לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-09-2006, 22:08
צלמית המשתמש של ilane
  ilane ilane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.02
אשכול הסיפור ההזוי

צרפו לאשכול זה את הסיפורים ההזויים שלכם , כאלה שהייתם בטוחים שהסיטואציה שאתם נמצאים בה לא אמיתית או מוגזמת

מתחיל בדוגמא משלי
לפני שבועיים בערך כשחזרתי מהעבודה(20:30 בערך) ראיתי דמות בחנייה שלי , כשהגעתי לחנייה ראיתי שזה בחור
אתיופי בן 17-18 , כשעברתי לידו עם האוטו הוא שאל אותי "אתה יודע איפה זה רחוב התחייה 1" .
עניתי לו שזה מספר 4 ומעבר לכביש מספר 1 , הוא התעקש שמעבר לכביש זה מספר 3 (מה שנכון...) , אמרתי לו שיתן לי לסיים לחנות ואני אראה לו.
הלכנו לכיוון הבניין , שאלתי אותו אם הוא מחפש מישהו ספציפי והוא ענה "אתיופי" , הראתי לו את הבניין והוא טוען שזה לא נראה כמו הבניין שהוא מחפש , שאלתי אותו אם יש לו טלפון של מי שהוא מחפש
ניסינו להתקשר ענה מישהו הם דיברו באמהרית ובסיום השיחה הוא אמר לי שמי שהוא מחפש עבר משם והם לא ידעו להגיד לו לאן
ניסינו עוד שניים שלושה טלפונים , ניסינו ב 144 כולל לחפש טלפון שך אחותו(!) ולא מצאנו כלום.

טוף מה עושים ,הוא מנשר בכלל וזו הכתובת שיחידה שהוא מכיר והוא מתכוון לדבוק בה... התקשרתי למוקד העירוני לשאול מה עושים
הם הציעו לי לנסות במרכז הקליטה בעיר והסבירו לי איפה הוא נמצא.
קניתי לו פיצה( שהוא סירב לאכול) ונסענו לחפש את מזלנו , הגענו למקום הכל חשוך והשערים נעולים , לפתע הוא קולט מישהו , אני עוצר ושואל "אתה מכיר אותו?" , הוא עונה "לא , אבל הוא אתיופי , מפה אני אסתדר"
יצא מהאוטו והשאיר אותי פעור פה...

It's Never Lupus

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2006, 09:45
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "אשכול הסיפור ההזוי"

סיפור מהילדות-

בסביבות כיתה ה'-ו', יצאנו לטיול כיתתי לאיזור הארבל.
אני ועוד חבר היינו סוג של נוכלים, והפחדנו את הבנות ה"עדינות"..

אמרנו להן שאם נלחץ על הכפתור למעלה (הפעמון), האוטובוס יתפוצץ. כנראה היינו מושפעים למדי ממלחמות ומכות אחרות..

בקיצור, הן התחילו לצרוח ועניינים, וחבר שלי ספר מ-10 אחורה, ולחץ על הפעמון. בשניה שהוא לחץ התפוצצו כל החלונות בצד הימני של האוטובוס.
מיותר לציין שההיסטריה היתה מטורפת, המון זכוכיות על כולם, חתכים וצרחות...

מה התברר?

האוטובוס חנה קרוב מדי לענפים, וכשהוא התחיל לזוז הענפים פשוט ניפצו את החלונות.
מזל של מתחילים...

ישן 05-09-2006, 21:16
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
בכל יום אני לומד דברים חדשים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "אשכול הסיפור ההזוי"

לפני כמה שנים למדתי שאסור לשים סיר מנירוסטה במיקרוגל. היה סיר מרק ולא היתה לי סבלנות לחמם אותו על הכיריים, אז הכנסתי אותו למיקרו. שתי דקות אחר כך המיקרו הדיף ריח מסריח אז התקשרתי לאמא שלי לעבודה ושאלתי למה זה...

יש לנו בבית כיריים חשמליות, ופעם שמתי עליהם קערת מזכוכית ובתוכה אורז. אחרי מספר דקות הקערה התבקעה.

פעם אחי עיצבן אותי אז לקחתי כמה שקיות קטשופ שהוא החזיק (מהאלה שמקבלים במסעדות מזון מהיר) ודפקתי עליהן עם פטיש שניצלים. עד היום יש כתמי קטשופ על התקרה שבמטבח.

כתמי הקטשופ על התיקרה מתווספים לכתמי קולה בני מספר שנים. אבי שכח בקבוק קולה בפריזר ואני ילד טוב- שמתי לב לזה, הוצאתי את הבקבוק ושמתי אותו בכיור.
עליתי למעלה לשחק במחשב, ופתאום שמעתי קול נפץ/ביקוע/פרץ גזים. הגעתי למטבח וראיתי גשם של קולה יורד מהתיקרה.

כל הארועים הנ"ל קרו בין השנים 1996 ל-2000.

משהו מהמילואים:
לפני שנה וחצי היתה לנו הקפצת תירגול של כל האוגדה. הקפיצו אותנו על מנת לתרגל את מערך גיוס החירום. המילואים התפרסו על פני יומיים כאשר החלק שבו הייתי מגוייס היה בערך 20 דקות.
הקפיצו אותנו ביום X בשעה 17:00, הגענו לשטח הכינוס וב 22:00 יצאנו דרומה. הימ"ח שלי נמצא ליד אילת, ולאחר החלפת אוטובוס במחנה פלוגות הגענו לאילת למחרת ב 6:00 בבוקר.
התחיילתי בשעה 6:10, השתחררתי בשעה 6:30, ואז החל המסע חזרה הביתה.
כמובן שהיתה תקלה בהזמנת האוטובוסים לצפון, אז יצאתי מהש"ג, ותפסתי טרמפ לאילת. קניתי כרטיס טיסה צפונה וכשנחתתי בשדה דוב (שדה התעופה בחיפה היה סגור לרגל שיפוץ המסלול) שאר החבר'ה היו בארוחת צהריים ב"אחים דביר" בדימונה.

קיבלתי שני ימי מילואים עבור 20 דקות...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:01

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר