לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-09-2006, 11:46
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
מה אנחנו חושבים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bani123 שמתחילה ב "מתלבט מה לעשות בקשר לחימוש תכנסו בבקשה"

או מה אתה צריך לעשות בהתאם לרצונך?

מה שאני חושב שזה שאתה צריך להשלים את הקורס שהתחלת, ולמלא את החייבויותיך החוזיות לחיל ולצבא בצורה בוגרת.

אבל אם לא תרצה להמשיך, הסיכוי שתשתבץ לחימוש הוא במילא גבוה מאד גם בלי קד"ץ מרגע שהתחלת את התהליך. לעומת זאת, הסיכוי שלך לקבל תפקיד של נהג רכב קל רק על סמך זה שיש לך רישיון רגיל, נמוך מאד ללא בעיות, סירובי פקודה ואולי מעצר.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

נערך לאחרונה ע"י GrimReaper בתאריך 15-09-2006 בשעה 11:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-09-2006, 12:27
  חייל צ'יק חייל צ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.06
תליו אם אתה רוצה חימוש בכלל?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי לוגיק שמתחילה ב "שוב"

תבין זה החייל הכי שחור של הצבא...שם יש את הרבה עריקות ונפקדות.. זה החייל שנראה לי שראיתי בו בכי הרבה סירובי פקודה עד עכשיו...
אני לא אשחכ שפעם אחת הייתי במז"י וראיתי בחור כמוך שלמד חשמלאי ושלחו אותו להיות מכונאי שזה הרבה יותר גרוע .. והוא התחיל לבכות למשבץ שהוא לא רוצה ללכת כי זה קשה והוא רוצה פקידות ואמרו לו - טוב אז עכשיו אתה הולך למשפט ... בקיצור הוא בא שאל אותי מה לעשות - אמרתי לו את דעתי הוא עשה להם בעיות . ויכוחים - בסוף שלחו אותו לכלא 14 יום על סירוב פקודה להשתבץ - לאחר שחזר מהכלא הוא בא ושלחו אותו להיות פקיד ... זה מראה שבצבא אסור לשתוק ..
אגב לגבי הכלא שמים אותך במצער פתוח - תלוי איפה.. יש מקומות שזה ממש בסדר ולא קשה מי שאין לו בעיה להיות סגור כל היום..יש מסדרים כל היום.. תלוי מה המד"כ..
למשל בכלא איפה שאני משרת יש חיילים שעל כל הפרת זכות פונים לק"פץ. לקצין העיר. לנקח"ל.. עם חיילים כאלו יש לנו בעיה כי אז המד"כ הוא זה שמקבל מחבוש ..
לפני שבועיים מד"כ עיקב בחור ממלכת לרופא - קיבל על כך ריתוק של 14 יום... ולמה - בגלל שהוא פנה לקצין העיר כמה פעמים וההורים שלו עשו הרבה מאומה..

ישן 17-09-2006, 17:48
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
לדעתי להפך
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי bani123 שמתחילה ב "עם לדוגמא אני אהיה במוסכים או..."

אמנם בסדנאות מדובר בשעות קבועות, אבל עבודה קשה שחוזרת על עצמה,לאורך כל השירות ולדעתי ללא סיפוק אמיתי. היתרון כמובן שאתה חוזר הביתה כל יום (בהנחה שהוצבת קרוב) אבל זה לא קל להגיע ולצאת כל יום, והמעגל החברתי לדעתי לקוי מאד במקומות כאלו. אם אני צריך להמליץ - רק גדוד. אמנם, העבודה לא פחות קשה, השעות בכלל לא שעות, אבל אתה רואה את התוצאות בשטח, אתה תורם תרומה אמיתית,מוחשית לגדוד לוחם, אתה חלק ממחלקה אמיתית ובד"כ מגובשת, האנשים שאיתך לא רק רבים על מי יוצא הביתה שעה קודם, זה אנשים שבחירום ובבט"ש איתך בנגמ"ש או בחילוץ וכו'. יש לזה משמעות מורגשת ולדעתי סיפוק הרבה יותר גדול, ובמקרה הזה אני מדבר מניסיון והיכרות עם כל אפשרויות השירות ובחרתי באפשרות השטח.
אתה יכול לקרוא בנושא בהודעות ישנות יותר. אני חושב שאני לא מנסה לייפות את המציאות, אך יש לי את הניסיון להכיר גם בדברים הטובים.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/se...earchid=1013343

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:34

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר