לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2006, 13:38
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
הרהורים בקול רם-
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "כל מי שמזדהה איתנו, חייב להגיע לכיכר!"

האינסטינקט הטבעי של כולנו הוא להיות שם, עם המשפחות ולמען שחרור חיילינו.

אני רק מרשה לעצמי להרהר כאן, באווירה האינטימית של הפורום, האם אנחנו, בעצם קיום העצרת הזו, לא "מעלים את מחירם" אצ החיזבללה, וע"י כך מסכנים את שחרורם?
הרי מלבד חיזוק המשפחות והרצון הכן והאמיתי של כולנו בשחרור החיילים, למה נועדה העצרת הזו?

ומצד שני, הרהור אחר-
אם היתה אולי מתקיימת עצרת כזו מייד עם נפילתו בשבי של הנווט רון ארד- אולי הוא היה הים כאן איתנו.

אין לי דעה נחרצת לכאן או לכאן. רק השמעתי הרהורים.

ו...כן.
אהיה שם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2006, 14:19
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
נקמת הכתומים והמתוסכלים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "לדעתי המטרה היא כפולה מחד להביא להתפטרות של הבכירים ומאידך ובו זמנית להביא להקמת"

למרות הזדהותי המלאה עם החטופים ומשפחותיהם ותביעתי יחד עם כל האחרים, בלב שלם וללא שיקולים צדדיים, שממשלת ישראל חייבת לעשות הכל על מנת לשחררם - גם תמורת מחבלים עם דם על הידים, אינני יכול להזדהות עם העצרת המגמתית הזאת, המנצלת את מצוקתן של המשפחות לניגוח הממשלה.

הממשלה עשתה "מעבר להכל" על מנת לשחרר את החטופים והשתמשה בכל הכוח שעמד לרשותה ומה השיגה? במקרה הטוב את מה שהייתה יכולה להשיג לאחר ארבעת ימי לחימה עם הרבה הרבה פחות אובדן.
עכשיו על הממשלה להתעשת - לעבוד באמצעות מתווכים הוגנים ולנסות להוריד את המחיר עד כמה שניתן. חס וחלילה שלא נחזור למקרה רון ארד - שבזמנו ניתן היה להשיג את שחרורו.

האם באמת משהו חושב שהממשלה עושה למען שחרור החטופים - אפילו מתוך אינטרסים אנוכיים ושרידותיים שלה. האם משהו באמת חושב שחייבים לזרז אותה מעבר למידה. הרי חלק לא מבוטל מהמפגינים היום, יתקפו את הממשלה בכל מקרה של שחרור - כי לא יהיה שחרור ללא תשלום מחיר.
מחיר כבד בדמים שלנו ובנזקי ענק כבר שלמנו. כל המחבלים שעשויים להשתחרר תמורת החטופים, לא יצליחו בכל חייהם (מה שנותר להם) לעשות נזק שכזה.

תנסו להיות כנים עם עצמכם
ישן 31-08-2006, 16:22
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
שני דברים לי אליך-
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "נקמת הכתומים והמתוסכלים"

א. המשפחות ציינו בפירוש כי הם מבקשים לא לבוא עם כרזות פוליטיות, או כאלה שדורשות הדחה של אישיות זו או אחרת. ואני אישית מכבד את בקשתם- כי שחרור השבויים הוא מעל לכל מחלוקת פוליטית זו או אחרת.

ב. טול קורה מבין עיניך. במלחמת שלום הגליל אני זוכר טוב מאוד את השלטים ואת ההפגנות של השמאל נגד הממשלה- ובשיא הלחימה (כולל הסתה, שכאשר היא באה משמאל- זו לא "הסתה" אלא "מחאה").
אז כיום מאוד נוח לשמאל האמצעי (קרי "העבודה") לבקש "ממלכתיות" בהפגנות, מה שלא בדיוק קרה בשנת 82'...

ישן 01-09-2006, 07:39
  הנביא עמוס הנביא עמוס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
ואתה מרחם על משפחות המרצחים עם דם על ידיהם?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מחר אותם האנשים יפגינו - מדוע שחררו מחבלים עם דם על הידים"

עם כל הכבוד, אתה מייצג את ישראל הטיפשה ולא ישראל היפה.
כנראה שאינך תופס שכל מעשינו ההומנים נתפשים כחולשה במציאות האכזרית של המזה"ת. אבל במקום לראות מה שקורה במציאות, אתה מאמין לתעמולה הכוזבת שלהם, המתמרנת יפה מאד את שוטי המערב, בהתחזותה למקופחת הזועקת לצדק וצדקה, בעוד הם רשאים להתנהג כברברים ופושעים. בשם איזה זכויות הפרט מדברים הצבועים הללו? יש מדינה ערבית אחת עם זכויות פרט?
אבל אתה, כחבריך התמימים, רוצה להיות אציל, "לא לרדת לרמה שלהם". זה יפה מאד כל עוד לא מדובר במישהו אהוב עליך. זה גם חסר כל משמעות, שכן התעמולה הזוועתית שלהם תקרא לנו נאצים בכל מקרה, ולא תכיר ולא תספר על אף מקרה של הומניות מקריבה מצידנו.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר