לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2006, 23:17
  ניייצן ניייצן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
חובלים, ומוטיבציה

עשיתי גיבוש חובלים, עברתי, ויש לי מוטיבציה אדירה להתגייס שנה הבאה לקורס חובלים (עשיתי גיבוש של גדנע)..
מסתבר שחצי מהמפקדים שהיו לנו בגדנע(אנחנו עדיין בקשר עם חלקם) פרשו או הודחו מהקורס.. וברגע שהם סיפרו לנו על הקשיים בקורס, ולמה הרבה פורשים ממנו, זה ממש מוריד את המוטיבציה להתגייס לשם.
עכשיו, בתור בת אני לא יגיע לתפקיד יותר קרבי מזה (גם בגלל פרופיל), וכמובן שהתפקיד עצמו מושך אותי נורא, ובקיצור אני רוצה להתגייס לקורס!
אבל אחרי כל מה שהמפקדים מספרים, על איך שהתנאים קשים מבחינת יציאות, טלפון בזמן הימפ, לימודים קשים במשך כל הקורס.. ועוד..
זה נורא מתסכל, מאחר ואני בכל זאת הולכת לחתום ל 7 שנים במקום פחות משנתיים

מה דעתכם? "היוקרה" של הקורס שווה את הקשיים?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-09-2006, 00:59
  abac abac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.05
בתור אחד שהיה בקורס טיס
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "מסכים עם - gothic. אם התקבלת..."

אני יגיד לך משהו ואני מקווה שתקחי אותו מאוד לתשומת הלב שלך.
כמה שזה נשמע מגניב להגיד שאתה בקורס יוקרתי או יחידת עילית או משהו כזה, את תביני אחרי מעט מאוד זמן בקורס שזה פשוט לא שווה את זה. זה לא שווה לקרוע את התחת בכאלה רמות בשביל ה"יוקרה" וכל מי שיגיד לך אחרת לא עשה את זה. נכון שמבחוץ זה נראה מגניב לבוא ולהגיד שאני בחובלים/טיס/מגלן/שייטת/ענארף אבל אני מבטיח לך שאחרי כמה 28 טובים זה פשוט לא יעניין אותך...אולי היוקרה זה דבר מגניב בהתחלה אבל לאט לאט את תביני שמי שבא בשביל זה עדיף לו להישאר בבית...למה כן לבוא?
כי זה לתרום המון למדינה בתפקיד מאוד משמעותי עם הרבה השפעה(אם תסיימי), כי את תפגשי את מיטב הנוער הישראלי, כי את תמצי את היכולת השכלית והמנטלית( אני מאמין שגם הפיזית...) עד הקצה , כי זה חוויות וחברים לכל החיים. לפחות בשבילי.
מקסימום לא מתאים לך תחתמי וויתור הפז"ם דופק( לפחות נראה לי אני לא יודע איך זה לבנות בחובלים...)
שיהיה בהצלחה
ישן 25-09-2006, 01:18
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי abac שמתחילה ב "בתור אחד שהיה בקורס טיס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי abac
אני יגיד לך משהו ואני מקווה שתקחי אותו מאוד לתשומת הלב שלך.
כמה שזה נשמע מגניב להגיד שאתה בקורס יוקרתי או יחידת עילית או משהו כזה, את תביני אחרי מעט מאוד זמן בקורס שזה פשוט לא שווה את זה. זה לא שווה לקרוע את התחת בכאלה רמות בשביל ה"יוקרה" וכל מי שיגיד לך אחרת לא עשה את זה. נכון שמבחוץ זה נראה מגניב לבוא ולהגיד שאני בחובלים/טיס/מגלן/שייטת/ענארף אבל אני מבטיח לך שאחרי כמה 28 טובים זה פשוט לא יעניין אותך...אולי היוקרה זה דבר מגניב בהתחלה אבל לאט לאט את תביני שמי שבא בשביל זה עדיף לו להישאר בבית...למה כן לבוא?
כי זה לתרום המון למדינה בתפקיד מאוד משמעותי עם הרבה השפעה(אם תסיימי), כי את תפגשי את מיטב הנוער הישראלי, כי את תמצי את היכולת השכלית והמנטלית( אני מאמין שגם הפיזית...) עד הקצה , כי זה חוויות וחברים לכל החיים. לפחות בשבילי.
מקסימום לא מתאים לך תחתמי וויתור הפז"ם דופק( לפחות נראה לי אני לא יודע איך זה לבנות בחובלים...)
שיהיה בהצלחה

דוגרי מסכים איתך עחי...לקורס צריכים לבוא מהסיבות הנכונות, כסף, תואר, יוקרה וכו' זה לא מה שצריך להיות בראש שלך אחותי...זה אומנם יכול להלהיב אבל אחוריזה כמו כמו שאבאכ אמר, זה לא מה שיגרום לך להישאר בקורס...אז שתי עצות יש לי בשבילך:
1.) באמת תחשבי אם את הולכת לקורס בשביל המטרות הנכונות.
2.) וכמו שכולם אמרו כאן...תלכי ותנסי, במקרה ולא יתאים לך-את תמצאי בלי בעיה את הדלת החוצה.

שיהיה המון בהצלחה!!!

ישן 25-09-2006, 15:09
  מלכה =) מלכה =) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.06
שלח הודעה דרך ICQ אל מלכה =)
ניצן בתור אחת שהייתה איתך בגיבוש...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ניייצן שמתחילה ב "חובלים, ומוטיבציה"

אם התקבלת את מתאימה מהסיבות הנכונות...
עכשיו הבחירה שלך אם זה שווה או לא אף אחד לא יכול להגיד לך...
וכבר בגדנ"ע (שלנו לא יודעת אם שלכם) סיפרו לנו עד כמה שזה קשה וזה יציאות גרועות והכל... אבל כל יום שאת שורדת בקורס זה גאווה... וזה לדעתי שווה את זה...

אני אישית ירדתי מהסיפור של חובלים כי החלטתי שאני טיפוס יותר של קרבי ביבשה... וגם התפקיד אחרי כל מה ששמעתי לא כזה משך אותי...
אבל אם הייתי עדיין רוצה את התפקיד בהחלט שה6-7 שנים האלה שווים כל רגע מכל בחינה אפשרית...
ובסופו של דבר אם את בוחרת לא לקחת את התפקיד... את תמיד יכולה ללכת לסטי"לים ולהגיע לקצונה אם בא לך חייל הים..

וואי איזה חפירה חח אגב, איזה מפקדים פרשו או הודחו?!?!?
(הם היו תותחים אחד אחד!! אני מקווה שלא אדם או גפן )

ישן 25-09-2006, 23:24
  ניייצן ניייצן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מלכה =) שמתחילה ב "ניצן בתור אחת שהייתה איתך בגיבוש..."

לא, חצי מהצוערים שהיו המדריכים בגדנע שלנו הודחו או פרשו.. לא יודעת אם כדאי להגיד שמות חח

בכל מקרה, כתגובה לכל השאר-
לא קרעתי את התחת שלי בגיבוש בשביל יוקרה. ואני לא חושבת אפילו על האופציה של לשרת 7 שנים בשביל יוקרה.
אני נלחמת על הפרופיל שלי כדי שאני אוכל באמת להתקבל לקורס, ואני עושה הכל כדי להגיע לשם, לא בשביל היוקרה אלא בשביל התפקיד עצמו שמעניין אותי.
התכוונתי בהודעה הראשונה שהדרך לתפקיד הזה היא לא בדיוק פשוטה.. ועכשיו אחרי שהאנשים שכביכול היו אמורים לדרבן אותי להתגייס לשם- המפקדים שלי מהגדנע- פורשים, זה קצת מעלה שאלות

יש לי גם שאלה למבינים- לפי מה ששמעתי, בנות שמתגיסות לקורס חובלים וחותמות- אם הן מודחות מהקורס הן צריכות עדיין להשלים שירות בצבא ל3 שנים.. מישהו יכול לומר שזה באמת נכון?
ישן 26-09-2006, 18:12
  הנוכל מהדרום הנוכל מהדרום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.06
אני אחד מהמפקדים של הגדנ"ע שפרשו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ניייצן שמתחילה ב "חובלים, ומוטיבציה"

תראי, תכלס זה באמת מצחיק כי הרבה מהמפקדים שהיו לכם החליטו לפרוש או שהעיפו אותם..דוגרי כמו בכל דבר יש דברים טובים [שלא חסרים בקורס!] ויש דברים משביזים.
אני בכל אופן עזבתי כי אף פעם לא רציתי באמת את הקורס ורק אחרי חצי שנה בערך הגעתי למסקנה שזה לא בשבילי וזה לא מה שאני רוצה לעשות ב7 שנים הבאות, ובקורס הזה גם החתימות וויתור של אנשים זה הפך להיות דבר דיי טבעי ושיגרתי...
אני חושב- אם יש לך מוטיבציה ואת יודעת מספיק טובמה את רוצה מעצמך ולמה את מסוגלת, תלכי על זה! עברתי שם דברים וחוויות שאין בשום מקום אחר, וכמו כן אני חושב שבשביל בנות זה מקום מעולה להצליח בו!
והאמת זה החלק הבעייתי בקורס כי גם אני לפני שהתגייסתי עוד לא ידעתי איך זה להיות חייל וגם אי אפשר לספר או להסביר על התפקיד הזה שנקרא "חובל, [אני הבנתי בערך מה התפקיד רק אחרי חצי שנה!!]
וכל הקטע של היציאות וה28 זה באמת משביז אבל אני חושב שזה לא מה שאמור לגרום לא להגיע לקורס..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר