לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2006, 11:53
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
קודם כל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShaharL שמתחילה ב "בעיה קשה בנוגע לקורס שבו אני נמצא..."

בתור אחד עם בעיות רפואיות, אני יכול להסביר לך על הפרוצדורה של הורדת/העלאת פרויל ועל כל מיני בדיקות כאלו ואחרות (מה הפרופיל שלך רק?)
למרפאה אזורית בת"א אסור לך לפנות
תבין-מעכשיו אתה רכוש צה"ל. או מרפאה צבאית (חר"פ צריפין, בי"ח 10...) או הפנייה לרופא מומחה באזרחות, לא יותר מזה. הקופת חולים שלך עכשיו זה לא מכבי ולא כללית, אלא צה"ל...
גימלים זה לא פתרון, כי פשוט ייתנו לך במקרה הכי גרוע לעשות שוב את הקורס...
אם אתה מעוניין לצאת ואתה חושב שיש לך בעיה רפואית שמונעת ממך לשרת בתפקיד, לך למרפאה בבסיס שלך, תבקש שרופא יבדוק אותך. הוא יקבע אם הבעיה מספיק חמורה כדי להוריד פרופיל, או שהוא פשוט יחליט לתת לך טיפול כדי שתחלים מזה, ככה זה הולך בצבא, תלמד...
אגב, הורדת פרופיל זו פרוצדורה מאוד לא פשוטה ודי ארוכה אפילו, יכול לקחת גם חודשיים ואף יותר (מינימום בפוקס חודש וקצת, מנסיון אני מדבר)

לגבי זה שהקורס לא מתאים לך-מצטער לבשר לך, אבל בצה"ל לא כל אחד עושה מה שבא לו, ככה זה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-09-2006, 00:29
  niz20 niz20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ShaharL שמתחילה ב "טוב.... הלכתי למרפאה איזורית..."

מצויין , וגם אם אתה לא מצליח ללכת עד יום שלישי תלך להוציא עוד גימלים .
חשוב גם שתעדכן את המפקדים שלך בכל שינוי שיש .

לקח שלמדתי במהלך השירות , הבריאות מעל הכל לפעמים לא שווה "למות" ולעשות משהו שלא מסוגלים אליו . אני בקורס קרעתי את המניסקוס בברך ועכשיו אני קרוב לחודש בבית בגימלים אחרי המון המון זמן שלא טיפלתי והחזקתי פאסון . אז עכשיו סוף סוף אני אחרי ניתוח שתיקן לי את הבעיה .
גש לרופא בבה"ד במיוחד לקר"פ - הקצין רפואה של הבה"ד , הוא קצין בדרגת סרן הוא עזר לי המון .

מאחל לך בהצלחה בהמשך
ואני אשמח אם תעדכן אותי במידה ואתה צריך עזרה או משהו .
( אני גם משרת בבה"ד אומנם עכשיו בתור מפקד אבל אני עדיין זוכר מה זה להיות חניך בקורס . }

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר