרך הגושרים , עד בית אוסישקין קיבוץ שניר. ובחזור נחל החרמון ושניר , שאר ישוב , דן ודפנה
השטחים החרוכים נראו היטב ובתי ק"ש כנ"ל , נפלים , מצאנו שרידי תאורות ומרגמות. שטחי ענק שבעבר היו ירוקים נראים כאילו גהנום
השכמה הייתה ביום שבת ב 05:00 בבוקר , יציאה למסלול ב 06:45 .. סיום המסלול לקראת 13:00 בצהריים
אחרי שעצרנו בכול המקומות שחובה היה לעצור בהם , ואני הייתי הנווט
היה איזה רעיון .. לקחת דגל ישראל ענק ולתלות על האופניים . להכנס לכביש גדר המערכת דרך אחד הצירים של מעיין ברוך הסמוך לגשר הרומי { מקום מדהים}.. ופשוט לרכב עם הדגל מונף כמה ק"מ .
בשאר ישוב , קלטנו שאנחנו בלי מים פתאום, וכמעט החלטנו לקפל את הטיול 10 ק"מ לפני קו הסיום , לגמנו משהו כמו 4 ליטרים כול אחד , תוך כדי ניסיון לאתר מקור מים נתקלנו ביהודי קיבוצניק טוב שתידלק לנו את תיקי הגב
ובכך זה נגמר .
בתמונות האלו נראה את היופי במקום , אבל נזכיר גם את אחד מבין עשרות הארועים הקשים במלחמה
תודה לך , ולכול השאר, הנופלים הפצועים והחיים עדיין, שהשאירו את חבל ארץ זה , זקוף וגאה כמו שהיה תמיד

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כפר גלעדי :

אני הייתי בדיעה פשוטה , בלי להכנס למה בדיוק קרה
מתוך ממוצע של 150-200 טילים ביום , אחד היה חייב לפגוע , ולפגוע בול
12 הרוגים - כולם חיילי מילואים

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 28-08-2006 בשעה 01:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2006, 03:44
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

עכשיו יותר במדוייק ..למרות שעת לילה המאוחרת .
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "נהדר... נראה לי אני קופץ לשם..."

אם אתה עובר את חניון קייקי הגושרים עם הפנים לכיוון החרמון . מצד ימין אתה תראה גשר שמתחתיו נקודת ההזנקה של הקייקים , תחנה בתוך החניון . תחצה את הכביש לכיוון הגשר ואז תראה ירידה של הולכי רגל לכיוון זרימת הנחל ..
בתוך האפיק הזה ישנם שתי התפצלויות לפחות של הנחל .
בטוח כמעט ב 100% ששם צילמתי את התמונה הזו
צילמתי גם מקומות של עוד כמה זרימות הנחלים באזור , האזורים שלהולכי רגל קשה להגיע אליהם
אלא אם כן אתה רכוב על אופנוע ,אופניים , טרקטורון, פירייבט אפילו 4*4 אין סיכוי שיכנס לשם
בכול אופן , אם תמשיך ישר לכיוון החרמון ,קצת לפני קיבוץ שניר אתה תראה את מטעי האבוקדו , ישנה אפשרות כניסה גם משם , אחרי מרחק הליכה או רכיבה של עד ק"מ אחד תמצא את זרימת הנחל בשיא העוצמה שלה מוקפת בצל של צמחיית הנהר עבותה שכמעט מסתירה אותו, שם תוכל לתפוס אחלה תמונות , הזרימה הייתה גועשת עד כדי כך שהיינו צריכים לצעוק בין החברים כדי שנשמע אחד את השני .
קח איתך מפה של האזור של תסתבך , ואל תחצה דרך מטעים שמתוחמים ונעולים עם שלטי אזהרה , כנראה שהם מפחדים על האבוקדו שלהם , ובצדק ,כמושבניק אני יודע שישראלי הרי לא יקטוף פרי אחד כדי להנות , אלא ינצל את המקום כדי לעשות שוק לא ?
ישנם גם כניסות פתוחות לכול אדם, דרכם תוכל להכנס.
אם אתה מגיע עם מצלמה , ואתה כבר על הדרך לקריית שמונה . אתה הולך לעבור 15 ק"מ לפני הכניסה לעיר את הגשר החדש של נחל הדישון , מתחתיו גם ישנו אחלה מסלול לרכיבה ולצילום
מתחת לגשר לא שווה לצלם , כול העסק שם בגלל הבנייה הרוס ומלוכלך . אם תמשיך כשני ק"מ במורד הנחל , תוכל למצוא לך אחלה תמונות

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 28-08-2006 בשעה 03:52.
ישן 28-08-2006, 04:14
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

צילום הבנתי אותך ,
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "מעולה! אני מעביר את ההודעה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
האמת שאני לא מחפש זרימה ממש חזקה, גם זרימה קלה תתן לי את האפקט שאני מחפש.

אז דרך כאן נדמה לי שאני מבין מה אתה מחפש , לא יודע עד כמה אתה מכיר את הצפון , אבל בהרי הגלבוע מתחיל לזרום מעיין חרוד מצלע ההר ונשפך בסופו של דבר לתוך בריכה טבעית של מים טהורים ונקיים ומשם לשדות עמק יזרעאל
אפשר להגיע עד תחילת הזרימה ולשלב בתוכה , גם טיול רגלי \ רכוב עד 8 ק"מ . גם צילומי גובה ונוף מדהימים וגם את צילומי זרימת המעיין עד סופו
בתמונות אלו אני הצלם , סופו של המעיין באתר שמרכז בכול קיץ את כול הברברים באזור שלא יודעים איך לשמור על המקום נקי

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 28-08-2006 בשעה 04:16.
ישן 28-08-2006, 11:38
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
וואלה אחי תודה רבה.......
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "לידור וכול שאר הנקראים לדגל , בשיא הפשטות נגיד את זה"

אכן כשנסענו בכבישי הצפון וראינו את החיים השוקקים לאחר הפסקת האש ראינו שיש בשביל מי להיחלם כדי שהחיים יחזרו למסלולם והנוף והטבע ישובו להיות מטויילים ע"י אוהבי ארץ ישראל.כל שנה אני נוסע לצימר בבית הילל.השנה היינו צריכים להסיבר לילדים למה השנה לא מטיילים ולמה פתאום קוראים לאבא בצו שמונה במוצאי שבת באחת בלילה.

וגם הנוף של לבנון שווה ויפה- ביום הראשון של הפסקת אש שכה ייחלנו לה.....

כפר רָשֵף ימח שמו.....חיל האויר הואיל בטובו להרוס בו בתים אחרי שכמה חיילים מהגדוד שלי נפצעו שם ואחד גם נהרג בלשבי"ה מטורפת של כמה ימים.

ישן 28-08-2006, 17:11
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

צילום אין יותר חשוב מזה לדעתי.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי לידור שמתחילה ב "וואלה אחי תודה רבה......."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לידור
כל שנה אני נוסע לצימר בבית הילל.השנה היינו צריכים להסיבר לילדים למה השנה לא מטיילים ולמה פתאום קוראים לאבא בצו שמונה במוצאי שבת באחת בלילה.

אני מהרגע הראשון ידעתי,ברגע שכול זה מסתיים , הטיול הראשון יהיה שם ,רק כדי להעריך את המקום ואת מה שעשו למענו .
לי עדיין אין ילדים , אבל לדעתי חשוב שהם והאישה שלך יראו מקרוב מה עשה אבא שלהם כול התקופה שלא היה בבית, כך אני הייתי נוהג אם הייתי בעל משפחה , לך על זה . תזמין מקום באיזה צימר, תבוא עם\תשכיר איזה טנדר או איזה 4*4 ותראה להם את כול המקומות

ציטוט:
במקור נכתב על ידי לידור
וגם הנוף של לבנון שווה ויפה- ביום הראשון של הפסקת אש שכה ייחלנו לה.....

מסכים לגמרי , מי יכול להאמין שעל האדמה הזאת נשפך כ"כ הרבה דם , לבנון של 1998 , אני הצלם,
ו Narxx, אל תרד עליי זאת מצלמה שהשגתי מאיזה צד"לניק בעיישה באיזה 30 ש"ח
הצילומים הם מהגזרה המרכזית וצפונה לה

התמונות אגב ,מתוך פורום צו"ב ,אחד האשכולות שפתח רס"ן יותם לוטן ז"ל חבר הפורום , מ"פ טנקים , תושב בית השיטה, שנשאר בלבנון ביחד עם חבריך לנשק .
העלנו באשכול זכרונות מלבנון של פעם .

האשכול :

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ht=%F8%E9%E7%EF

קברו של יותם ז"ל :

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ED+%EC%E5%E8%EF

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר