לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2006, 16:29
  bass123 bass123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.09.06
מתלבט האם לעשות שירות קרבי

אני נמצא בדילמה קשה אני בעל פרופיל קרבי 82 ומיועד לתפקיד קרבי, עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה עם זה שאני הולך להיות קרבי השלמתי עם זה והיית לי דווקא די מוטיבציה להתגייס אפילו סיימנתי במנילה שאני מעוניין להגיע לגיבוש צנחנים.
אני לא יודע מה קרה לי אבל בגיבוש צנחנים נשברתי עלתה לי חרדה שאני הולך לסבול עכשיו 3 שנים בשירות קרבי, לא היה הקטע הפיזי בגיבוש ששבר אותי, אלא הידיעה שאני הולך להיות 24 שעות עם אנשים שאני לא מכיר במקום רחוק מהבית בתנאים קשים למשך 3 שנים.
סיימתי את הגיבוש אך עם ירידה חדה במוטיבציה אני עכשיו שוקל ברצינות להוריד פרופיל אול עשות הכל כדי לא להיות קרבי.
כיאילו בתכלס לא אכפת לי לנסות ללכת ולהיות קרבי אבל זה מאוד מפחיד אותי הידיעה שאם נכנסתי לזה זהו אין דרך החוצה....
אז בגלל זה אני שוקל לנסות לצאת מזה עכשיו שעכשיו יותר קל לעשות את זה.
אז הנה כמש שאלות שלי עליכם
1.האם זה באמת כמעט בלתי אפשרי לצאת מקרבי?
2.למי שעשה שירות קרבי או עושה האם אתה סובל הרבה או שאתה כבר די מסתגל?
3.שאלה קצת לא קשורה אבל למי שיודע איך הבסיס של הטירונות של הנחל?
תודה רבה לכל העוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-09-2006, 19:57
  born2run born2run אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
כמו שכבר אמרו "מתרגלים" ולבסוף גם נהנים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bass123 שמתחילה ב "מתלבט האם לעשות שירות קרבי"

לגבי החברים, זה הרי דבר ידוע שהחברים מהצבא הם אלו שמלווים בהמך החיים כי ביחידות קרביות אתה מגיע לרמת אמון ואהבה בין אחד לשני שלא תוכל להגיע בשום מקום אחר (הידיעה שהחיים שלכם תלויים זה בזה). נכון שבגיבוש יש המון תחרותיות ולא מכירים, אבל כמו שבוע ראשון שעולים לתיכון - בהתחלה לא מכירים ואז ככמו אחים ככה גם בצבא, בקרבי.
אבל שלא תחשוב שזה פיקניק בטירונות שנמשכת חצי שנה אתה תאכל הרבה זיין ולא יהיה קל , אבל החברה מחזיקים, מחזקים ותומכים זה בזה...

לדעתי זו לא שאלה אני בע"ה הולך רק לקרבי, וכמה שיותר כי חשוב לי לשרת את המדינה ולתת 100 אחוז מעצמי (בגלל זה יש לי לבטים אם ליהיות רציני בקורס טייס או לחתום וויתור ולנסות מטכ"ל , למרות שאני דיי מורעל על טייס עכשיו).

זהו. בהצלחה. וכמו בכל דבר בחיים - תן 100 אחוז מעצמך, שאף תמיד למצויינות ואל תוותר לעצמך כי אז תיהיה אדם בינוני. וליהיות בינוני זה רע!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר