לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-09-2006, 04:15
  XeLe7oR XeLe7oR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.05
שלום יש לי שאלה דחופה בבקשה ...

אז ככה ראשית כל סוף סוף אני יכול גם לשלוח הודעה כי כבר כמה חודשים אני רק קורא ומת לשלוח ולא יכלתי איזה בעיה ביוזר לא משנה ... אגב אחלה קהילה ...

אז ככה תמיד רציתי לשרת כלוחם חי"ר רגיל היה לי מאז ומתמיד פרופיל 97
הלכתי למכינה קצת צבאית בכדי לשפר את היכולות הגופניות שלי ולהיקלט יותר טוב לצבא .

עברה לה שנה ובדיוק בסופה קרה המקרה ששבר אותי פשוט ... הלכתי מכות עם חבר שלי ממש בצחוק והופ נשברה לי הרגל ונקרעה לי הרצועה בקרסול אתם יודעים למטה ... הלכתי לבית חולים כעבור חודש עשו לי ניתוח שמו לי פלטינה הייתי שבור בבית פשוט התבאסתי על כל שניה שאני חי ידעתי שאני לא ישרת בחיים כלוחם אלא כג'ובניק מעפן וזה הרס אותי פשוט ... דחו לי תגיוס אמרו לי תבוא עוד 3 חודשים לועדה רפואית נקבע לך פרופיל ותתגייס ( מן הסתם ג'ובניק ) הלכתי לועדה לפני שבועיים תבינו אני אחרי חצי שנה אחרי המקרה ו3 חודשים בערך אחרי הניתוח ... קיצור באתי הייתי בראש להוריד כמה שיותר את הפרופיל כי לא רציתי 64 זה חרא לא לוחם וגו'בניק שסוגר חופשי מאשר 45 קל"ב ...

הוא שאל אותי אתה יכול לרוץ הכל רגיל וזה אמרתי לו לא פתאום לא ספרינטים וזה רק ריצה קלה וכאלה ... אז הוא אמר לי לך הבייתה תבוא עוד 3 חודשים ונקבע לך פרופיל חדש עכשיו אני חייב לציין שבנתיים יש לי 24 או 21 לא זוכר מזה הרפואי זמני לאאא נפשי חח ...

ואז הוא אמר את הדבר ששינה לי את כל החשיבה... יש מצב שתקבל אחרי 72 או 82 !

אחרי שהלכתי רק הבנתי ואיי יש מצב שאני ישרת או 72 שריון או משו אם 82 אז בכלל!

עכשיו אני מחכה עוד חודשיים ומשו שאני יקבל זימון לועדה החדשה ...

את כל זה סיפרתי לכם כי אני רוצה לשאול אותכם :

1)כמובן שאני יגיד לו שאני רץ כבר רגיל (וזה האמת) יש מצב הוא יתן לי 82? או אפילו 72?!
אני כל כך רוצה ... וגם אם יתנו לי נניח 64 אני יוכל להעלות אותו ?!

2) אתם מכירים מקרים כאלה שאני שעברו בערך כמו שלי מה הפרופיל שלהם היה ?!

3) שאלה אחרונה אם הוא יגיד לי אתם מקבל 64 ועוד חצי שנה או כמה חודשים תוכל להעלות אותו ל82 או 72 אז אני יכול בנתיים להתגייס גו'בניק לעשות טירונות 02 ואחרי כמה זמן להעלות ואז לעבור לקרבי ולהשלים טירונות ל08 ?

אני מאוד מצטער על החפירה פשוט זה יושב לי כמו שק אבנים על הללב ואין לי למי לספר את זה
כלומר ברור שיש למי אבל אף אחד לא יודע לענות על דברים כאלה ... מקווה מאוד מאוד שתעזרו לי
יום טוב לכולם ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר