14-09-2006, 01:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.12.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי RonenS
תשאלו כל רופא וכל מפקד בצבא והוא יגיד לכם שזה לא בריא.
וכן הייתי והפסקתי אחרי דלקת בכתף כתוצאה מפריקה.
ותאמין לי שמאימונים לבד בלי שום משקל על הגב ושום אלונקות הצלחתי יפה מאוד גם שהתאמנתי לבד.
אז מכאן הגעתי למסקנה שדבר ראשון זה זבלה וחסרי עמוד שדרה הולכים לשטויות האלה-אנשים שלא מסוגלים בעצמם וצריכים יד על הגב(לא אישי). ושקלתי טוב טוב את המילים.
דבר שני אני מכיר כמה וכמה אנשים ששבוזים מזה ביחידות שלא יביישו אף אחד.
התגובה לא היית במטרה להעליב אף אחד מכם רק כדי להוכיח נקודה שאתה לא צריך שום כושר קרבי בשביל להגיע לאנשהו. זה הכל נחישות וקביעת מטרה.
|
אההההההה וואלה מעניין, כי אני פשוט הייתי בטוח שהמפקד של הגיבוש שלנו אמר לנו בסוף הגיבוש שהוא ממליץ להצטרף לקבוצות כושר שיחזקו אותנו מבחינה גופנית ומנטלית...אולי התבלבלתי?
זה דבר ראשון...דבר שני זבלה וחסרי עמוד שדרה אתה יכול לקרוא אולי לחברים שלך לצוות הבנת?
לחבר'ה מצוות שלי או מכל צוות אחר שהגיעו למטכ"ל לטייס לש. 13, ליחט"יות וגם לגדודים ששם יצאו שפיצים ת'לא יכול לקרוא בשמות האלה, כי לא רק שאתה לא יודע עליהם דבר וחצי דבר אלא הם גם ההפך הגמור מזה....דבר שלישי להיעלב? ממי אחי? ממך? מלש"ב שיושב מאחורי המחשב שלו ושולח הצהרות ועובדות מוגמרות לכל עבר לפני שהוא עשה שיעורי בית? לא אחי...ממך אין לי מה להיעלב אלא רק לבקש ממך שלפני שאתה שולח הצהרות לכל כיוון תלמד את הנושא ותחזור אלינו עם התשובות הנכונות, אולי בקבוצה שלך כולם יצאו פצועים, שבוזים וכו' אבל זה לא כל מקום זה ככה.
וזה לא שאני אומר לך את זה בתור מורעל על יחידות הכנה לצה"ל גם אני, נפצעתי שם כן מודה באשמה! אבל מה? בדיוק כמו שאמרת נחישות וקביעת מטרות לא ככה? תכונות רבות שאני אגיד לך ת'אמת שחלקן היו לי והתחזקו וחלקן רכשתי ביחידה לקראת גיוס הן אלה שעוזרות לי להתגבר על הפציעה שלי, כי דבקות במטרה זה ערך עליון שם....חברים לכל החיים זה מה שמוצאים שם.... התמדה, עמידה בזמנים, חיילות בסיסית, סיבולת מנטלית, לתת תמיד ת'100% שלך, מנהיגות והכי חשוב (לדעתי) רעות זה מה שלומדים שם, אז אם אם אתה חושב שכושר זה הדבר המרכזי שעובדים עליו שם (כי עפ"י המשפט האחרון שלך מסתבר שזה מה שהבנת), אז כנראה שפיספסת את המטרה המרכזית שאותה מנסים להעביר בקורסים האלה (או שסתאם היה לכם מדריך באסה ) בכל מקרה אחי מאחל לך בהצלחה בהמשך ובאמת, חבל סתאם לצאת בהצהרות ללא כל בסיס! .
נערך לאחרונה ע"י SSOTL בתאריך 14-09-2006 בשעה 01:58.
|