27-08-2006, 15:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.03
|
|
|
הכל כאן אינסטנט...נצחון עכשיו ולחילופין שלום עכשיו, והדחה עכשיו ובחירות עכשיו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יסעור שמתחילה ב "תראו את החריג הזה - אולמרט: "יכולנו רק לפנטז על המצב היום""
הכל עכשיו
אז כן אני חותר - לרגע - חותר תחת והקו- המרכזי של התקשורת (כי לא ראיתי אלפים ברחובות...) ומרשה לעצמי קצת להסתייג מכל ההתלהמות רבתי הנשאת בראש כל חוצות.
אם (ורק אם) לא יהיה יותר חיזבאללה על הגדר, ימצא פיקוח - במתכונת כל שהיא- בגבול סוריה- לבנון, ואי"ה גם יוחזרו החטופים הבייתה, וצל"ב ייפרס לאורך הגדר
אזי אכן "יכולנו לחלום"
בואו - כולנו נמתין עד ינואר לכל הפחות לפני שנכריז נצחנו/הפסדנו
ובהתאם (בטח עד אז לוועדה יהיו אי אילו מסקנות ראשוניות) נוכל לקבוע מה הלאה....
האם הדחה/פיטורין/או דווקא צל"ש
מה קרה, מה הלחץ
כוחותינו פיזיץ עדיין פרוסים בתוך לבנון
החיזבאללה (וגם אנחנו) מלקקים את הפצעים, אבל על פניו לקבוע שהפסדנו (או נצחנו) נראה לי בין פזיז לחובבני או לסתם לא רציני, ועדיין לא חלף שנה מסיום הלחימה, שנה חודש עוד לא חלף וכולםכבר קובעים שזהו נכשלנו?!
למה(?) כי לא כסחנו להם את הצורה בשישה ימים?!, כי לא עברנו את ביירות, כי יש לנו 159 הרוגים?!
נכון יש ערימה של תקלות הראויות לחקירה ולהמון מסקנות (אישיוץ אני מקווה) על מצב הימ"חים, על ניהול חלק לא מבוטל מהתמרונים השונים, ועל עוד לא מעט תקלות/בעיות/פאשלות/מחדלים
אבך התמונה הכוללת, הכוללת, היא הגעה לרוב הקווים שאליהם רצו/התכוונו /אושרו להגעה
פגיעה קשה מאוד במצב החיזבאללה
הסכם (חדש...) לפריסת צל"ב עד הגדר
גיבושו של כח בינל"א- לחזיוק יונםיל בצורה משמעותית
החיזבאלה לא מעיז להציג את נשקו ברבים
"מעוז הדחיה" הפך לעיי-חורבות
ואני תקווה ותפילה השהחטופים (שלושתם) ישובו הבייתה במהרה ובשלום.
ואז כל המלתהמים בשער - המרקדים על הדם - יאלצו לאכול את כובעיהם....
ולא, אזיי כן (ולא לפני בינואר) נראה לי שראוי יהיה לעבור לבחינת הסקת מסקנות אשיות מול הדרג הבכיר יותר - (המדיני והצבאי) ואז השמיים יהיו הגבול....
ולא לפני כן

שונרא מאי 1992-מרץ 2006.
R . I . P
נערך לאחרונה ע"י שונרא1 בתאריך 27-08-2006 בשעה 15:30.
|