
29-09-2006, 19:59
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
הודעות: 4,642
|
|
|
|
|
מעבר ללינקים שנתן הבחורצ'יק למעלה
היו לי המון בעיות בתנ"ך, הדרך היעילה היא באמת להבין שזו שפה ושצריך ללמוד את השטויות שלה... תקח משפט ותנסה לפרש אותו לבד, להבין את הדרך כתיבה של האלה שחושבים שאלוהים קיים... (אויש נו אל תעלבו) ובסופו של דבר כשתלמד את הדרך קריאה של הכתיב הזה, תבין את כל התנ"ך.
תנסה לחשוב שכל פרק הוא בעצם פרק מתוך ספר סיפורים קצרים שעוסקים באותו הנושא, ותקרא בכלליות את הסיפור, תנסה להבין את הסיפור מאחורי ואחרי שתבין את הסיפור והתוצאות ומסקנות שלו תנסה להבין כל משפט לכוד. כשאת מבין בכללי את הסיפור קל לך יותר לפענח מה מנסים לומר לך במשפטים, והפסוקים קלים יותר.
חוץ מזה? תקנה את הספר מיקוד של שנה שעברה ותלמד ממנו הוא נותן לך את הפרושים הפסוקים והטריקים ביחד באותו ספר. מעבר לכך רוב השאלות בו הם השאלות ששואלים בבגרויות ובמבחנים, כך שזה יעזור לך להתכונן תמיד.
בהצלחה.
תות
_____________________________________

|