לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-08-2006, 17:43
  Daemon Daemon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.02
עזרה תקלה ב Norton Ghost 10.0

שלום לכם. לפני מספר ימים החלטתי לעשות פורמט מלא להרד דיסק שלי ולהתקין הכל מחדש (פורמט תקופתי שכזה על מנת להקל על עבודת המחשב)..
לפני הפורמט הייתי מעוניין בגיבוי של המערכת הנוכחית שלי כרגע כולל כל הקבצים וההגדרות שבה להרד-דיסק אחר.. עקב ניסיוני הוותיק בתוכנה Norton Ghost עוד מגרסאות ה DOS... חשבתי שזו תיהיה האפשרות הכי טובה..
תחילה ניסיתי להתקין את Norton Ghost 9.0, אבל התוכנה מסיבה לא ברורה פשוט לא פעלה.. אז עברתי לגרסא האחרונה Norton Ghost 10.0, שדווקא עבדה מצויין..

לאחר ההתקנה ניגשתי לאופציה הכי רלוונטית לטעמי "Copy My Hard Drive", כיוון שברצוני להעתיק את כל תוכן ההרד-דיסק הקיים להרד-דיסק אחר, כך שבבוא העת, לאחר שאמחוק את כל הקבצים במערכת הקיימת, אוכל לחזור ולראות כיצד נראתה המערכת לפני הפורמט ב Real-Time על ההרד-דיסק האחר..
המצב הוא כזה: הרד דיסק אחד SATAII בגודל 160 ג'יגה עם מערכת ההפעלה עליו.. (סה"כ 25 ג'יגה בשימוש). הרד דיסק שני IDE בגודל 40 ג'יגה ריק לחלוטין.
לאחר ההעתקה אשר לקחה 20 דקות (אפשרויות Copy MBR ו-Set drive active מסומנות), כיביתי את המחשב, ניתקתי את כבל ה SATA (שמחובר להרד-דיסק הראשי) וניסיתי להפעיל את המערכת מההרד-דיסק השני. המחשב עלה עד לפני המצב בו בוחרים את המשתמש למחשב ונתקע בהודעה "Windows is starting"..
כאשר חיברתי את כבל ה SATA בחזרה ללוח והגדרתי את ההרד-דיסק השני עדיין בתור ה Master.. המערכת עלתה אך הקפיצה לי שלל הודעות Error מגוונות עד שהמחשב נתקע..
נאלצתי לחזור אל המערכת הרגילה שלי ולהגדיר את ההרד-דיסק הרגיל בתור Master..

אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי בעיניין. כל עזרה תתקבל בברכה!
אם למישהו יש הצעה לתוכנה אחרת שמסוגלת לבצע גיבוי מלא של ההרד-דיסק להרד-דיסק אחר, אשמח לשמוע!
מחכה לתגובתכם, המשך יום נעים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר