09-09-2006, 00:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.05
|
|
|
לא אמרתי שאני רוצה לצאת...אני חושב על העתיד..
אני כרגע בגולני ואני לא מסתדר משהו עם האנשים,סך הכל הטירונות "אחלה",לא קשה לי בכלל מבחינה פיזית וגם היחס לא מפריע לי,אבל לא לקחתי בחשבון לפני הגיוס את הגורם של האנשים וחשבתי שזה דבר שיסתדר אבל אני לא רואה את זה קורה וזה דיי קשה נגיד לסגור שבת[אני טירון אז כל הוותיקים שלא יגידו לי "חכה שתסגור 28 ואז נדבר יא צעיר מת"]הקיצר קשה לסגור שבת ולהשאר בבסיס שבועיים עם אנשים שאתה לא כל כך אוהב,דבר שני בקשר למה שכתבתי לפני הגיוס,זה לא בדיוק חכם לבוא ולהגיד לי עכשיו ולזרוק לי את זה בפנים,אני בטוח שגם אתם כמה שאתם וותיקים[או בכלל מל"שבים]הייתם לפני הגיוס או כרגע לפני גיוס גם במצב שאני הייתי,עכשיו שאני יודע בערך מה זה צבא אני מבין שהתפיסת עולם שלי הייתה מעוותת,אבל עדיין אני חושב שגולני היא החטיבה מספר אחת כמו שכתבתי וגם אם אני יעזוב[מקווה שלא]גולני עדיין תחשב אצלי לחטיבה מספר אחת
ולפחות אני מנסה להיות חייל קרבי גם אם אני לא יצליח ואני מקווה שאני כן יצליח,בניגוד לכל הגוב'ניקים שכן יכולים לשרת בשירות קרבי אבל הם החליטו אפילו לא לנסות,אז בבקשה לא להטיף לי וכדומה אני מנסה להיות בקרבי.אם למישהו יש עוד תגובות על הנושא לא משנה מה אני ישמח לשמוע
ועוד שאלה,אם אני מסיים טירונות ויש לי 05 איזה תפקידים יציעו לי במקרה שאני ייצא ?