15-09-2006, 19:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.04.06
|
|
יש לי שתי הצעות בשבילך
הצעה ראשונה: חיפשתי בעיתון ובערוץ נשיונל ג'אוגרפיק יש בימי חמישי סידרה "כלבים עובדים". בין השאר יש גם כלבי התראה, ואני בטוחה שתוכל למצוא איזה סיפור שמתאים לך.
הצעה שניה: אין לי סיפור על חיות שהצילו בני אדם, אבל יש לי משהו ממש מפתיע ומעניין וגם אמיתי, ואולי הוא יוכל לעזור לך. את זה ראיתי בטלוויזיה, ואני מתנצלת מראש שייתכן שיהיו פרטים קטנים לא נכונים, כי זה היה לפני הרבה מאוד זמן, אבל העיקרון ברור:
1. סיפור אמיתי של ילדה קטנה: גילו שיש לה כיני ערווה. כשלקחו אותה לרופא הוא אמר שהיא כנראה עברה התעללות מינית, כי כיני ערווה זה דבר שעובר מגוף לגוף. בדקו וראו שלאח/ידיד (לא ממש זוכרת) של אביה יש כיני ערווה (וכמובן לאף אחד אחר במשפחה אין) וזה הרשיע אותו חד משמעית. כאן זה בעצם סיפור על איך חרקים יכולים להרשיע בני אדם רק ע"י נוכחותם.
2. גם זה סיפור אמיתי: נמצאה גופה רקובה ביער, בריקבון מתקדם, ואי אפשר היה לקבוע אפילו את שעת המוות בגלל שזה ביער, ויש הרבה השפעות של היער על הגופה. הזמינו חוקר חרקים ומסתבר שלפי החרקים שנמצאים ליד הגופה כאן ועכשיו אפשר לקבוע את שועת המוות. כיצד? מרגע מות הגוף מתחיל הריקבון, וכל ריקבון משחרר חומרים כימיים לאוויר. הוא לא משחרר כל הזמן את אותם חומרים. בכל שעה של הריקבון משתחררים חומרים אחרים. חרקים מסוגים שונים נמשכים לחומרים האלה - כל אחד ע"פ מה שאלהים ברא אותו. כל חרק נמשך לחומר אחר. אז תחילה יש חרקים מסוג מסויים ש"מטפלים" בגופה, כשהם גומרים והריקבון משחרר חומרים אחרים, באים אחריהם חרקים אחרים ו"מטפלים" בגופה וכך האלה. זה מדהים. זה כמו שעון שוויצרי.
חרקים בשירות חקירות.
אני מקווה שזה יעזור לך. אני אחפש עכשיו באינטרנט אולי אוכל למצוא לך משהו. אם אמצא אומר לך.

אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
|