01-09-2006, 13:19
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
|
ד"ר ג'ייקל ומיסטר הייד...?
דליתי מאשכול קדום (לא ממש) את הקטע הבא שלך.
אתה מפתיע. אני מבין שאתה עשוי אפילו להיות ימני חוץ מהקטע של המתנחלים, או שלא הבנתי נכון...
אתה כותב:
חבל שאתה לא מכיר אותי ואת דעותי
bamir8
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "התעוררת גם אתה?"קצת הסברים לעמדותי:
קודם כל הערבים לא מענינים אותי , צריך לשים אותם מאחורי חומה ולא לניות איתם בקשר לעולם ( אם תרצה תוכל לקרוא לזה גטו) . על מדינת ישראל לשלוט בכל הגבולות עם מדינות ערב ,ירדן , סוריה, לבנון ומצרים.
אחרי כל טיל שעף אלינו צריכים לעוף לשם מאה טילים ( כמו שעושים בעזה) , לא צריך להעביר פועלים ,אוכל ,מים וחשמל אליהם בכלל, העולם רוצה שיארגנו משלחות דרך מצרים או ירדן.
צריך לעשות חילופי אוכלוסיה - המשולש ( טירה טייבה אום אל פאחם ועכו') תמורת אלפי מנשה וכו'.
אם המתנחלים היו מוכנים להגיע להסכם כל שהוא במרוצת השנים היום כבר לא היו לנו השטחים / מליוני ערבים כעצם בגרון.
מה שאני טוען זה שכל נציגי המפלגות , העבודה, ליכוד,ליברמן ,ש"ס,מפדל , גימלאים , מר"צ וכו' ישבו ויכתבו מה אנחנו רוצים ואיך אנחנו רואים את עצמנו בעוד 10 שנים . לפי הסכם זה צריך ללכת ולשנות את המציאות , שלא יהיה ספק גם השמאל לא יקבל כל מה שהוא רוצה ובטח הימין לא יקבל כל מה שהוא רוצה.

looopy
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 01-09-2006 בשעה 13:38.
|