04-09-2006, 18:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 06.03.06
|
|
|
אל תאמין לשקרים של המפקד שלך
אין דבר כזה "אין קב"ן", אם הקב"ן היחידתי לא זמין מסיבה מסוימת (ואני לא מאמין שזה המקרה מכיוון שהוא דרש שתיקבע תור בעצמך שהוא יודע טוב מאוד שזה בניגוד לתקנות) שולחים לקב"ן אחר (וזה אני כיול לספר לך מניסיון אישי, שהקב"ן היחידתי שלי לא היה זמין, המפקד שלי קבע לי תור לקב"ן שבחר"פ).
תראה מה תעשה, בפעם הבאה שאתה בבסיס לך תדבר אם המפקד שלך, תודיע לו שאתה זקוק לפגישה עם קב"ן ושלפי הפקודות רק המפקד מוסמך לקבוע פגישה (אם יש לך גישה לצה"ל-נט ואתה יכול להוציא את הפקודה מדוייקת זה יהיה יותר טוב) תודיע לו שאתה מבקש שהוא יקבע לך תור ובמידה שהוא ממשיך לעקב את זה בתרוצים משונים יש לך שני אפשרויות:
1. להודיע שתגיש נגדו קבילה אם הוא ימשיך בזה.
2. תנסה לדבר עם המפקד שלו ואם זה לא הולך עם המב"ס, תספר להם איך הוא מסרב לקבוע לך פגישה שלך עם הקב"ן.
עם אתה באמת במצב רע (ואני מתכוון למצב רע באמת) ואין מצב שאתה יכול להמשיך להיות יש לך עוד שני אפשרויות:
1. ללכת מהבית, רצוי בליווי אחד ההורים או חבר למיון בבית חולים אזרחי ולבקש לראות פסיכיאטר שם.
2. ללכת לרופא יחידה והראות לו שאתה שלך באמת קשה, אם הרופא הוא הגון ויצליח להתרשם שהמצב שלך קשה, הוא יתן לך הפנייה דחופה לקב"ן, ואתה תראה קב"ן באותו יום או למחורת.