לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2006, 13:28
  ad99 ad99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.03
הסיבה האמיתית מדוע מחזיקים אותו בחיים באופן מלאכותי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "שיפור במצבו של רה"מ לשעבר אריאל שרון"

היא הבג"ץ התלוי ועומד נגד קבורתה של רעיתו לילי שרון המנוחה בחלקה בתוך שטח חוות השקמים, בניגוד גמור לחוק.

הפרקליטות נוקטת סחבת בהליכי העתירה ובג"ץ מאפשר לה זאת כדי לנסות ולהפשיר את השטח שהוכרז כשמורת טבע ולהכשיר בדיעבד את הקבורה הבלתי חוקית.

החשש של משפחתו ומקורביו שאם ילך שרון לעולמו בטרם יוכשר המקום לקבורה חוקית, יוצא צו המונע את קבורתו ליד רעייתו והם יאלצו לקבור אותו, לפחות זמנית, במקום אחר.

המדינה (כלומר אני ואתה) משלמת את הוצאות החזקתו בחיים של השכיב מרע. סדר גודל של 1500-3000 שקל ליום. תעשו את החשבון.
בכסף הזה היה יותר זול להשאיר אותו כראש ממשלה מכהן. לפחות במצבו הנוכחי הוא לא היה עושה את השטויות של אולמרט..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2006, 14:31
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
מעניין...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ad99 שמתחילה ב "הסיבה האמיתית מדוע מחזיקים אותו בחיים באופן מלאכותי"

נגזר עלינו לחיות לצידן של השמועות, מצבו מידרדר, מצבו יציב, שב לאיתנו. לי נראה שבני משפחתו ו"סיבותיהם עימם" מתאכזרים אליו.
בהקצנה, כשאנחנו נלך לעולמינו, הוא עדיין יונשם...
אולי יקפיאו אותו כמו וולט דיסני ומשימצא פיתרון או תרופה, ישיבו אותו לחיים.
הנטייה המשפחתית להחזיקו בחיים ולשחרר מידי פעם ידיעה על מצבו לתקשורת מעידה, שהמשפחה התומכת והיא בהחלט משפחה תומכת, לא מוכנה להניח, לא לנו ולא לשרון. אני מבין שלו יכלו, היו מנציחים אותו כלנין...להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן.
בינתיים שרון עולה הרבה כסף למדינה. רכב העומד לרשותו, נהג, שומרים וטיפול רפואי יקר.
תנו לו לנוח!

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 29-08-2006 בשעה 18:19.
ישן 29-08-2006, 14:40
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
היה לי במשפחה מקרה כזה בדיוק
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "מעניין..."

ובמיטות לידו היו עוד כאלה מקרים.... היו בני משפחה שהיה להם זמן להגיע ולשבת שם 8 שעות ביום ולפטפט עם אלה שישבו ליד הצמחים האחרים. לפעמים הם היו מתעצבנים על בני משפחה אחרים שלא היו להם 8, או 3 שעות ביום לשבת שם והיו מעלים הזיות לפיהם "אהובינו" שכלוא בתוך הצינורות, "מרגיש" שבוגדים בו. פעמיים-שלוש גם ראיתי איך אחד המעונים "זכה" להפרד מהעונש שבלהיות זומבי, וגם זה היה לרוב איטי מאוד כאשר בני משפחה תורנים מפצירים ברופאים למלא אותו בעוד כימיקלים כדי שיוכל לגסוס עוד קצת. פעם אחת ראיתי אחד שהתעקש לפנות לדרכו האחרונה אחרי שנה כמעט של ריקבון... בני המשפחה שקיבלו את הידיעה ששום דבר כבר לא יעזור לו כדי להמשיך ולפתח נמקים ופצעי לחץ, התכנסו סביב אלה שממילא גרו שם תרתי משמע, ומיאנו להאמין שאכן הגיע היום. האיש - שאני מוכן להשבע שהיה לו לפתע בדל חיוך על פניו המאובנים - החל לאבד דופק לאט לאט.. בני המשפחה שהחלו ביבבות ובכי חרישי, עברו לשיחות על סדרות טלויזיה ואקטואליה, ופשוט דיברו מעליו... מאוחר בערב הוא פרש סופית, והם התקפלו הביתה...

לפחות אצלינו המסע הסופי-סופי התרחש מהר ולפנות בוקר, כך שנחסך מאיתנו מחזה האימה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר