03-09-2006, 14:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.04.02
|
|
והנה יש לנו את הראש החוג לשרמוטולוגיה ....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תוכי.נ שמתחילה ב "הבדרן השיעי הנודע, נביה ברי : "ריבונותה של לבנון היא דבר שלא ניתן להקריבו""
לימור דגני, המורה המתפשטת לערבית מציעה לראש ממשלת לבנון סקס ואהבה ...
אוליי זה מה שצריך הערבי הזה ואם כבר השרלילה רוצה ממנו ,למה שלא נעניק אותה במתנה לחיזבאללה שיפרקו עליה את "התותחים שלהם".
הקץ לבעיות במזרח התיכון! לימור דגני, המורה המתפשטת לערבית מציעה לראש ממשלת לבנון סקס ואהבה כפתרון לסכסוך בין המדינות .
אחרי שכל גורם אפשרי בקהיליה הבינלאומית מנסה לפתור את המשבר בין ישראל ולבנון, בעקבות המלחמה, מסתבר שיש פתרון. לימור דגני מצאה אותו.
ללימור דגני, אחת שממתגת את עצמה ככוהנת סקס,( בעברית צחה ראש החוג לשרמוטולוגיה ) יש דרכים הרבה יותר מקוריות, שלא לומר אטרקטיביות, לפתרון בעיות המזרח התיכון. ובגלל שהיא בטוחה שהרעיון של יעבוד היא שלחה בסוף השבוע האחרון מכתב לראש ממשלת לבנון, פואד סניורה, בו דגני פירטה בפניו את הצעתה בערבית כשרה למהדרין
(כי הרי היא בכלל מורה לערבית) וזהו תוכנו:
ראש ממשלת לבנון היקר, שלום לך!
בפתח המכתב אני רוצה לשלוח לך את מיטב האיחולים.
אני כותבת לך את המכתב הזה כדי לשפר את היחסים בין ישראל ללבנון, על מנת לדון בעמדה הנוכחית באיזור המזרח-התיכון בהתפתחויות האחרונות ובאפשרויות להגיע להסדר המשבר באיזור באהבה ובסקס.
להתראות ומיטב הברכות,
לימור דגני.
למי שלא הבין הנה תרגום סימולני מתחנת אל חנזירא ....
הלו סניורא "כייף איתנא יה בכיין " אסמעתי אינתה מה זה מוזייל דמעות ...להא תחאף ( אל תפחד ...) אני בנייאת אל שרמייטאת בניית סיטין אלף שרמוטות מוכנה לבצע הכל ....
המכתב נשלח אל ראש ממשלת לבנון דרך גולן שחר,הבעלים של הערוץ החדש "קליפ טי.וי.", שם מצטלמת דגני לתוכנית סקס חדשה "בחנות של דגני". לידיעת הקשבים של רשת אל-מנאר.
גולן שחר, המכתב באמת בדרך ללבנון?
"אנחנו העברנו אותו בשלוש דרכים שונות. דרך האתר רשמי שלהם, לאנגליה ומאנגליה לדואר הרשמי. מצאנו את כל הפרטים, איך להגיע אליו, דרך האינטרנט. המכתב נשלח לקראת סוף השבוע וכמובן שעוד לא קיבלנו עליו תגובה. לפחות נכון לכרגע".
לא חששתם לשלוח מכתב כזה לראש ממשלת לבנון?
"הייתי שלושה שבועות במילואים. ראיתי את החיים שלי נעלמים ארבע פעמים. אז שאפחד ממכתב?".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/473/661.html
|